👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 806
  • 894
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ето го(я) Рашия.
От ФБ знам само, че се е взела за някаква поп-фолк звезда и си въобразява, че я канят по участия. 🤣

# 286
Според мен информацията не е на 100% реална. Май месец все още въртяха рекламата за кастинг.
+ Рашия имаше някакъв скандален 18+ клип с дете и щяха да го съдят.

# 287
  • София
Супер.
След последните няколко страници с новини за каста отпадна окончателно дилемата ми дали да дам шанс на рестарта на шоуто.
По принцип мислех да не гледам, но сега вече със сигурност няма да гледам и да правя рейтинг на тези карикатури и сбъркани хора.

Оставам само с ИВ и Островът. То не че ще е малко... Simple Smile

# 288
Е... това са клюкарски сайтове. Може и нито едно от тези имена да не е вярно. А и винаги може да гледаш едното на запис. За мен никога няма дилема. С интерактивната тв и/или платформите, в които се качват предаванията... дилема няма Wink

# 289
Е, те т`ва същество за първи път го чувам/виждам.

# 290
И аз като Дяволо се отказвам от ББ. Не ми се гледат инфлуенсъри, уонаби персони, странни и неприятни хорица.

# 291
100% са ги написали само защото половината тикток "звезди" почнаха да говорят как ще участват в ББ, когато пуснаха кастингите, и са избрали тези да ги сложат в статията. Иначе можеха да напишат още 10-тина имена от тиктокърите. За мен това не е фактор, че някой от тях точно ще участва, но разбира се сигурно няма да се мине и без инфлуенсър

# 292
  • София
От изтеклите имена на участници не съм чувала нито един.

# 293
  • Sunshine state
Айде пак някакви уж "вип" изгърмялки. А уж щеше да е с обикновени хора... 🙄
Присъединявам се към бойкотиращите. Не са ми интересни подобни типове.

# 294
  • Варна
Припомних си VIP BROTHER  2016.
Страхотна Миглена Ангелова.

# 295
  • Великобритания
Лелеее, тва "нещо" Рашия е най противното същество на което съм попадала скоро , загледах се в Тикток на някъв лайф и нещото беше от другата страна , то не спря да псува , да кълне  , да обижда .. отвратително и гнусно .. Не вярвам от Нова да си го причинят

# 296
  • София
Всичко това, което изброи е причина да си го причинят. 😃

# 297
Това за тях е златна мина Simple Smile

# 298
  • Великобритания
хааха , да и вие сте прави , че такива дразнители са им по правилник да ги има

# 299

Общи условия

Активация на акаунт