Обзор 2021/2022 г.

• 41 144
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Линдория, Приятна почивка! Simple Smile А как е времето, има ли вятър и много вълни, става ли за плаж?
Благодаря! От 6 дни сме тук и всеки ден бяхме на плажа. Топло и слънчево и нормално ветровито. Днес паднаха малко температурите, но пак е приятно за плаж. А морето днес се изчисти от водораслите и е много спокойно, няма вълни и е топло като чай.

# 226
  • Sofia
Благодаря! Simple Smile Много слънце и хубаво време Ви пожелавам!

# 227
  • София
Благодаря! Simple Smile Много слънце и хубаво време Ви пожелавам!
Благодаря!

# 228
  • Пловдив
Чадърите и шезлонгите включени ли са в цената?Има ли анимация?Храната разнообразна ли е?

# 229
  • Сф
Мин година от 6 ти септември бяхме в Сола.
Хотела е извън, след Обзор посока Варна. Е как да няма паркинг, огромен , но се плащаше по 10 лв. Много ми е интересно къде спирате отвън като е един път само ..и вървите примерно 500 метра ли, как? Бях в стая парк и се чудя , не видях ни една кола навън. Още се чудя.. Храната беше ок, като след празниците малко понамаля асортимента, но миналата година беше полупразно. Тази година май няма да е така, не знам. Освен ако сме в червена зона и не дойдат,че нещо чух, че масово се прибирали заради тестове, карантини и подобни. Но като цяло, пълно ,празно ок си е хотела, храната и морето пред него. Включени бяха чадърите , трябва да си гледате офертата д няма разлика с Мин година, но не вярвам. Винаги са си влизали.

# 230
  • София
Да. Включени са в цената. Анимацията е доста добра. Има вечерни представления на голяма сцена. Аниматорите минават да канят гостите на различните мероприятия. Българи са и са много мили и забавни всички. Всъщност целия персонал на хотела са българи. Храната е сравнително разнообразна. На нас, всичко, което опитахме ни беше вкусно.

Purelove Нашата кола е на паркинга, но видях поне 5 коли на улицата и имаше място за още. Сега, не съм сигурна доколко е разрешено да се спира там...

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:44 от Линдория

# 231
  • Сф
Мда, при нас бяха повече румънци. Затова нямаше коли навън явно, но то и не предразполага да спреш навън, баш на пътя.Явно има смелчаци Simple Smile . На фона на цените на хотела , то пък голям проблем да платиш 10 лв паркинг. Друго си е да се почувстваш тарикат и да ги минеш Simple Smile
Аз като видях как бяха нагъчкани колите пред Риуто, та благодарих 100 пъти, че сме с паркинг със свободен и лесен достъп. За нас е важно, защото излизаме често.

# 232
  • Пловдив
Чадърите и шезлонгите достатъчни ли са за всички?Че бях вече в един хотел в който уж бяха ,а ги бяха пуснали платени половината да избият някой лев допълнително.И не ми спомня какви кавги имаше.

# 233
  • Козлодуй
Сол ЛУна е в центъра на Обзор затова има само 4 места отпред сега ще намеря снимка отсядала съм в него - само че снимката е откъм морето
За съжаление не съм снимала хотела от към града
Едвам намериха място за колата ни всичко останало е супер в хотела
Скрит текст:

Като потърся с това име хотел ми излиза нещо съвсем различно и голямо не знам сменили са името ли
Даже на гугал МАпс хотела не е надписан - много странно
Пред него е централен плаж

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 15:24 от pvacheva

# 234
  • Пловдив
Май нещо бъркате?Това което го дават агенциите е с други снимки.За местоположението не знам къде е.Никога не съм била в Обзор.

# 235
  • Козлодуй
Да името е същото но друг хотел - този малкия пред центален плаж много го харесвам - той беше почивна станция на летището навремето - по комунистическо време - после достроиха сгради в същия стил от страни и му смениха 2 пъти името - сега не зная как се казва - странно че и Гугал Мапс не знае Simple Smile

# 236
  • Сф
Бъркате. Сол Луна бей е извън Обзор, него обсъждаме. Това на снимките  май е Лука Хелиос Бийч. Той е съвсем централно на алеята за плажа в Обзор. В него сте били. На Сунео веригата беше, не е от Соловете. Май му смениха името сега.
П.п. Сунео Хелиос Бийч е сега според визит.
Обаче отвори ли изобщо..някой го бяха местили юни с резервация оттам в Риу- то. Това помня.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 15:45 от PureLove

# 237
Това е Сунео Бийч . Той вече две години не отваря. Иначе беше симпатичен и е известен още като хотела на Б Б.
Сол ЛУна е в центъра на Обзор затова има само 4 места отпред сега ще намеря снимка отсядала съм в него - само че снимката е откъм морето
За съжаление не съм снимала хотела от към града
Едвам намериха място за колата ни всичко останало е супер в хотела
Скрит текст:

Като потърся с това име хотел ми излиза нещо съвсем различно и голямо не знам сменили са името ли
Даже на гугал МАпс хотела не е надписан - много странно
Пред него е централен плаж

# 238
  • Козлодуй
Сунео е да - благодаря - страхотен хотел - много ми харесваше че има чешмичка в двора да си измиеш краката от пясъка и е на самия бряг Simple Smile

# 239
  • Русе
Здравейте!
Мнение за хотел Сънрайз Блу Меджик?
Ще съм благодарна, ако някой го е посещавал скоро и сподели впечатления.
Интересува ме храната дали е добра и анимацията за възрастни как е?
🤗🐬⛱

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 09:59 от Verchet0

Общи условия

Активация на акаунт