На море в България 2021 г.! - 3

• 54 443
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много сте изписали, изчетох темата до средата. Ще я дочета. Ние от 27ми сме в Аркутино Фемили Ризорт.

# 496
Може ли мнение за Poseidon VIP Residence Club в Несебър ? Колко близо е плажа ? Има ли наоколо други места за храна освен ресторанта в хотела ?

# 497
Здравейте,
Има ли все още калинки, осички и други насекоми по Черноморието?

# 498
Има ли някой, който има впечатления от Wave resort от тази година. Най-вече ме интересува дали има подходяща храна за деца на 1 година и 2 месеца. Или ще трябва да се търси вариант с детска кухня.

# 499
  • Пловдив
Добро утро от мен и морето! 😀
Къде е тази красота?

# 500
Juli_maruli,

По- напред съм писала за Wave, както и отделна тема за него има.
На въпроса ви : Имаше богат асортимент на бебешки пюрета Ганчев.
Всеки ден има поне две супи.
Богат асортимент от качествени храни.
Имаше много малки деца.
Моите деца са вече над 20 г и не помня в коя възраст какво съм давала. Но съм убедена, че ще му намерите подходяща храна.
( Имаха много видове зеленчуци на скара. Чисто месо било на скара, било печено. Цели прасенца, цели риби, пилета)

# 501
Здравейте,  отново ще попитам  ориентировачно  каква е цената на комплект два шезлонга +чадър на Златните?

# 502
# 503
  • Пловдив
Поздрави от Балчик.
Плаж на Дамбата, посока Двореца.
Няма калинки, нито други животинки.
Чадър-7лв
Но има и свободна зона.
Водата е страхотна, без вълни.

# 504
Здравейте,
Може ли да споделите мнение за хотел Азалия, св. св. Константин и Елена ?
Информацията, която намирам е стара, а от тази година много малко . Благодаря предварително!

# 505
Някой беше ли вече в Топола скайс? Бих се радвала на отзиви от тази  година,тъй като скоро ще сме там

# 506
Здравейте, можете ли да препоръчате между Поморие (Festa Pomorie харесахме, Wave доста отдалечен и няма хубав плаж отпред) и Златни Пясъци какво да изберем? Всяка година сме в Несебър - Слънчев Бряг (по-скоро) и много ни харесва широката плажна ивица. За нас най-важно е плажа, но и да има къде да се разхожда човек и да хапва вечер -таверни, ресторанти, тъй като сме без кола и хотелите тип извънграда не ни устройват.
Хем искаме да разнообразим, хем не знаем къде? Благодаря Simple Smile

# 507
  • В.Търново
Ще нарините сумати пари за ол инклузив и ще ходите вечер по ресторанти? Не го разбирам, особено ако изберете Уейв.
На Златните е много дълбоко морето. Уейв е много скъп хотел, аз бих избрала от трите Феста.

# 508
В Уейв храната е чудесна.
Но плажа..., за любители на плажа на Албена и Слънчев бряг, не става

# 509
От 2008-а не съм била на Златните. Какво разбирате под дълбоко море? Рязко става дълбоко в началото още?

Общи условия

Активация на акаунт