За мъжете и за жените. Злото, без което не можем.

• 72 079
  • 5 198
  •   1
Отговори
# 4 545
  • Обран бостан ;)
То пък мно'у сложно, да идеш в ресторант и да си поръчаш фрикасе.

За пореден път го казвам - усложнявате си живота, а после се давите в драми.

Жени.

# 4 546
в ресторантите рядко е толкова вкусно като домашното.. Yum

# 4 547
новото диабло ли разцъкваме

Да не е излязла четворката и да съм изпуснала? Flushed
[/quote]

мисля че да. един приятел каза че си е купил 'новото' диабло

# 4 548
  • София
Бънди, не знам.
Аз подобни усложнения не толерирам Wink

# 4 549
Не можах да ви изчета, че циклите всеки своето, ако не навлизаме в детайли кой как и колко се съобразява, а вземем само двата примера - във връзка и сам, да, ако си във връзка се съобразяваш и с друг, ако ли не, си пълен егоист и не е ясно дали си във връзка. Ако си сам се съобразяваш със себе си

# 4 550
  • София
Нека всеки си оперира на своето ниво, колкото и да е ниско според другите. Това пък да кажеш на някого, че няма как да те разбере, щото не е достигнал твоето ниво май върви само при Андариел, дето се връзва на провокации.
Как се пастига извънземна свобода с такава ригидност в мисленето, не знам.

# 4 551
Няма как да съм любовница при отсъствие на ситуация на любовница. Все пак съм свободна жена, не съм във връзка. Колкото до предишния ми живот, просто не смятам, че е редно да навлизам толкова навътре, защото това са именно интимни отношения и засягат още един човек -  любовницата е в спалнята, а не във форума.
О, не, не, не. Любовницата като житейска роля не е само в спалнята. Спалнята е много малка част от нейното амплоа.

# 4 552
  • София
Гейшите в съвременният свят Wink

# 4 553
  • София
Гейшите са били класа, стил, култура. Куртизанките също. Висш подход, който е имал за цел да задоволи повече от примитивната нужда. Само за нея си има друга категория работнички.

От любовница (визирам ролята) до любовница има разлика. Анди не желае да си вее чаршафите, Равенка пък обича така да ги простре, та да няма невидял в махалата. И двете намирам за ок. Те обслужват собствените си нужди, не чуждите или форумните, та да ги интересува кой какво мисли.

# 4 554
Може би не "любовница", а "любима" е по-точната дума, която илюстрира написаното от мен.

# 4 555
  • София
Точно любовница е думата, Уиш, дори и в брак. ( не външно лице)
Мен ме кефи Вивка как казва на мъжа си - любовника ми.
Това е близост, интимност, ядро.
Любимата върви с любовницата, съпругата.

# 4 556
Съгласна, Гордж. Но в "любовница" вече е вкарана една негативна конотация и хората забравят, че коренът на думата е "любов".

# 4 557
  • София
Да, това имам предвид.

# 4 558
  • София
Аз в леглото като съпруга не мога да се държа Joy

# 4 559
  • София
Що, съпругата какво прави в леглото Wink

Общи условия

Активация на акаунт