На море в България 2021 г.! - 3

• 54 431
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • There I was on a July morning
Аз затова написах: "ако има реални намаления". Миналата година бяха една идея по-ниски цените на Грифид. За нашата конфигурация ни излезе доста изгодно. Бях платила за стая - парк, а ни настаниха в такава с фронтален изглед море. Как да не съм доволна?

# 481
Миналата година намалението беше 30%, но за двама възрастни в топ сезона 5 нощувки в Арабела бяха 1200лв, сега ми излиза повече.

# 482
Миналата година намалението беше 30%, но за двама възрастни в топ сезона 5 нощувки в Арабела бяха 1200лв, сега ми излиза повече.
Как е плажа на Арабела?

# 483
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се, ако не питам в правилната тема, но някой от Вас да е резервирал хотел чрез Холидей Планет? Не намирам отзиви за тях, а офертата им е най-ниска.
Много хора.Включително и аз.За кой хотел е най-ниска?

Т.е. да разбирам, че мога да им се доверя и при евентуален проблем ще реагират адекватно?
За Серенити става въпрос.

# 484
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се, ако не питам в правилната тема, но някой от Вас да е резервирал хотел чрез Холидей Планет? Не намирам отзиви за тях, а офертата им е най-ниска.
Много хора.Включително и аз.За кой хотел е най-ниска?

Т.е. да разбирам, че мога да им се доверя и при евентуален проблем ще реагират адекватно?
За Серенити става въпрос.

Ползвала съм услугите им. Много са коректни.  Може да им се доверите.

# 485
Как е плажа на Арабела?
Пред интернационал е, там е най-широкият плаж на златните според мен, хубав е.

# 486
  • В.Търново
Не знам какви намаления са... Аз за 5 дни виждам цена от 2500 за 2мя възрастни+ деца на 1 и на 3 г.. ако няма намаления сигурно ще ми искат 5000
Нормално. Това са едни от най - добрите хотели в България.

# 487
Не знам какви намаления са... Аз за 5 дни виждам цена от 2500 за 2мя възрастни+ деца на 1 и на 3 г.. ако няма намаления сигурно ще ми искат 5000
Нормално. Това са едни от най - добрите хотели в България.

1400 лева е цената за 2 възрастни и две малки деца - стига да гледате last minute офертата, която е до 19 юли

# 488
За кой хотел точно е това

# 489
За кой хотел точно е това

Това е за Арабела. Цената в Метропол е същата, Болеро - 1591, Marea - 1471.

# 490
Имайте предвид, че Метропол е само за възрастни

# 491
Здравейте, някой има ли информация колко струва комплект чадър+2 шезлонга на плаж Градина за тази година?

# 492
Относно Arapya sun resort имаше въпрос
Миналата година бяхме там в студио. Беше голямо и имаше хубава тераса. Добре беше като чистота стаята. Не ми хареса,че беше с плочки,  защото бяхме с малко пълзящо бебе. Басейна им също е ок, но водата ми се струваше студена примерно за детето,  за мен беше ок. Храна изобщо не ми хареса. Изключително малък избор и се чудихме какво да вземем,че да не останем гладни. Ресторанта им няма меню и не предлата друга храна, каквото има на блок масата на закуска и вечеря това е. На обяд има обедно меню. Плажа до хотела, не е никакъв плаж общо взето. Големия плаж е около 5мин пеша, като ние ходихме доста по-надолу и вървяхме може би около 15мин, но там ивиццата и по-широка и е по-спокойно. Имаше страхотно заведение с много вкусна храна и на добри цени като цяло. Плажа ми хареса много, топла вода, ситен пясък, спокойно море, няма вятър. Става въпрос за краь на август. Общо взето не бих повториля само заради храната, защото не съм наясно (не видях) ресторанти в околоността.

# 493
  • В.Търново
За съжаление коментара за  Arapya sun resort от миналата година няма да е актуален, защото са с нови собственици и трябва все някой да е първи да изгори Grinning и да рискува с резервация за там.
Но нали и морето следобед там ставаше мътно и мръсно.

# 494
  • Sofia
Добро утро от мен и морето! 😀

Общи условия

Активация на акаунт