Nail art 5

• 24 914
  • 387
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, казвате че сте доволни от крема за нокти на Биотрейд и искам да попитам нещо, понеже и аз скоро ще се сдобия с него: Колко често се мажете с него? Пречи ли ако се използва заедно с друг крем за ръце? Мерси предварително!
Аз се мажех един ден с не крема за нокти на Биотрейд, на другия ден с маслото за нокти на Икаров и пак така редувах ги. След като си намажеш ноктите не пречи да си мажеш ръцете с крем. И като хубаво ти попие с една хавлиена кърпа можеш да си изтъркаш ноктите, ако е останало нещо което не е попило и след това можеш да се лакираш.
Довечера и аз ще ви кача снимки - вчера направих ноктопластика и момичето искаше френски. Стана мнооооооооого яко  Wink 

# 346
Е не се сдържах и сега я качих  Embarassed

# 347
Биби, много е нежно Grinning Това ноктопластика с гел лие?

# 348
ноктопластика с удължители и гел. Удължителят се слага в началото на нокътя /не на целият нокът/

# 349
  • Варна, а по празниците в Ямбол
                    Ето я новата ми декорация:
http://i98.photobucket.com/albums/l243/katyadjin/Frenskis2cvetq.jpg

# 350
кате, много е хубаво Wink

# 351

УУУУУУУУ кога успя да я видиш, да пишеш... аз докато се чудя още дали да е снимка или линк, и докато го оправя, ти ме изпревари! Rolling Eyes Grinning

# 352
  • На погрешната планета
Кате, много е свежарско Peace!
Днес си купих много готин лак на Флор Мар, снежно бял, лестящ Heart Eyes. Ето го в "чист" вид:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1499750
Като приспя зверчето, ще нарисувам нещо върху него и ще пусна снимчица Grinning.

# 353

УУУУУУУУ кога успя да я видиш, да пишеш... аз докато се чудя още дали да е снимка или линк, и докато го оправя, ти ме изпревари! Rolling Eyes Grinning
Е, кво се чудиш. Що не остави сн-имката? Не е толкова голяма.

Мери-лака е убиец Heart Eyes аз не знам защо ама хич не съм мяркала от тези лакове, а виждам все пове4е ги хвалят
,

# 354
  • BABYLAND
ФЛОР МАР имат страхотно разнообразие на цевтове, но пък съхнат бавно...

# 355
  • На погрешната планета
ФЛОР МАР имат страхотно разнообразие на цевтове, но пък съхнат бавно...
Да, вярно че съхнат бавно Confused, но цветовете са невероятни Heart Eyes. И имат един специфичен блясък.....

# 356
  • На погрешната планета
Ето и обещаната декорация:
http://images12.snimka.bg/001500412-big.jpg

# 357
Мери - бравУс Peace, но ако беше използвала някакъв по-контрастен цвят за цветето, или розовото от основата да е по-светло - ефекта щеше да е по-добър Sunglassesнадявам се, че приемаш съвети

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 08:23 от БейбИту

# 358

Много е сладко Heart Eyes

# 359

хаха МЕРси Embarassed Laughing

Какво сега имаме две Бейбита и девете от РУСе??! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт