Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 50 009
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Симон, като сте в района, не е лошо да минете и през Златолист.

# 346
Здравейте, след като вчера качих положителен резултат на чхг на 9 ден след трансфер, а днес на 10 ти пуснах уринарен които е абсолютно отрицателен какво да мисля незнам вече.. ще повторя кръвния но поне да минат 48 часа..

# 347
По тази причина лекарите казват да правим кръвни, а не уринарни тестове. Sure check, например, показа двете черти на моя близка на 10-ти ден от закъснението. Преди това направи няколко и всички бяха отрицателни.

# 348
Ирен, благодаря за прекрасната идея! Simple Smile
Сега ще се поразровя за повече информация.
Цитат на: iren11
link=topic=1354926.msg43325954#msg43325954 date=1629268705
Симон, като сте в района, не е лошо да минете и през Златолист.

# 349
Ирен, благодаря за прекрасната идея! Simple Smile
Сега ще се поразровя за повече информация.
Там се полюлейте точно за забременяване Wink

# 350
Az55 не се вързвай на пикливия тест, аз така си изревах очите и двата ми бяха -, а и двата чхг + и то прекрасно нарастващи.

Симон, задължително отидете в Златолист, чела съм, че е прекрасно място с неверотна памет и енергия.

# 351
Ирен, Жоржи- много ме запалихте, вече нямам търпение! 😁😁😁
А за "люлеенето", я, малко по-подробно? 🤔🤔
Ще се помоля за много тупкащи сърчица, за всички, които очакват благата вест! Heart
Хайде, момичета, ред ни е и на нас! Heart

# 352
Цитат
А за "люлеенето", я, малко по-подробно?

https://bg-voice.com/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8% … %BD%D0%B0-%D0%BE/

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 11:27 от Di@

# 353
Ирен, Жоржи- много ме запалихте, вече нямам търпение! 😁😁😁
А за "люлеенето", я, малко по-подробно? 🤔🤔
Ще се помоля за много тупкащи сърчица, за всички, които очакват благата вест! Heart
Хайде, момичета, ред ни е и на нас! Heart
Ето: https://www.cluborfei.com/bg/product/%D0%A6%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0 … D0%B1%D0%BD%D0%B0
Ние се полюляхме с ММ. Другото магическо място за мен е църквата на златната ябълка в кв. Горни воден, Асеновград.

# 354
Може ли да споделите каде са ви правени трансферите. Благодаря ви Simple Smile

# 355
Heart Ирен, благодаря! Heart
Славова, моя трансфер, втори под ред е при д-р Лилия Димитрова във "Вита".
Уникален човек и специалист! Heart
Ти при кого си?

# 356
Ахх, че ме хвана яд. Ходих на Преподобна Стойна, но не съм знаела, че трябва да се люлееш Confused
В Асеновград също ходих скоро на Златната ябълка, но май бяхме неподготвени и като отидохме и видяхме, че имаше двойка, която носеше ябълки, и тотално сдухах. Даже им четоха, но аз нали съм патка и си излязох гузна, че нищо не нося.. Frowning1

# 357
Heart Ирен, благодаря! Heart
Славова, моя трансфер, втори под ред е при д-р Лилия Димитрова във "Вита".
Уникален човек и специалист! Heart
Ти при кого си?
Аз съм била при Димитрова но само като генеколог сега за първи път правя трансфер в Надежда при др, Чапанова, много отговорен и добър човек.

# 358
Здравейте ,има ли дами от Пловдив
Искам да попитам има ли момичета с трансфер в Турция?
И при положителен тест къде се наблюдавате в Пловдив

# 359
Ахх, че ме хвана яд. Ходих на Преподобна Стойна, но не съм знаела, че трябва да се люлееш Confused
В Асеновград също ходих скоро на Златната ябълка, но май бяхме неподготвени и като отидохме и видяхме, че имаше двойка, която носеше ябълки, и тотално сдухах. Даже им четоха, но аз нали съм патка и си излязох гузна, че нищо не нося.. Frowning1
Ние също нищо не сме носили. Отец Живко ни чете молитва, даде ми коланче и ми подари икона. Даде и ябълка , която да изядем двамата. В деня на трансфера пак минах оттам и отецът ми каза , че ще станата нещата и щом Богоридица го е казала, наистина ще се случат.. Аз този трансфер го бях тотално отписала и гледахме към следващия  . Скоро влизам в 7 месец.

Общи условия

Активация на акаунт