Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 246
  • 788
  •   1
Отговори
# 300
Нито листи ми се дават след прегледите, нито изследвания нищо.
Сама си ги търся, добре че изкарах кода от здравна каса поне да гледам какво пише.

Малко не е по темата,но да попитам как се издава този код от здравната каса? Благодаря предварително 😀

По принцип здравното досие е достъпно и с ПИК от издаден от НАП. От НЗОК също може да се издаде мисля, но той ще е само за техните услуги.
До здравното досие може да достигнете през сайта на НЗОК от тук
https://www.nhif.bg/bg/people/e-services
Раздел "Преглед на досие на.......", избирате с какво да влезете и така нататък Simple Smile

Ако е удобно да споделите къде се следите, за да не стъпваме там, yodibi и alethea.

# 301
Аз родих миналата година и бременността ми следяха по здравна каса и на частно. Като никъде не са ми давали амбулаторни листи от прегледите. Единствено снимки от ехографа получавах. Мислех си, че това си е нормална практика. Накрая гинеколожката, която ми водеше женската кинсултация, само ми даде някакви документи за раждане

# 302
  • Вестерос
Винаги са ми давали амбулаторен лист, както и снимки от видеозон. На всеки две седмици бях при АГ, при което се следях по касата, но имах и заплатен пакет за повече прегледи.

# 303
Бихте ли ми препоръчали към днешна дата гинеколог по въпроси, свързани с нарушения в МЦ, въпреки извършени   изследвания и проведено уж лечение (и да не е Славчев, А. Симеонова, Александров)? Без значение по ЗК или платено. Също така ако случайно някой има впечатления за специалсти за алтернативен подход /напр. хомеопатия или друго/ може да сподели.

# 304
Бихте ли ми препоръчали към днешна дата гинеколог по въпроси, свързани с нарушения в МЦ, въпреки извършени   изследвания и проведено уж лечение (и да не е Славчев, А. Симеонова, Александров)? Без значение по ЗК или платено. Също така ако случайно някой има впечатления за специалсти за алтернативен подход /напр. хомеопатия или друго/ може да сподели.
На моя позната за същия проблем и много ѝ помогна Илиян Иванов.

# 305
Точно Илиян Иванов ми препоръчаха днес, дали е подходящ за девойка с нередовен цикъл, или препоръчайте друг

# 306
Точно Илиян Иванов ми препоръчаха днес, дали е подходящ за девойка с нередовен цикъл, или препоръчайте друг
Той е добър при заболявания, които изискват оперативно лечение. Но за нередовен цикъл, нямам опит, но може би някой, който преглежда и деца. Име не мога да препоръчам.

# 307
Посещавала съм д-р Иванов,но покрай друг повод, той  профилира в онкогинекологията ако не бъркам и не бях го асоциирала с "циклични" проблеми...но все пак си е АГ, така че сигурно и с това може да се справи.Симпатичен, млад лекар, беше ми отделил време и внимание, но не съм се лекувала при него,само се консултирах тогава.

# 308
  • Варна
Някой знае ли защо няма никакви часове за д-р Николета Табакова в Супердок?

# 309
  • Вестерос
Мисля, че още миналата година беше така

# 310
Момичета, събирам препоръки за гинеколог за проследяване на бременност.

# 311
Здравейте! Ще бъда благодарна ако някой ми даде номера на д-р Мая Горчевска.

# 312
  • Дубай
Здравейте! Ще бъда благодарна ако някой ми даде номера на д-р Мая Горчевска.
Във супердока може да запазите час за МЦ Св. Ана и Олимед, а иначе ако ви трябва номера ще ви го запиша, но след час, два.
Препоръчвам я с две ръце,много е добра

Да попитам момичетата с проблемни намазки, къде са ходили на биопсия и колпоскопия, че ми е спешно.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 14:03 от I.V

# 313
А работи ли със ЗК, и основно бременни ли преглежда, или всякакви проблеми?
Смятам да сменям гинеколога си.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 20:19 от Sanea

# 314
  • Дубай
А работи ли със ЗК, и основно бременни ли преглежда, или всякакви проблеми?
Работи да, и не, не не само бременни преглежда. Именно за  контролна намазка и преглед  отидох при нея.Отнесе се много сериозно и ми каза какво да правя след това,понеже при мен за съжаление нещата не са добри.

Общи условия

Активация на акаунт