Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 838
  • 842
  •   1
Отговори
# 690
Да добавя че супера от снимката ми е този, който за мен е скъп, съдейки от мокрите кърпи и тубите вода, сравнен с този на Трети март, след Капри-то.

# 691
Тази година от "Тишина" тръгват само влакчета за Китен. На рекламния плакат с маршрута Китен-Приморско-Перла думата "Перла" е закрита с черно тиксо. Двама от шофьорите ми казаха, че тази година маршрутът до Перла е предоствен на друга фирма, която явно не се движи по него. Питах една дама в магазинче до Анкора Бийч и каза, че изобщо не е виждала влакчета в посока Перла или обратно. Това е положението.

# 692
  • Пловдив
Здравейте,момичета.От плажа на ММЦ Приморско до южният плаж в Приморско,за колко се взима разстоянието пеша.

# 693
На мен ми е близо, не съм засичала време, не е уморително, може би 15-20 минути бавен ход по спомен. То е по-близо по брега да вървиш и излезеш на центъра после, отколкото по шосето със сигурност. Тази година не ходих на южния, миналата пък изобщо никъде не бях, та споменът ми е такъв. При това аз вървя леко във водата, заради краката си правя процедура и това ме бави. Те се сливат двата плажа, приятно е, пробвайте.

# 694
  • София
Здравейте,момичета.От плажа на ММЦ Приморско до южният плаж в Приморско,за колко се взима разстоянието пеша.

Минута....ми те граничат, ама къде свършва единия, къде почва другия е божа работа. Да кажем от втората кула до пързалката са около 15 мин

# 695
  • Пловдив
На мен ми е близо, не съм засичала време, не е уморително, може би 15-20 минути бавен ход по спомен. То е по-близо по брега да вървиш и излезеш на центъра после, отколкото по шосето със сигурност. Тази година не ходих на южния, миналата пък изобщо никъде не бях, та споменът ми е такъв. При това аз вървя леко във водата, заради краката си правя процедура и това ме бави. Те се сливат двата плажа, приятно е, пробвайте.
Много благодаря😊

# 696
Дали ще вали днес...??

# 697
  • София
Едва ли. И вчера сутринта беше така, леки облачета, които бързо се разкараха и въобще не пречеха на плажа.

# 698
Да. Дават висока влажност 84%, но пък 2% само вероятност за валеж...което е странно де...🙂

# 699
Как са комарите тая година?

# 700
Добре е,вечер из центъра не са ни хапали.Но в стаята в квартирата яко се бяха намушкали и ме изпоядоха.Три дена ходехме на плажа до Пенелопа палас и беше идеално широко и празно.Днес в 10 часа до софармата нямаше един свободен чадър и флага беше червен,а на новия плаж е зелен и още има свободни места.

# 701
Ти си в Поморие Grinning

# 702
Да,сбъркала съм темата Blush късно е да трия.

# 703
Здравейте. Утре пътуваме за морето и сме се насочили към Приморско - двама възрастни. Опитах се да запазя стая в хотел Жерави - не успях. За Сиена Палас ми се вижда скъпичко. Звъняхме на няколко други хотела - нямат свободни стаи. Имам чувството, че всичко е заето. Ако някой се сеща и може, ще се радвам да ми препоръча хотел. Миналата година бяхме в Магнолиите - без забележки. Blush

# 704
Здравейте. Утре пътуваме за морето и сме се насочили към Приморско - двама възрастни. Опитах се да запазя стая в хотел Жерави - не успях. За Сиена Палас ми се вижда скъпичко. Звъняхме на няколко други хотела - нямат свободни стаи. Имам чувството, че всичко е заето. Ако някой се сеща и може, ще се радвам да ми препоръча хотел. Миналата година бяхме в Магнолиите - без забележки. Blush
Без да имам никакви лични впечатления, пускам нещо видяно във фейсбук, Здравко Василев, преди два дена:
За едно още по-вълнуващо лято , семеен хотел "Лилия" гр.Приморско !
 Само на минута от северен плаж!
 За нашите гости , безплатна разходка с яхта Wink
За резервации и информация : +359879652260

Общи условия

Активация на акаунт