Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Истински се вижда само със сърцето.
Гледаме ние, детето не удържа и заспа пред телевизора 🤣

# 361
И ние гледаме, едното дете заспа, на другото му се спи ама иска да издържи до края 😂
Наздраве!

# 362
Нашето утре не е на училище, случихме на запалянковци-учители 🤣🤣 Inset day. Иначе гледа в комшиите англичани, преполагам викат повече от мене

# 363
Не гледаме мачове. Ще раберем после резултата.

# 364
  • Манчестър
Гледам, мачове не пропускам аз…..лошото е ,че май ще влезем в продължения…..🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹❤❤❤🇮🇹

# 365
  • на малък остров в океана
И аз гледам и стискам палци на Италия, ще ме извините 😁

# 366
  • UK
Не гледам аз, гладя униформи. 🤣🤣🤣
Малката заспа, но голямата гледа още с баща си. Нашеро училище пусна официално писмо, че в понеделник няма да пишат закъснение до 10.30ч.

Благодаря за пожеланията😘😘😘

# 367
  • някъде в орбита...
Гледахме. Беше интересно, повече от очакваното.
А и финала на мъжете по тенис беше много интересен. Та доста "пълен" ден ни беше Simple Smile

# 368
Браво на италианците, мисля, че си заслужиха победата. Маркъс много нелепо изпусна дузпата, но напрежението си казва думата.
И от нашето училище пуснаха аванта, до 10.30ч децата най-късно да бъдат доведени. Моята я карам в 8.30ч, тя не стоя будна, само аз Simple Smile)

# 369
  • На острова
Много ме е яд, честно. Толкова близко бяхме! Но  това е грешка изцяло на Саутгейт. Да пусне накрая тези младоци, без опит, да не говорим, че изобщо не го играха този мач, не се потиха 120 мин.. трябваше най-малко Стърлинг да бие една от дузпите. А Пикфорд беше разкошен през цялото време. Но, unlucky, дето се вика. Човек живее с избора си, треньорът го направи избора, така че.. това е.

# 370
Грешката на Саутгейт е друга,но ако я посоча,ще ме баннат за (псевдо)расизъм... Но всяко зло за добро. Англичаните умеят да си извличат поуки от пораженията.

# 371
През 2016 Франция губи еврофинала от Португалия, 2 години по-късно става световен шампион Wink та в тоя ред на мисли световното е догодина може пък да имат късмет там 🤣
Аз изобщо не спах от емоции и мен много ме беше яд, да не говорим че не харесвам италианците изобщо, който и да беше на финал срещу тях щях да съм за него.

# 372
  • някъде в орбита...
Имайки предвид нивото на английския футбол и какво показаха вчера, грешка не виждам. Играха много добре, тактиката им беше добре отработена, всеки си знаеше ролята, усещаше се че са екип... Стигнаха финал, все пак. За мен беше страхотно представяне Soccer

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 10:02 от InaV

# 373
Ина 100 % подкрепям!
 И между другото всички осъждат английските фенове, а никой не каза нищо за изключително грубата игра на италианците...
.

# 374
Много ми хареса играта на английчаните снощи. Нямаха нищо общо с играта срещу Дания. Смятам, че нервите не им издържаха на дузпите. Яд ме е, че малко не им достигна. И както си мислех, италинаците са като машина. Но, евала, че англичаните им удържаха.

Общи условия

Активация на акаунт