Любители на Котки - Тема 161

• 28 715
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Олеее...ужааас.
Хем ужас,хем смях.
Събуждам се аз днес и гледам как пред лицето ми се разхожда котешко дупе с висящ конец...Направо изпаднах в шок,да не говорим,че го помислих за тения.
Елха така или иначе вече не украсяваме,явно и мартеници няма да носим.

# 616
  • Пловдив
amy_nka надявам се твоето сладурче вече да е добре, горкичкото държало се е  мъжки, а и ти също. Ние с Бони стискаме палци и лапички всичко да е наред!

# 617
  • In the land of Never Never
Имам въпрос към живеещите в Бургас и въобще южното Черноморие. Знаете ли хотел за котки, където се грижат добре и където мога да дам Васко за една седмица в началото на септември? Желателно е да е със самостоятелни пространства за всяко коте, както е в Ринг Мола в София. Благодаря!

# 618
  • София
Радвам се, че Слънчи днес е по-добре. Да се оправя бързо! Hug

На Бонбонка пожелавам най-прекрасното семейство и дом! Heart

amy_nka,не знам защо не е излязла 0,8 мл.
Защото не броите течността, останала в иглата. За съжаление винаги се губи малка част. Дори за така актуалните ваксини срещу Ковид, казваха, че се губи по една доза при разделянето на ампулата на няколко части. Затова използват някакви свръх тънки игли за диабетици. Изобщо не се чувства боцкането, нито остава следа от него върху кожата.

Преди време и аз делих Моксиклиър (от Гергьовче), но мадамите бяха 2 и 3 кг и имах достатъчно количество. Освен това изтеглям само количество като за една котка. Другото остава в оригиналното шишенце и накапвам от него. А ако все пак стане някоя издънка и се налага да изтегля още малко, взимам от ампулата на Киро. Той е 4,5 кг, а обикновено купувам за големи котки. Винаги има малък резерв. Wink

# 619
  • Бургас
Аз се чудя да купя ли и аз такава ампула за Хари.
Вет предложи някакво накапване за 14 лв,но едва ли ще е комбинирано.
Трябва да видя какво точно вещество съдържа.

# 620
Шони е уникално готино коте, какъв поглед вади. Слабее, а 😀 Това не е дебелина - козина е 😜

Мария, за какво ще капеш котьо? Бродлайн му вземи ако е за обезпаразитяване.

# 621
Сложих второ легенче с бентонит до легена с вода. В резултат имаше пишкано в бентонита но ив легена с водата имаше размит бентонит. Викам си е това вече е културна работа. Първо е ползвал тоалетната, после си е измил краката 😉

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 15:00 от pandorina

# 622
  • Бургас
И аз не знам да го капя ли.
Вет така каза.
Котьо не излиза никъде.
Лежи на моето място и ми се гуши...

Нова любима игра:влиза под покривката на диванчето:

# 623
Хари в момента на колко месеца е? Големичък ми се вижда. Това с покривалото на дивана и моя Хари го обожава ше.

# 624
Като се заговорихте за изядени кончета и мартеници да разкажа и аз ...
Правя зимата едни коледни картички и бях взела една ролка със златиста лента, не беше текстил, а нещо като станиол. И уж след края на творческия ден си прибирах всичко, доволно си отидох и на работа на следващия ден ... Прибирам се вечерта и гледам ролката на земята ама няма следи от ръфано по нея. Успокоих се, че Съни, която си умира да дъвче всякакви шумолящи неща, не я е набарала и с усмивка отивам да чистя тоалетната им ...
Ровя с лопатата, хвърлям, докато не изрових едно добре заровено съкровище със стърчаща златна панделка от него Joy Щях да падна. Хем ми стана смешно, хем трябваше да се карам на бандита ... Grinning
От тогава всички панделки са затворени из чекмеджетата, а в близост стои и Страшния Пулверизатор, с който ги отучих да се катерят върху аквариумите Joy

# 625
На моя Рубчо отдавна не съм качвала снимки.
Тук ме е изпреварил на възглавницата, ама добре че все пак е оставил място и за мене, защото обикновено се опъва напречно, така че трябва да го сбутам, за да мога да легна и аз. Simple Smile

Отскоро го пускам да излиза навън, и той е много щастлив. Няма как, иначе трябва да стои по цял ден сам, затворен. И това сме пробвали, докато му сложим ваксините и го обезпаразитим, но му беше скучно, а и правеше бели. Сега е много кротък. Simple Smile

А като се прибере, от време на време ми носи "подаръци". Доскоро бяха само хлебарки, вчера обаче намерих едно птиченце по средата на леглото. Дожаля ми,  преди 2 години спасих едно гълъбче, което 2 котки си подхвърляха на улицата. Ама какво да правя, измърморих "браво, моето момче" (не че той ме чу и разбра), изхвърлих птичето и сложих завивката в пералнята.

Бързо оздравяване на болните котенца!

# 626
Чудя се дали да не пробвам да извеждам Франки на разходки по нататък. И без това непрекъснато излизаме до вет. Той си свикна, не се плаши. Много ми е жал да стои затворен.

# 627
  • София
Пакостникът на pandorina удивително много прилича на нашия Том като малък.

# 628
Чудя се дали да не пробвам да извеждам Франки на разходки по нататък. И без това непрекъснато излизаме до вет. Той си свикна, не се плаши. Много ми е жал да стои затворен.
Ако е кастриран - може, ама ако не е, според мен ще му дадеш идея, че може да излиза и ще прави опити за бягство в онези периоди от годината, когато женските навън вият 😵

# 629
  • Бургас
Хари много порасна.
На 5 месеца ще става на 21.
Но му понася добре тази храна Роял Канин,той сам си я иска.
Козината му стана копринена и блести.
Лапите му са доста големи...
Обаче акълът му е бебешки.Конци ще ми яде...Ще ми изкарва акъла рано сутрин...
Навън няма да го извеждам.Хем е голям пъзльо,хем реве,напуснем ли апартамента.

Зизу JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт