Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 212
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, а някой който е минал на ранен скрининг (10 - 12 г.с.) може ли да каже колко време е ехографското изследване? Имам час при д-р Михова, но забравих да попитам колко време продължава и дали може ММ да влезе с мен. Благодаря предварително.

# 406
Средно продължава около 30 мин., като на този скрининг се взима и кръв за изследване на вероятностите от проявление на симтоми на Даун, Едуардс и т.н. Мъжете не се допускат. Аз вече съм била на 4 фетални морфологии, като изрично попитах дали може мъжът ми да види бебетата, но доктора ми отговори, че е заповед на болницата, тоест докато не допускат придружители генерално, няма как да допуснат и мъжете на този тип прегледи.

# 407
Nova, аз ще добавя към написаното от queenV, че часа ми закъсня и чаках около 20 мин. и се забавих доста и мъжа ми беше доста притеснен.
Наскоро ми разказаха и история как бебчето все не заставало така, че да го видят добре и момичето е прекарало около 3 часа в болницата, за да чакат бебо да се завърти хубаво. Казвам го, за да се подготвиш за всякакви варианти.

Не пускат мъжете вътре, но ти дават снимка на бебето. Друго, което направих аз, попитах доктор Михова дали може да направя видео с телефона как се движи бебето, тя ми отказа, но пък предложи да ми запише кратко клипче на диск, което явно си практикува и сега си имам клипче на малчо, хванат точно как се подхълцва и се изпъва. Simple Smile

# 408
Момичета, а проследяване на бременост като цена как е, че прочетох преди малко колко струва раждането и се шокирах леко?

# 409
Благодаря за отговорите. А за женска консултация има два пакета - основен и разширен. В сайта на болницата е описано много подробно, има и ценоразпис на всички техни услуги.

Момичета, а проследяване на бременост като цена как е, че прочетох преди малко колко струва раждането и се шокирах леко?

# 410
Виж тук https://www.m.nadezhda.bg/bremennost/paketi-jenska-konsultatziya/

# 411
Да, часовете се забавят и до сега не ми се е случвало да вляза навреме. При мен единият път се случи едното бебе да е толкова дълбоко заспало, че ме изпратиха да пия кафе и да се разхождам около половин час, докато се събуди Simple Smile Колкото до пакетите за ЖК, аз съм си платила основен и дори от него има неща, които не съм ползвала, а съм вече на втората част. Ако няма някакви предпоставки, за мен основният пакет е достатъчен.

# 412
И аз мисля да взема основния. Отделно ще се следя и по каса. А когато и да реша винаги мога да си платя един ехографски преглед.

# 413
Аз миналата седмица бях на ранен скрийнинг при доктор Михова и бях 6-ти пациент за деня. Допреди мен нямаше забавяне, но при мен се появи проблема с позата на бебето и трябваше да се раходя и после пак да вляза и 8-мия пациент имаше забавяне 10-15 мин. Бъдете 10-на минутки по-рано, защото ако на някой преди вас бебчето е в неподходяша поза, може и по-раничко да влезете Simple Smile

# 414
Здравейте, дами! Предстои ни инвитро и не можем да вземем решение, къде да бъде. Страхувам се от губенето на време и стимулацията в България с лекарства за рак, малко успешни размразени яйцеклети...
Има ли двойки на които им е станало инвитрото от 1 път в тази клинника? Най- добрият доктор Стаменов ли е?

# 415
Всеки случай е различен. Не можете да се сравнявате с другите. Лично аз имам една стимулация и два трансфера - вторият е успешен засега. Не съм при Стаменов и не бих искала да бъда. При него чакането е с месеци, чувала съм доста негативни истории от различни момичета. Това не означава, че е лош лекар - напротив, той е много добър специалист, но в моя случай не беше необходима неговата намеса. В Надежда нямате право да си избирате лекар, те разпределят случаите според заетостта и компетентността на всеки лекар. Ще чуете и позитивни и негативни отзиви. Най-добре е да отидете на място, след първия преглед ще знаете дали това е вашата болница или не.

# 416
Ние сме с мъжки фактор, изобщо не знам към коя клиника да се насочим. Само за турските има отзиви в нашият случай...От Щереви се разочаровах.

Всеки случай е различен. Не можете да се сравнявате с другите. Лично аз имам една стимулация и два трансфера - вторият е успешен засега. Не съм при Стаменов и не бих искала да бъда. При него чакането е с месеци, чувала съм доста негативни истории от различни момичета. Това не означава, че е лош лекар - напротив, той е много добър специалист, но в моя случай не беше необходима неговата намеса. В Надежда нямате право да си избирате лекар, те разпределят случаите според заетостта и компетентността на всеки лекар. Ще чуете и позитивни и негативни отзиви. Най-добре е да отидете на място, след първия преглед ще знаете дали това е вашата болница или не.

# 417
Ние сме с мъжки фактор и сме в Надежда, Nova777 също мисля че беше с мъжки фактор, както и половината пациенти на болницата сигурно.
Ние сме с мъжки фактор, изобщо не знам към коя клиника да се насочим. Само за турските има отзиви в нашият случай...От Щереви се разочаровах.

# 418
Ние сме с мъжки и с тубарен фактор. При нас морфологията беше 2%. Аз също съм разочарована от Щерев без да съм правила ин витро при тях. Ембриолозите в Надежда са много добри, а мъжкият фактор е преодолим.
Успех!

# 419
Здравейте! Аз съм нова тук, но следя темите. Смятам, че е редно да споделя и моето мнение за да бъда полезна. Ние сме пациенти на Д-р Стаменов от 8 месеца вече. Да, чакането е доста - за час, за преглед, за коментар , но в нашият случай смятам, че той е най- правилният избор. Ние сме с много тежък мъжки фактор и забележки по Я също.

Общи условия

Активация на акаунт