На море в Поморие 2021 г.

• 59 120
  • 830
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейте, резервирала съм почивка в Грандхотел Поморие за началото на септември. Някой бил ли е наскоро там? Интересува ме какво е качеството на обслужване и спа процедурите, и колко е претъпкано по принцип в началото на септември. И също къде са най добри лечебните процедури с луга и калолечение. Поздрави

# 676
Точно такова търсим. Може би на място направо, макар че ми се искаше да имаме резервация предварително.
Без деца сме, компания от 5 -6 човека. Достатъчни сме си, май. Други хора не ни трябват. Държим на тишината и спокойствието. И не ни интересуват нощен живот, център, заведения и развлечения. Даже искаме по възможност да избягаме от тях.  Simple Smile

Phoenix, някви координати?
Бенджи, ето предложения за бунгала, разгледай ги
https://pochivka.bg/bungala-pomorie-t77
Всички са в местност Косата.

# 677
  • Sofia
Здравейте, резервирала съм почивка в Грандхотел Поморие за началото на септември. Някой бил ли е наскоро там? Интересува ме какво е качеството на обслужване и спа процедурите, и колко е претъпкано по принцип в началото на септември. И също къде са най добри лечебните процедури с луга и калолечение. Поздрави
Тази или миналата седмица имаше положителен отзив във ФБ. Любим хотел ми е, беше ми интересно дали са си запазили нивото. Похвалиха храната (закуска и вечеря) имаше реална снимка от стаята, изглеждаше така, както я помня. Simple Smile Чистотата и тя е била на ниво. А поморийската кал си е най-добрата. Ако Ви устройва цената, действайте смело!
П.С. Е май пък не си заслужих отстъпка от хотела! 😊

# 678
Майка ми реши в последния момент да се присъедини с мен в Поморие другата седмица, звънях на няколко обяви в олх, навсякъде заето, тя е на мнение, че като иде на място ще си намери, ако ще и при някоя баба. Някой има ли идея, дали нейната идея ще се осъществи?
Пробвайте в групата "квартири в Поморие". Реално другата седмица вече е края на август и има шанс да е по-спокойно. Мои роднини онзи ден отидоха на място трима възрастни с малко дете и много бързо са си намерили, но в новия град,ако има някакво значение.

# 679
Днес ми направи впечатление, на двете спирки (до Автогарата в новия град и Червения блок в стария),че има много хазайки с табели!До преди 4-5дни ,такова нещо е нямало това лято.Така,че имате шанс да си намерите квартира.

# 680
И тази година да се запиша в любимата тема за Поморие.
Септември , вижот и здраве, ще почиваме във Феста Виа Понтика.
Има ли скорошни отзиви оттам?

# 681
Точно такова търсим. Може би на място направо, макар че ми се искаше да имаме резервация предварително.
Без деца сме, компания от 5 -6 човека. Достатъчни сме си, май. Други хора не ни трябват. Държим на тишината и спокойствието. И не ни интересуват нощен живот, център, заведения и развлечения. Даже искаме по възможност да избягаме от тях.  Simple Smile

Phoenix, някви координати?

По спомен се казваха "Анияк", държи ги младо семейство, което им е направило ремонт. Телефона им някъде съм го запиляла, но в гугъл е посочен този - 087 989 8299.
Заинтересуваха ме тези  (или подобни) бунгала и хвърлихме поглед в гугъл мапс. Наоколо изглежда  малко,като пустош,нещо,като сметище ли е какво е,това,което се вижда и май няма никаква инфраструктура,така ли е реално. Пътя до тях черен ли е ? Центъра е далече,но има ли шанс да се ходи пеша до там?
В описанието на бунгалата пише,че има по 2 шезлонга и шатра на плажа на бунгало,вярно ли е това? На техните снимки май е снимано само езерото,плаж не се вижда. Пясък ли е във водата и дълбоко ли е?

# 682

Снимката е стара, но не се е променило много.
Мисля, че бунгалата с червените покриви са Анияк. Има нормален път асвалтиран. Може да се върви пеша по него до центъра, но отнема 20-30 мин.
В района няма магазини най-близкия е на около 15 мин. Има 2-3 заведения тип бързо хранене, и 1 или 2 плажни заведения.
Мястото е малко по-диво, плажа е неохраняем. Плажа е тесен, но е пясъчен и не е дълбоко. Специално анияк са 9 бунгала, и е малко вероятно да има за всяко бунгало шатра.

# 683
Хем те заинтригуваха, хем си видяла сметище, задаваш сто въпроса, които очакваш да се опровергаят, само че, никоя от нас не го играе рекламен агент и да има за цел да ти ги предлага.

# 684
  • Стара Загора
Посочила съм телефон може да позвъните. Ако беше сметище едва ли някой щеше да отиде там. ;д Ние не ходихме на плажа с/у бунгалата, а по към Гранд хотел Поморие. До центъра използвахме колата.

# 685
milanda,заинтригуваха ме по описанието на Phoenix и въпросите ми бяха към нея конкретно. Питам неща,които ме интересуват. И щом не знаеш,не е нужно да се включваш. Не виждам твоя коментар да е полезен с нещо на някого.
Темата е за Поморие и точно за споделяне,затова и питах.И да ,разгледах  и на едно място има някакви струпани неща,които не се вижда ясно какви са ,нещо,като строителни отпадъци,знам ли..и няма как по телефона да попитам. Затова питам някой,който е бил там.
Благодаря за отговорите на останалите!

# 686
Здравейте, тази година ще посетим Поморие в края на август, но ме притеснява времето. Моля да споделите как е  към момента. Ясно ми е, че вече не е жега, но пътуваме с две дечица едното от тях е бебе и не знам дали да се откажем. Благодаря!

# 687
Според мен времето е прекрасно. По-комфортно от това не мога да си представя. Не е много горещо, не включвам климатик. Вечер си вземам една риза за разходката и към 8 ч. я обличам.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 11:28 от milanda

# 688
А как е положението по плажовете на стария град? Духа ли много? Места намират ли се?

# 689
Ние ще сме в новият квартал, защото не намерихме това, което търсим в старият. Надявам се да не е ветровито много, а също и да успеем да си намерим свободно местенце на плажа. Благодаря за отговорите!

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 14:31 от rosiinka

Общи условия

Активация на акаунт