Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 495
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Искам да ви попитам имате ли някакви отзиви за Стоилов,който е от добрич, мисля при него да отида за ЖК и да погледне единичната ми артерия докато съм тук в България, знаете ли нещо за него понеже има както за Желязкова противоречиви мнения,ако някой е ходиш при негомще се радвам да сподели иначе ми казаха за Желязкова че има един свободен час и могат да ми го дадат и за Стоилов също и се чудя при кой да отида,казват че и двамата са доста добри и не знам. Ходих и при Мария Ангелова тя погледна до колкото можа артерията видя ,че една ,но каза ,че бебето е в норма расте добре движи се ,даже е малко по голямо,кръвопотока бил добре,но искам да отида и при някой специалист по фетална морфология.Благодаря предварително.

# 526
Потърси  тук мнения за Стоилов, много отрицателни има, не бих му се доверила. Имаше даже цяла тема, в която една майка споделя как е проспал дефект в ръчичката на детето, хвалейки се постоянно с космическа апаратура. Тя апаратурата е важна, но задапаратното устройство още повече.

# 527
Потърси  тук мнения за Стоилов, много отрицателни има, не бих му се доверила. Имаше даже цяла тема, в която една майка споделя как е проспал дефект в ръчичката на детето, хвалейки се постоянно с космическа апаратура. Тя апаратурата е важна, но задапаратното устройство още повече. Оле ужас аз видях това за ръчичката,затова казах че има много различни мнения цц ужас много гадна работа,през цялата бременност да не го видиш е наистина проспиване.Чудих се просто щото уж бил мн добър специалист,ама явно....

# 528
Жизел, не е само това, в темата на момичето се включиха и други дами с негативен опит. Аз знам за два случая на синдром на Даун, които също не е видял, но спирам по темата, защото знам колко е стресиращо за една бременна да чете подобни неща.

# 529
При мен въпросният "видя" незакрепен ембрион и каза, че каквото и да правя няма да го спася. След това е разгласил клюката, че съм бременна на колеги... Ембриона се оказа, че се е закрепил достатъчно добре и вече е голямо момче. За споделянето на диагнози няма да коментирам. Не го очаквах, макар от него да съм чувала предостатъчно за неговите пациентки.... Не бих отишла на преглед при това нищожество и няма да го направя повече
С две ръце препоръчвам др Желязкова - невероятен специалист и човек! Имах проблем в края на бременността и тя все при сърце състоянието ми, макар да не де дледих при нея. Феталната ми изключително подробно, огледа всичко, отдели ми време, въпреки че ми прилошаваше и престоя ми в клиниката беше 3 часа, но ми даде и правилните насоки.

# 530
При мен въпросният "видя" незакрепен ембрион и каза, че каквото и да правя няма да го спася. След това е разгласил клюката, че съм бременна на колеги... Ембриона се оказа, че се е закрепил достатъчно добре и вече е голямо момче. За споделянето на диагнози няма да коментирам. Не го очаквах, макар от него да съм чувала предостатъчно за неговите пациентки.... Не бих отишла на преглед при това нищожество и няма да го направя повече
С две ръце препоръчвам др Желязкова - невероятен специалист и човек! Имах проблем в края на бременността и тя все при сърце състоянието ми, макар да не де дледих при нея. Феталната ми изключително подробно, огледа всичко, отдели ми време, въпреки че ми прилошаваше и престоя ми в клиниката беше 3 часа, но ми даде и правилните насоки.
Леле... каква "етика", направо съм безмълвна.

# 531
Къде ги четете тези кофти за Желязкова? Любопитно ми е.
Иначе за Стоилов аз също доста негативни съм чувала. На детето на приярелка не е видял липсващ бъбрек.

# 532
  • Варна
И аз препоръчвам д-р Желязкова.
Този Стоилов има доста пропуски, ако се разровите назад да четете в много теми. Доста често май пропуска важни неща, не е важна само техниката. Естествено при нормални бременности явно се справя добре, но пропуска проблемните. Дори съвсем наскоро имаше една тема от жена от Добрич, която няколко пъти е ходила при него и накрая детето се ражда с проблеми, които са видими на ехограф. Не виждам защо при наличен  по - голям избор на специалисти във Варна, човек би отишъл при него.

# 533
Мда и на мен ми е интересно къде сте ги видяли толкова негативни коментари за Желязкова, разбира се надявам, че чакането не се смята за толкова голям проблем. Има някакви единични, поне което аз съм виждала...

# 534
Къде ги четете тези кофти за Желязкова? Любопитно ми е.
Иначе за Стоилов аз също доста негативни съм чувала. На детето на приярелка не е видял липсващ бъбрек. Не за Желязкова за Стоилов имам предвид ,че чета кофти коментари ,просто при Желязкова е много скъп прегледа около 200 лв до колкото разбрах,чета за Стоилов и добри но и доста лоши и затова се чудя доста

# 535
Желязкова изкара акъла на моя приятелка на последната фетална морфология при положение, че беше ходила на първите две при нея и всичко беше наред. Благодаря на Господ, че беше фалшива тревога. Други две случки също са ми направили много лошо впечатление - каза на две мои близки (различни истории, не се познават, просто ми споделиха по отделно), че имат много страшни полипи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отидат в Плевен за операция по една огромна случайност при неин близък. Свършиха се специалистите във Варна, че в Плевен трябваше да ги праща. И двете отидоха на второ мнение, при едната се оказа, че няма нищо подобно, на другата направиха операция в АГ Варна и всичко е наред.

# 536
200 лв? Явно вече е вдигнала цените си. Преди не беше чак толкова. В София също платих толкова за ФМ, даже 220 мисля и то преди близо 4г.
Иначе за Плевен, тъй като съм от там по принцип, мога да кажа че разполага с едни от най-добрите специалисти в областта на АГ и репродуктивната медицина, онкологията и хирургията. Има няколко големи клиники в тези области.

# 537
Не знам колко са добри в Плевен, може би в началото, когато са открити клиниките, всичко е било на ниво. Наскоро четох ужасяващи неща за Горчев и неговите лечения...

# 538
Не казвам, че не са добри, но от нейните действия излиза, че във Варна няма специалисти, което не отговаря на истината.

# 539
  • Варна
Аз също ходих 2 пъти на фетална при Желязкова. Първия път ме взе извънредно, в последната секунда, за което съм и благодарна. Според моя АГ първата фетална не трябваше да я правя, но аз така реших.
Та Желязкова си свърши си работата, доста насоки ми даде и то правилни, дори и да го прави за нейна презастраховка излязоха правилни. Ето и за Гестационния тя ми светна лампата,  проследяващия не ми е споменавал даже за обременяване.
За цени- първа фм +бхс 200 лв, юли месец, втора 180, и сега декември ми е третата не знам колко.
Иначе и на мен някои неща не ми направиха добро впечатление чисто професионално говоря даже и етично- коментирането на други неща докато ме преглежда. За чакането бях предупредена, за това и само за фетални ходя- чакам по час - час и половина.
Иначе моята лична ме насочи при Балев за фетална, като разбрах как се записват часове и се отказах да ходя при него. Още по - брутално от чакането при Желязкова. Ще ме извиняват, ама като съм бременна, не значи че мога да ги чакам цял ден, ходя и на работа.
При Стоилов също не бих била път да ходя. Добрич идват тук на лекари, Варна в Добрич на фетална, не го разбирам, но всеки си решава.

Общи условия

Активация на акаунт