"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 759
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Жаки е отвратителна. Цялото и поведение е такова.

# 511
Киро щом е роден 75, то спомените от 90-те на митничарското семейство е бил от 15 до 25 годишен. Иначе още тогава е бил страшна мутра.

# 512
Такъв смях ме напуши с"убийци!изчезнете от тука!"то патос,то глас..чудо.Joy
Как,как такива завършват НАТФИЗ недоумявам изобщо?!
Вихра ми е много съмнителна на мен.Тя не знае нищо друго за Киро.А какво правеха с Тарик?Да не е била влюбена в Киро,що мълчи сега,за какво го пази?Честта му ли?Да не е това "пътят на честта"? Joy
Пп.Забравих за самодивата Анелия.Няма такава неприятна персона,бие и Керчето даже.

# 513
Ма Вихра не звучи никак зле. В сравнение с Жакито и Калоян, че и мама Миче, си е много добре.
Койнето каква беше, че нещо я обърках май. В някакъв филм тя беше новият не помня какво и даже не се сещам кой беше филмът. Този, в който играеше Вергов и една хърватска актриса. Тук каква го играе?

# 514
Мъка, мъка. Самодейка, самоделка. Отказвам се, не мога да го гледам.

# 515
  • Euskal Herria
Ма Вихра не звучи никак зле. В сравнение с Жакито и Калоян, че и мама Миче, си е много добре.
Койнето каква беше, че нещо я обърках май. В някакъв филм тя беше новият не помня какво и даже не се сещам кой беше филмът. Този, в който играеше Вергов и една хърватска актриса. Тук каква го играе?
Пак ще е мафиотка май.

# 516
въртят далавери с диаманти тя, Стивън и Донков, забравих името на героя му.

# 517
  • София
Много неприятно излъчване има тая Кера, много!
Дано вЕрно не се окаже дъщеря на тази, дето изглажда поне десетина години по-млада от нея...

# 518
Прилича ми на дъска, дялана с тесла, в главата 😁

# 519
  • София /Абсурдистан
Ма Божкеее що за мазохизъм е това моето да зяпам това бездарие…

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:30 от The Iron Lady

# 520
  • София
Ох, на репликата на Кера: "И какво? Мен щъркелът ли ме е донесъл?" моят мъж каза: "Ми да, грозен и гърбав щъркел" 😂 Всеки път, когато нещата отиват към интимност в този филм, я телефон ще звънне, я някой ще дойде.
Странно ми стана, когато Жаклин каза на Вихра да провери кои са враговете на Киро. Та те Вихра и Киро работиха супер малко време, да не говорим, че Жаки я намери.
Приятелката на Кера защо се е подстригала така? Ако идеята е била да не засенчва Кера, не се е получило. Ако ще и с гола глава да е, пак ще е по-симпатична от Кера.

# 521
  • София
Не ми харесва прическата на приятелката на Кера ( забравих и името) много я състарява.

# 522
Днес гледах, да ме пита човек защо.
Сериалът, сценарият е потрес.
София Маринкова е потресаващ потрес.

# 523
Утре с тая врещяща Бонка ще е още по-голям потрес! За нищо не става филмът...

# 524
Утре, мисля, ще се появи и моят човек. 😎
Вярно, сериалчето е голяма самодейка. Старата школа, пак го повтарям-бетон.
Но тъй като в него играят актьори, които харесвам, и жанрът е екшън, не някаква сълзлива история с бебе, което се ражда два сезона. Надявам се Фучка да си няма топ любимци, които да изземат цялото екранно време. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт