Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 342
  • 611
  •   1
Отговори
# 450
Хайде и аз в отбора на окнижилите се newsm44 newsm44 newsm44
В чест на истината човека си затвори очите за едно навлизане в крьстовище-влязох на жьлто и каза,че го правел,заради инструктора Wink,ама нали я взех пустата книжка. Отдьхнах си ви казвам.Сутринта толкова се бях шашнала,че преди самото курмуване пишках около 15 пьти,дойде ми цикьла,пих 4 валерина и пак щях да умра от нерви. ooooh!

И дори сега след като всичко мина трудно мога да повярвам,че сьм шофьор.

Честито на новоокнижилите се и наздраве мацки Wink

# 451
  • Варна
Еее, браво, Кремена!  Grinning Приятно и безаварийно шофиране!
Бяха ли от реална полза четирите допълнителни часа?

# 452
  • На погрешната планета
kremena, strelche®,tadela, честити ви книжки  bouquet! Леко и безаварийно шофиране Hug!

# 453
Честити ви книжки, момичета   bouquet!
Скоро да се оборудвате с автомОбили и да не ви се налага да си показвате книжката на когото не трябва. Grinning

# 454
Благодаря на всички за честитките,да ви се врьща на кандидатките.

За допьлнителнмите 4 часа,ами ако трябва да сьм честна не мисля,че са от кой знае каква полза,но пьк са ьи още 4 часа курмуване. Та ако човек е по-схватлив сьс сигурност ще са му от полза,но ако е като мен и9 с тях и без тях сьм си опасна Mr. Green

# 455
kremena, strelche®,tadela, честити ви книжки  bouquet! Леко и безаварийно шофиране Hug!
Hug Hug Hug
Безопасно и безаварийно шофиране!   bouquet

# 456
Пишете ме и мен, утре за трети път ще карам и мисля че посвиквам вече

# 457
tadela,честита книжка   bouquet

Оф аз тази седмица изтървах едното кормуване ,ама понеже всички идваха до преди седмица болни ,а аз бях здравата  и сега стана обратното,но аз реших да не заразявам здравите и да си остана у дома  Grinning

Та на мен сега началото на февруари ми е теорията,за която лично имам много малко време да се готвя,но някакси ,ще се справя  Rolling Eyes

# 458
Благодаря на всички за поздравленията! Hug Heart Eyes
Успех и кураж на всички курсистки! Peace  bouquet

# 459
Честито на взелите книжки вчера.  bouquet

Стрелче и на теб кака най вече, казах ти аз, че ще я вземеш.  bouquet Hug Heart Eyes

# 460
Благодаря за 4еститките и успех на курсистките Hug Hug  bouquet

# 461
Честито мацки!!!!

Стрелче, колежке...много каране му е майката, да знаеш Peace
Пускай се в дълбокото, внимателно, знай си правата на пътя и да не ти пука, че ти свиркат защото не караш с 80 км/ч или паркираш не с една, а с 3 маневри например. Аз си пускам музиката в колата силно и не им обръщам внимание Laughing

# 462
Минах листовките, сега остава най-трудното -практическия.СТискайте палци .Спекох се за листовките -значи на практическия ще се побъркам.

# 463
  • София
Днес карах за първи път!!! Ми то било мнооого трудно, бе хора!!! Този съединител така ме дразни, кой го е измислил не знам, обаче ако го няма ще е сто пъти по-добре!!!  Mr. Green
От толкова мислене дали съм натиснала съединителя и сега кое трябва да натисна пак, се сетих за съществуването на огледалата половин час след като започнах да шофирам...
Изобщо не знам дали някога ще се науча...

# 464
Аз го карам, по-точно ме скъсаха на кормуване преди 10 дни. Сега чакам дата за втори опит!
не се притеснявай и аз го взех от втория път. Ще успееш. Кураж Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт