На море в Поморие 2021 г.

• 59 242
  • 830
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен
Заведение Омар, до брега което е, е с резервации и ВСИЧКО Е ЗАПАЗЕНО. върнахме се малко по-надолу.

# 481
Щом вчера в репортажа казаха,че няма места в свободната зона,а в платената отиват в 6ч.сутринта,сигурно е така.
Ние се разминахме за малко с това,прибрахме се в неделя.Преди 2год. почивахме в края на август и нямаше къде да стъпиш на плажа.Тогава имаше и мноооого украинци,големи групи.Тук съм писала,че бях много недоволна от плаж,обслужване,отношение на местните.Отписах го Поморие.Роднини от чужбина заявиха,че след повече от десетилетие,пак отиват там и ни поканиха.Не можахме да откажем на добрата компания и се вдигнахме.Тръгнах с много смесени чувства.Явно единствено,защото бяхме в началото на сезона,нямам големи забележки.До събота имаше места на плажа.Градчето е презастроено и нямам добри прогнози за бъдеще.

# 482
  • Пловдив
Горчивината на лошото качество остава дълго, след като сладостта от ниската цена е забравена.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 20:51 от miraluba

# 483
Приключи нашата почивка в Поморие.Два дена бяхме в Пенелопе палас -апартамента беше с гледка към морето,голям и чист с вкусна закуска,но цената от 300 лв на ден за спалня с хол ми идва в повече за това място.
Ходехме на плажа до хотела-винаги имаше свободни места дори и в 11 часа,морето беше много приятно поне до обяд когато излизаше малко вятър и ставаше по-бурно.
Центъра вечер е ужассс не можеш да се разминеш от хора ,"насладихме" се на скъпия лунапарк добре че децата са по-големи вече и бяха по-скромни,но цени на почти всичко от 5-6 лв за няколко минути са безобразни.
На другото място където се преместихме след хотела намерено  по обява във фейсбук групата за апартаменти в Поморие вече много не уцелихме.Старо и неподдържано,с неудобни легла и разстояние от съседната сграда няма и два метра през цялото време стояхме със спуснати пердета и посред бял ден за да не се гледаме с комшиите.Тръгнахме си ден по-рано и бабата хазайка ни вдигна скандал защо не и плащаме и последния ден в който няма да останем- тя колко резервации била изпуснала заради нас.А че ни развали почивката с лъжливата си обява и старите си снимки няма проблем ..
После се преместихме в Бургас там поне за 55 лв намерихме прекрасен нов апартамент ,плажа в Крайморие е идеален за деца,а морската градина много ни хареса.

# 484
За проблем с намирането на шезлонг и чадър,явно може чрез уговорка с момчето ,което събира парите. На нас чак последния ден ни каза,когато питах защо толкова много стоят празни само с табелки по тях. Смотолеви, че е трябвало да му кажем да ни запази,предполагам му се плаща някой лев отгоре,а той слага табелки резерве по масичките или на самите шезлонги когато няма масичка. За другата година предполагам ще процедирам така още от първия ден,колкото и да не ми се струва редно ,но обикалянето с 2 годишно и всичките му играчки и надуваеми боклуци през 3 плажа повече нямам желание да си го причинявам

# 485
  • Някъде по Дунава
Приключи нашата почивка в Поморие.Два дена бяхме в Пенелопе палас -апартамента беше с гледка към морето,голям и чист с вкусна закуска,но цената от 300 лв на ден за спалня с хол ми идва в повече за това място.
Ходехме на плажа до хотела-винаги имаше свободни места дори и в 11 часа,морето беше много приятно поне до обяд когато излизаше малко вятър и ставаше по-бурно.
Центъра вечер е ужассс не можеш да се разминеш от хора ,"насладихме" се на скъпия лунапарк добре че децата са по-големи вече и бяха по-скромни,но цени на почти всичко от 5-6 лв за няколко минути са безобразни.
На другото място където се преместихме след хотела намерено  по обява във фейсбук групата за апартаменти в Поморие вече много не уцелихме.Старо и неподдържано,с неудобни легла и разстояние от съседната сграда няма и два метра през цялото време стояхме със спуснати пердета и посред бял ден за да не се гледаме с комшиите.Тръгнахме си ден по-рано и бабата хазайка ни вдигна скандал защо не и плащаме и последния ден в който няма да останем- тя колко резервации била изпуснала заради нас.А че ни развали почивката с лъжливата си обява и старите си снимки няма проблем ..
После се преместихме в Бургас там поне за 55 лв намерихме прекрасен нов апартамент ,плажа в Крайморие е идеален за деца,а морската градина много ни хареса.
Бихте ли споделили кой е апартаментът в Крайморие?

# 486
В Бургас бяхме,ходехме с кола до Крайморие.

# 487
Благодаря, от 2014-та год. почиваме в Поморие юли и август, не сме имали никога проблеми с намирането на места на плажа.

# 488
  • Пловдив
За проблем с намирането на шезлонг и чадър,явно може чрез уговорка с момчето ,което събира парите. На нас чак последния ден ни каза,когато питах защо толкова много стоят празни само с табелки по тях. Смотолеви, че е трябвало да му кажем да ни запази,предполагам му се плаща някой лев отгоре,а той слага табелки резерве по масичките или на самите шезлонги когато няма масичка. За другата година предполагам ще процедирам така още от първия ден,колкото и да не ми се струва редно ,но обикалянето с 2 годишно и всичките му играчки и надуваеми боклуци през 3 плажа повече нямам желание да си го причинявам

Проблемът е от спасителят-той си прави парата от чадърите. Поне пред Гранд хотела рано,рано ги е заел.Идва някой взима 5лв и мята кърпи под други чадъри. Това е от години. Днес пуснах сигнал до Министерство на туризма с клип,как прибира парите. Дадоха входящ номер. Клипа е споделен и с бтв и нова+ 2 сайта за новини. Ами дано има ефект,защото е от години този тарикатлък. Накрая ще му метна въшливите кърпи на пясъка и като се разправя-шут да набере гравитация и 2 в сурата. Ако ще полиция да вика. Колегата му само дето не ходи с бастун-как може толкова възрастни спасители да слагат.
Снимайте бе хора,пращайте сигнали.Не е луд този който яде баницата все пак. Докато им дават пари хората- все ще си плащате за пазене на место.

# 489
Забравих да споделя какъв номер ни спретна една девойка сервитьорка от Захаро.Идва време за сметката и тя носи бележка със сума написана на ръка като се извинява,че и е свършила лентата.Давам и 20 лв за сметка 18.10 и тя ги взема и изчезва без никакъв намек за ресто.Докато се приготвям да си ходя решавам да сметна все пак сумата по касовия бон и що да видя сметката ми е 15,40 лв.Казвам и и тя ми метва като на просяк пет лева и без никакво неудобство и извинение се скатава.Ще се опитам да се свържа със сладкарницата да видя дали това не и е редовен номер да къса сметката преди общата сума или да я дава неприключена със скромен бакшиш за нея отгоре.

# 490
  • София
В Поморие съчетаваме морето и мазането с кал. Мъжът ми има проблеми от години и калта му помага повече от водата в Кюстендил и Павел баня. Ходим за кал до Музея на солта. Разбрахме, че накъде до къмпинга на Ахелой също може да се вади кал и да се мажем. Може ли да споделите точно къде е мястото и как се стига с кола?

# 491
  • Сливен
На коя улица се намираше това заведение, че само снимката ми е останала.

# 492
На коя улица се намираше това заведение, че само снимката ми е останала.

На главната улица "Княз Борис I", до Руски паметник.

# 493
  • Сливен
Благодаря.

# 494
  • В.Търново
Като има хора да се вържат и да плащат допълнително, за да им се запази шезлонг, така ще бъде. Това да не е дискотека... Няма да им се вържа на номерата. бих звъннала, където трябва , ще се заям , но няма да им платя, за да ми пазят шезлонг. Ако трябва ще седна най-отпред на пясъка.

С паркирането в поморие има проблем от мноооого години.Последно бяхме там 2011г., още тогава беше зле. Иваче града много го харесвам, предполагам, че сега е още повече застроено.

Общи условия

Активация на акаунт