Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 343
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Sofia
Тюх... Контито мЪ подсети -  смутитата са супер опция, още повече, че може да има в тях и семена, ядки или овесени ядки за засищаш ефект.  И се консумират студени.  Simple Smile

# 1 771
  • Буркина Фасо
marga1977, давам още една идея за нещо пасирано и разхлаждащо за жегите, но не е хранително. Испанска супичка Гаспачо. Аз пасирам белени домати, белени краставички и чушка и подправям на вкус с мъничко сол и малко зехтин/олио. Може да пропуснеш чушката, ако искаш. Има вариация, в която се добавя накиснат във вода и отцеден хляб за уплътняване на вкуса (и вероятно за хранителна стойност). Вкусно е и разхлаждащо. Simple Smile Може да се добави и черен пипер. Търпи и мъничко лют сос за тези, които обичат люто. Simple Smile
аз пък белени краставички и чушки не съм виждал. Smiley

marga1977 сега е времето да свалиш някое килце Simple Smile

# 1 772
Здравейте,

Малко странно питане, но има ли някоя от вас, която си е купила черен танкини-бански на Esmara от текущия асортимент с размер 40-42, и случайно да иска да го "продаде"? Simple Smile

# 1 773
Червеношрифтев, разбра ме, ама ме дърпаш за опашката. Stuck Out Tongue Winking Eye Уточних, че беля домати и краставици, а пред чушката го няма причастието. Всичко е точно, даже и без да съм правила кекс снощи. Smiley

# 1 774
Ще я уморите от глад жената...

# 1 775
Само даваме идеи за разнообразни пасирани неща. Simple Smile Аз вече видях, че сте ѝ написали доста от хранителните неща и да не повтарям.

# 1 776
Ми на гола супа..не знам. Grinning
Ама то минава, утре ще похапва на другата страна...

# 1 777
  • СОФИЯ
Хавлиените кърпи на точки от четвъртък пускали ли са ги преди? Ако да, как е качеството,  плътни ли са и какво им се случва след пране? Много харесвам десени на точки.

# 1 778
  • София
Ако са като тези от предното пускане- плътни са, нищо не им се случва след пране, от едната страна са плюшени, бялото не е чисто бяло.

# 1 779
  • Буркина Фасо
Червеношрифтев, разбра ме, ама ме дърпаш за опашката. Stuck Out Tongue Winking Eye Уточних, че беля домати и краставици, а пред чушката го няма причастието. Всичко е точно, даже и без да съм правила кекс снощи. Smiley
нищо не си уточнила. четем написаното, а аз го цитирам. Smiley

# 1 780
  • СОФИЯ
Ако са като тези от предното пускане- плътни са, нищо не им се случва след пране, от едната страна са плюшени, бялото не е чисто бяло.
Благодаря, ще ги пробвам. Според брошурата не са в бяло, а екрю или светло бежово, ще се види на живо.

# 1 781
Амиии малко цвят слонова кост идват, не са снежнобели.

# 1 782
Жълтата тениска все пак прозира малко...
Мразя да ми се вижда бельото през плата. Иначе моделът е много сполучлив поне за мен, толкова ми харесаха че си взех и тъмната. Жълтата, за която отидох още не съм сигурна дали ще я задържа обаче тъмната ще си я нося.

# 1 783
  • СОФИЯ
Но са на точки. Тъкмо купих друг вариант, черно на бели точки. Да допълня за разнообразие.

# 1 784
    Сутиен в телесен цвят няма да се вижда

Общи условия

Активация на акаунт