Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 888
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 435
Не може да им се сърдиш😂😂😂
То от синьото нищо не се вижда.

#417 пост в темата е прогнозата на Санака за 2 класиране момичета-София
#428 пост прогноза на Санака за 2 класиране момчета- София

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:48 от Fish.

# 436
  • На морето!
Уви! Все по-трудно го прескачам!

# 437
  • Варна
Ако не е много нахално,  искам да помоля някоя от по-опитните дами (sanaka, Дидева, Слънчевата и всички останали) да дадете вашата прогноза за Варна - МГ, 1 ЕГ и 5 ЕГ  най-вече с немски език. Innocent

Първа ЕГ са с една паралелка по-малко с НЕ, което ще се отрази на бала.

# 438
  • София
Тази тема е като уъркшоп на тема Фактчек. 😆
Четете важните неща, момичета, и пропускайте каквото е нужно

# 439
Момичета, а защо са ви толкова важни тези статистики? Пишем желанията на децата, надолу не могат да слязат. Не иронизирам, чудя се дали не изтървавам нещо. Освен емоционално, разбира се, да не се надяват на нещо свръх резултатите им...

# 440
  • София
Момичета, а защо са ви толкова важни тези статистики? Пишем желанията на децата, надолу не могат да слязат. Не иронизирам, чудя се дали не изтървавам нещо. Освен емоционално, разбира се, да не се надяват на нещо свръх резултатите им...
Например:
- за да се ориентирате за къде ще ви стигне резултатът.
- за да предвидите достатъчно написани паралелки.

# 441
Ейгер, защо да се ориентирам? Няма ограничение в желанията. Какво ми пречи да пиша нещо на първо желание, съзнавайки, че не стига бала? Ми ще я приемат там, за където и стига..

# 442
  • Beyond the Frontiers

При конкуренция от близо 11 000 деца си е важно. На мен оценка 5.80 и 5,90 - приравнено, ми звучи УАУ, ама се оказва, че няма да стигне за първо желание например...

# 443
  • Beyond the Frontiers

# 444
  • София
Ейгер, защо да се ориентирам? Няма ограничение в желанията. Какво ми пречи да пиша нещо на първо желание, съзнавайки, че не стига бала? Ми ще я приемат там, за където и стига..
Защото понякога е добре да подготвиш и детето емоционално, че нещо от желанията може и да не стане.

# 445
  • София
sanaka, ти уби всичко детско в мен Joy /това е в кръга на шегата/. Знаех си аз, че трябваше да го пусна на училище на 6 г., а не на 7 Joy
И аз!!! С гуем зор може фег...

# 446
И кой каза наздраве? Joy
Прогнози днес не правя. Превъртях почти цяла България откъм статистики. Просто нямам сили. Но Санака има добра школовка. Бих й се доверила.

# 447

При конкуренция от близо 11 000 деца си е важно. На мен оценка 5.80 и 5,90 - приравнено, ми звучи УАУ, ама се оказва, че няма да стигне за първо желание например...
Е, и? Ми ще го приемат на второ. Ама защо да не се пише първо някое "невъзможно на пръв поглед"?

# 448
  • София
Аз като гледам 6-7 поне невъзможни сме писали

# 449
Наздраве, безценни феи. Респект за търпението, разбирането и щедростта да ни отделяте толкова време и внимание. Sparkling HeartTropical Drink

Общи условия

Активация на акаунт