За мъжете и за жените. Злото, без което не можем.

• 71 502
  • 5 198
  •   1
Отговори
# 5 070
  • София
Умна може би да, ама красива отдавна не е.

Впрочем, няма смисъл.

Жените не разбирате от жени.

п.п. Защо всичко, което не ви е по вкуса смятате, че е провокация, а ? Защото го казва мъж ?

Провокации, не... просто същото, което проявяват и жените - вие му викате претенции, аз му викам критерии Stuck Out Tongue Winking Eye Тоест, вие имате същите "претенции" като жените, само дето имате претенции те да нямат "претенции" Joy

Иначе, различни хора, различни вкусове... ама, актрисите не са красиви, IQ-то не е критерий за интелигентност... земята е плоска Joy Човек, като не може да е обективен, не може. А на мен не ми трябва да разбирам от жени... трябва ми да разбирам от мъже, и те да разбират от мен Grin

# 5 071
Мен не ми трябва нищо.
Аз съм провокаторка. Joy
-------
Бънд, ако бях лесбо така щях да й нащипя бузките на таз мома. Ок няма те мъча повече.

# 5 072
  • София
Agent provocateur? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 073
  • София
Е не е лоша последната, има нещо чаровно и леко палаво.
На мен ми харесват жени с по- обли черти, такива като изброените назад - Софито и компания с тънки устни и гаден нос не са ми по- вкуса. Без Ева Грийн, тя е красива.

# 5 074
  • Обран бостан ;)
Явно не сте я познали Wink

Те я:

# 5 075
Веднага си пролича, че въпросната работи изключително с ума си. Като една същинска Складовска. Simple Smile

# 5 076
Много снимки, които не водят до нищо. Вкусът за мъже/жени е индивидуален.

# 5 077
Всеки умен мъж знае и не се занимава с рускини. Гледа ги само на снимка. Joy

# 5 078
Много харесвам руската хладна красота. Рускините са фини и нежни, като феи са, излъчват елегантност и финес, с тънка костна структура и леко остри черти. Които са красиви де.
Лизата на Бънди си е мамашка.

Красотата не я свързвам с перфектност на чертите, а с излъчване, присъствие, характерност. И мъже, и жени красавци по общите стандарти не ме впечатляват особено.

# 5 079
  • София
Абе, като мен Mr. Green

# 5 080

Събрали сме се, все убави, успешни и прекрасни.
Ся, чакам Бънди да ни посече.

# 5 081
# 5 082
Не е проблема, че сте се събрали все хубавици, проблема е,че отричате възможността на други да са такива.
С 2 думи - манията за единственост.

# 5 083
  • София
Аз на тия неща им викам чар, харизма. Една жена може да е чаровна, без да е красива, както и обратното. А може и двете, както и без двете, което си е късата клечка.
Рускини не харесвам и като цяло руси (естествено) жени.

# 5 084
Не е проблема, че сте се събрали все хубавици, проблема е,че отричате възможността на други да са такива.
С 2 думи - манията за единственост.

Напротив, радвам се на всички красиви жени тук и навсякъде, но...опре ли работата до мъж ,си прав. Единствени трябва да сме.
Имам следния въпрос към жените..

Има ли жена, която би приела да е втора или трета цигулка? Изобщо, и в живота бихте ли приели тая пораженческа позиция.

Общи условия

Активация на акаунт