Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ами проблемът е, че може да е денят на плащане на поръчката, денят на обработване на митница, денят на приемане в ПС, денят , когато си взимаш пакета Grinning разликата ще е до 5 стотинки, де, ама е важно да се знае.

# 346
  • Своге
Има си месечен валутен курс валиден за митницата:
https://customs.bg/wps/portal/agency/home/info-business/bank-inf … ms-exchange-rates

# 347
Благодаря. Не знаех, че имат месечен курс (тя тази пратка още от миналия месец беше уж пристигнала, та вероятно ще е по курса за юли). Значи ориентировъчно...да очаквам 3,90 лв+ около 3х1,66= 9, макс 10 лв. Ще пиша по-късно каква е била сумата...

# 348
Здравейте. Не знам дали тук трябва да пиша, но искам да попитам. До сега никога не съм пазарувала от алиекспрес и искам да попитам как точно става? Като си поръчам нещата и си вкарам номера на картата в пощата не трябва да плащам нищо или? Искам да си поръчам комплект за маникюр на стойност 56.88 с ДДС поне така пише.
Къде пише, че е с ДДС? На мен цените не ми излизат с ДДС.
Аз бих ви посъветвала да гледате и транспортната такса, да не е да искат 20 долара за транспортиране.
Точно влязох в сайта за да ви покажа как излиза, и сега не излиза с ДДС. Но когато нещо е в количката и го натисна, че искам да поръчам ми излиза долу цената в бг левове и ми изписва с ДДС колко ще е. Доставката пишеше, че е 7 долара.

Редактирам си коментара, слагам снимка как ми излиза на мен(не знам при други как е) И не знам дали само при мен става така но когато искам да видя нещо и го цъкна седи просто бях екран и нищо не става🙄 Страхувам се да не направя някоя грешка и да ми вземат парите а накрая без пратка или да ми искат повече пари😂

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 19:12 от Vanesa25

# 349
Аз останах с впечатление, че ДДС се появява още при разглеждане на продукти и/или в количката (ти сега показваш количката), затова се учудих. На мен ДДС ми излиза почти най-долу чак когато натисна чекаут, тоест точно преди официално да пусна поръчката. На съвсем друг екран е.

# 350
А това долу всъщност не е ли доставката? 7,91? Къде пише, че е ДДС?
Взеха ми...6,33 лв в Пощата 😅 Но се оказа, че пратката е друга, с почти идентичен номер- стойността е 8 долара...Доволна съм де, ултразвукова шпатула е. 😊

# 351
  • BG-DE
ДДС-то се вижда преди да се оформи окончателно поръчката след доставката (ако има такава) пише VAT - това е ддс-то, а ако е на руски само "налоги".

# 352
Може ли линк към шпатула? Имам една от отдавна и съм доволна, но и дъщерята има нужда

# 353
BGN 10.74  33%OFF | RUBYONLY Ultrasonic Skin Scrubber Vibration Face Cleaner Blackhead Remover Facial Scrubber Shovel Clean Cavitation Peeling
https://a.aliexpress.com/_mropoZv
Не знам...така дали се вижда линк (по принцип, използвам приложението)?
Но когато поръчвах имаше някаква оферта, 8 долара беше и с безплатна доставка...сега май не е безплатна? 🤔

# 354
За ДДСто - вече се вижда крайната цена при мен:
Скрит текст:

Имам въпрос. Обединяват ли ви пратки? На мен уж ми е обединило две и нямам никаква идея какво значи това (картинката е само обяснителна как ще изглежда за в бъдеще):
Скрит текст:

# 355
И аз от днес вече виждам "Price includes VAT". 🙂 Обединиха ми 2 пратки- бяха с еднакъв номер за проследяване и в един плик.

# 356
  • Пловдив
Едни лакове виждам, че са ги обединили,  съдя по номера на пратката.

# 357
на вас излиза ли ви такъв апел? Какво е това ?

# 358
  • в сърцата на децата <3
Нов акаунт? Нова карта? Проблем с някое от двете?

# 359
Страшно обединяване пада след 01.07 ще стигна до чувал с малки покупки.

Общи условия

Активация на акаунт