Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 406
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
А на мен ми казаха да не нося лента. Аз съм с Мотива Ергономик

# 316
Allyz, при кого се оперира и с какви импланти си ?
Кънев Политех

# 317
Момичета на 2 седмици съм от операцията. След колко време ще мога да се изправя повечко и да дръпна раменете назад без да чувствам дискомфорт и опъване . Изпъчвам се ама не е същото хахаха

# 318
Аз съм 5та седмица след операцията и още от миналата седмица спя по малко настрани. Точно с възглавница за кърмене съм си измислила една поза, в която възглавницата ми подпира гърба и повдига главата, и ми е много удобно - нито притискам, нито мачкам гърдите, нито висят 'във въздуха'.

Минавам да кажа, че бях развила алергия от лепенките, които бяха сложили след операцията. Та лекарства, та кремове. Жесток сърбеж една седмица... Сега се оправиха нещата, но белезите ми изглеждат потресаващо (по моите критерии), та ще видим какво и кога ще се оправи.

Имам питане за момичетата, които са тичали редовно преди операцията: Как и кога започнахте? Не ме свърта, много ми липсва тичането. По 'документи' от другата седмица ми е разрешено. Да пробвам ли? Някакви съвети?

# 319
Момичета и аз имам едно странно въпросче 🤷🏼‍♀️ Всички гърди ли в началото след операция имат разстояние между тях . Аз съм на 3 дни и още съм с лепенки   но много раздалечени ми се виждат ... п.с Имам 2 пръста разстояние. Дали ще се подобрят

# 320
  • Бургас
Момичета и аз имам едно странно въпросче 🤷🏼‍♀️ Всички гърди ли в началото след операция имат разстояние между тях . Аз съм на 3 дни и още съм с лепенки   но много раздалечени ми се виждат ... п.с Имам 2 пръста разстояние. Дали ще се подобрят
Ако си имала разстояние преди това, най-вероятно и след това ще си имаш. Зависи от формата на гръдния кош и на гърдите. Два пръста си е ок. После като омекнат, особено със сутиен, ще ти изглеждат събрани.

# 321
Имам питане за момичетата, които са тичали редовно преди операцията: Как и кога започнахте? Не ме свърта, много ми липсва тичането. По 'документи' от другата седмица ми е разрешено. Да пробвам ли? Някакви съвети?
Пробвай! Аз започнах около 2мес след операцията. Първо е леко странно, боцка, опъва, имах чувството, че ще паднат, но после се свиква. Обаче лицеви опори и набирания и до ден днешен (10г) са ми неприятни и не правя. То не е и много препоръчително да заяква гръдният мускул и да сплесква имплантите.
За плътен и стегнат спортен сутиен е излишно да казвам🙂

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:39 от Чисто луда

# 322
Момичета и аз имам едно странно въпросче 🤷🏼‍♀️ Всички гърди ли в началото след операция имат разстояние между тях . Аз съм на 3 дни и още съм с лепенки   но много раздалечени ми се виждат ... п.с Имам 2 пръста разстояние. Дали ще се подобрят

Нормално е да има разстояние между гърдите. Иначе ще приличат на задник. ( с извинение)

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 15:53 от Mimi2018

# 323
Момичета и аз имам едно странно въпросче 🤷🏼♀ Всички гърди ли в началото след операция имат разстояние между тях . Аз съм на 3 дни и още съм с лепенки   но много раздалечени ми се виждат ... п.с Имам 2 пръста разстояние. Дали ще се подобрят
Аз съм на 2 седмици и имам същите притеснения ,моето разстояние също е 2 пръста и чесно казано се дразня ,защото щом си коригираме бюста с импланти то е съвсем нормално да искаме промяна и част от нея е съответно и разстоянието … мисля че при мен ще си остане такова .. не беше идеята със сутиен да ги доближавам

# 324
Разстоянието си е анатомична особеност на всеки. Как очаквате докторът да го промени? Имплантите се нагласят според ареолите, а не според разстоянието, което ще ви хареса.🙄
Вероятно би се смалило с много големи импланти, но тогава ще стърчат откъм мищниците.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 06:39 от Чисто луда

# 325
Аз харесвам да има разстояние, иначе са като едни събрани топки.

# 326
  • Пловдив
Преди операцията имах разстояние между гърдите, което си остана и след операцията. Не сме го коментирали с доктора преди операцията. Мисля, че си е особеност на анатомията.
По отношение на тичането - не тичам. Мина година и половина от операцията, гърдите са възстановени напълно, но подскоци и кардио със скачане ми е неприятно да правя. Макар и със стегнат спортен сутиен, друсането ми причинява дискомфорт. Тренирам почти ежедневно, редувам, крака, корем, ръце. Упражненията за гърди с гирички, също са ми малко некомфортни, но правя с леки тежести - 2кг. С малък размер имплант съм, но това едва ли е от значение.
Ще ми е интересно и други спортуващи да споделят.

# 327
Аз като говорих с Романски по телефона да обсъдим някой неща последни , изрично го питах точно това , за това разстояние и той каза че каквито са ти даденостите тоест каквото разстояние си имал преди такова ще е и след това, иначе до колкото разбрах имало начин но не било добре да се прави… Така че му се доверявам аз мисля че е човек естет и специалист и е преценил всичко… ( В тази връзка ужасен пример е Александра Богданска ,ако бях с нейното телосложение и гърди не бих си сложила силикон, гърдите и имат такова разстояние че все едно са се скарали

# 328
Здравейте. Наближава консултацията ми при Стоянов (доживях). Мисля да питам за комбинирана интервенция браулифт +импланти. Има ли някоя от вас, която си е "правила" повече неща наведнъж и как е протекло възстановяването?

# 329
Макар и със стегнат спортен сутиен, друсането ми причинява дискомфорт.
Щом има друсане, значи сутиенът не е точният за вас.
Аз имам един с който все едно нямам импланти. Лошото е, че повече не намерих такъв, а търсих, дето се казва из целия свят. Вече му забравих модела, но изглежда съвсем семпло. Оказа се някаква лимитирана спортна серия на Триумф, ако тогава знаех, щях да си купя 5 поне...даже 10 😆
Сега постоянно купувам всякакви, защото много малко са ми удобни и вършат работа, но това се разбира чак след като се пробва на тренировка.
Триумфът е като член на семейството, има специално място, пера го с ритуал,пазя си го много🤣

Общи условия

Активация на акаунт