Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 394
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 680
Взех два чифта очила за съпруга ми и са супер. Той счупи скъпите, които му подарих наскоро и сега ще носи тези. Аз имам от предните, които пуснаха преди 2 месеца и много си ги харесвам. Днес отивам за царевица кочани, масло Сияна и ще погледна мъжките къси панталони дали стават.

# 1 681
Здравейте,
някой с мнение за оралния душ където ще го пускат от четвъртък тази седмица?
Не си го спомням да го е имало преди...
Писах по-напред. Силна струя, малък резервоар. Тамън ти хареса и свършва... 😁😁😁

# 1 682
А въпросните очила , които харесвате са тези от по- скорошната промоция ли -
Май пускаха и едни други там .
Утре ще ида за сос и течен сапун и мога да ги погледна.
Царевицата една баба така усърдно ровеше - друга мяташе кайсии .

# 1 683
  • София
Какъв е течния сапун (промоция или постоянен асортимент, вид) и хубав ли е? Аз по принцип взимам от ДМ-ските, но не знам кога ще имам път натам (до ДМ си е отделна екскурзия Grinning)

# 1 684
Днес купих подправките. Имаше все още намалени тортили и италиански вафлички. При нас от около 10 дни пак има разместване около киселите млека.

# 1 685
Пъшеш взехме вчера - много свеж и ароматен, но без никакъв вкус и сладост.
Но черешите са страхотни - едри и сладки. За 5 лева пъпеш боклук можеше да си взема от тях повече.

Капсулите за пране дали стават?

# 1 686
Капсулите пише, че а за бяло в магазина. И аз мислех да взема, но не ми трябват за бяло.

# 1 687
Ееее, и аз мислех да взема ако са за цветно.
Черешите са им много хубави. Не съм ходила още тази седмица.
Ще ремонтират " моя магазин" , информираха ме в Лидл +

# 1 688
Сега видях , че има купон за розови домати 1,35 лв. До 3 кг. Явно са им останали Joy

# 1 689
A да Ви кажа , че в гръцкия лидл скреч картата печалбата примерно е 50% и можеш да си купиш до 3 бр. на -50%

# 1 690
  • София-Младост
A да Ви кажа , че в гръцкия лидл скреч картата печалбата примерно е 50% и можеш да си купиш до 3 бр. на -50%
А нашите карти Лидл+ важат ли там?

# 1 691
А нашите карти Лидл+ важат ли там?

да, само сменяш държавата....и езика, като нямаш опция за английски Wink

# 1 692
  • софия
На мен ми се паднаха 5 опаковки бисквити. Няма да ползвам де, но и скречът им е по-различен.

Картата работи без проблем при описаните условия.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:57 от zvаnchе

# 1 693
Взех си аз още едно португалско винце, от кафявия Ефес, сурови бадеми, намален консервиран нахут от арабската седмица, а точно вчера отворихме една консерва за проба и много ми хареса.
И три полски домата за проба, че нали много ги хвалихте тук, пък моите от пазара свършиха.
Царевицата не е първа пресност, поизбрах 2 по сносни. Онзи ден взех от Фантастико, които се оказаха доста старички и имаха вкус на фуражна царевица, дано лидълските са по-добри.

# 1 694
  • Асеновград
Взех си аз още едно португалско винце, от кафявия Ефес, сурови бадеми, намален консервиран нахут от арабската седмица, а точно вчера отворихме една консерва за проба и много ми хареса.
И три полски домата за проба, че нали много ги хвалихте тук, пък моите от пазара свършиха.
Царевицата не е първа пресност, поизбрах 2 по сносни. Онзи ден взех от Фантастико, които се оказаха доста старички и имаха вкус на фуражна царевица, дано лидълските са по-добри.
За царевицата и аз потвърждавам, добре че взех само четири.

Общи условия

Активация на акаунт