Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 123
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 575
Ехеее, аз пък печеля от Нимм пак, след като ми дойде и от форума. Супер. Ще си хапвам бонбони яко 🤣🤣 Благодаря за списъка. Аз ли трябва да се свържа или чакам имейл? Че аз изобщо не виждам и списъка даже в сайта. ЕДИТ : Видях, че те ще се свържат по тел или имейл. Чакаме да обявят и големите награди, само седмичните ли са на сайта?

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 17:14 от Малечка90

# 1 576
  • Стара Загора
Интересно в играта на Каменица - днес са решили да раздадат 3 ТВ, по повод , че някой тук в темата ги смяташе, че до края на месеца ще останат нераздадени ,ако са по 1 на ден Tv
0886 591 XXX - 22.07.2021
0882 875 XXX - 22.07.2021
0882 429 XXX - 22.07.2021

# 1 577
  • Русе
Охххх, може ли някой да сметне по колко трябва да раздават на ден, за да си изпълнят плана? Никак не ме бива в сметките, а имам едни 12 кода регистрирани, да знам кога да се включа? Че Момент ме пропуснаха за телевизор, да му се не знае..Simple Smile ММ ще ми забрани игрите, че го убедих да вземем силикон Момент, вместо от железарията за 3лв..Rolling Eyes

# 1 578
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еееее пак ме няма в Нимм , а детето ги яде много.
Но пък да се похваля , че ми пристигна картата на Милка ❣

# 1 579
  • Стара Загора
Охххх, може ли някой да сметне по колко трябва да раздават на ден, за да си изпълнят плана? Никак не ме бива в сметките, а имам едни 12 кода регистрирани, да знам кога да се включа? Че Момент ме пропуснаха за телевизор, да му се не знае..Simple Smile ММ ще ми забрани игрите, че го убедих да вземем силикон Момент, вместо от железарията за 3лв..Rolling Eyes
По моите сметки остават 31 ТВ, а има точно 9 дена, в които може да се участва. Т.е по 3,4444 на ден Grin

# 1 580
  • София
И с Хайнц приключих. Кланът пак се е наредил. Колко сосове и кетчуп точно консумира 1 семейство реално та има участници по 2-3 пъти?!

https://heinz-promo.bg/pobediteli/

# 1 581
Печеля от ИГ-сухо олио на Клоран. Тъкмо на време преди моренцето.
Включих се с още една бележка на Савекс,но от тел на ММ. Дано се излъжат да го изтеглят за телефон. Joy
И с още една бележка в Своге,поне един път да участвам за голямата награда.

# 1 582
  • Сливен
В Поморие, в Мега маркет има Евридей с пилички.

# 1 583
Интересно в играта на Каменица - днес са решили да раздадат 3 ТВ, по повод , че някой тук в темата ги смяташе, че до края на месеца ще останат нераздадени ,ако са по 1 на ден Tv
0886 591 XXX - 22.07.2021
0882 875 XXX - 22.07.2021
0882 429 XXX - 22.07.2021
Вече са 4 за деня.

# 1 584
  • София, Дружба 2
И с Хайнц приключих. Кланът пак се е наредил. Колко сосове и кетчуп точно консумира 1 семейство реално та има участници по 2-3 пъти?!

И мен ме няма. Бях с две бележки. Прави впечатление, че едни и същи хора са с по няколко награди, кланове и т.н. Аз, като се замисля, до сега нямам награда от игра с теглене, всичките ми награди са от моментни игри. Така, че не е само до късмет. В савекс играх с една бележка, но номера ми е 089 и шанс да ме изтеглят няма. И без това прахът е толкова кофти, че за нищо не става.

# 1 585
  • у нас

Същото щях да напиша. Е, как пък всеки път са един под друг.

# 1 586
За играта на вафли Хипер , която ще се провежда в Лидл от 26.07 (понеделник ) ще се приемат и копия на бележки от Лидл Плюс.

Играта стартира на 26.07 , още е рано и затова стои информацията от миналогодишната игра.

# 1 587
Здравейте! Имам въпрос за награда от Нестле, спечелила съм кутия за зърнени закуски, но се оказа, че не пазя точно тази касова бележка, с която съм спечелила. Имам друга, но от друга дата. В имейла, с който ме уведомяват, пишат че задължително ми трябва, дали изобщо да си пиша данните за награда?

# 1 588
Аз имам да вкарам още 2 кода до първите 15 при Каменица. Пия трета седмица вече тази бира. Пропих се и ми писна. А щом е по системата +3, 4, 5 кода...хич няма да се справя. А спряха и чаши да ми се падат-3 имам Simple Smile, отварачки-0. Само се наливам, явно напразно.

# 1 589
Не ми се беше случвало такова нещо досега ...във вторник (или сряда ) ми звъннаха от Хайнц ,че печеля бутилка ,а сега не си виждам името ,но имам две адашки .дали да се надявам да ми пратят нещо Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт