Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 219
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз преди две седмици сложих 0.3,не бях слагала от края на септември 🤷♀

# 301
Здравейте! Днес имам час за ботокс, обаче от вчера съм с цистит и започнах Ципрофлоксацин,  имали противопоказания?

# 302
Чета много добри отзиви за др.Романски за повдигане на гърди.
Интересувам се дали е толкова добър и в ултразвуковата ринопластика?

Кои са специалистите в България, които я умеят?
Много ми харесва работата на др.Емре Илхан, но не искам да пътувам до Турция за това.

# 303
Здравейте на всички,

Интересува ме някой правил ли е VASER Ултразвукова Липоскулптура?
На кои зони, в коя клиника? Евентуално цени. Защото никъде по страниците на клиниките не откривам такива, а все пак искам да се ориентирам.

# 304
furchi, ако още не си отишла за ботокса - не би трябвало да е проблем да си сложиш, дори и със заболяване и прием на лекарства. Много болни хора, и то с хронични заболявания, се подлагат на подобен род процедури. Имат неразположения и странични реакции, но отшумяват сравнително бързо.

Все пак кажи и се консултирай с лекаря, при когото ще ходиш.

# 305
Благодаря за отговора Polcho! Все пак решихме да го отложим за след две седмици. Поставиха ми филър в устни RHA kiss 0,7мл, не исках обем ,само лека хидратация. Сега като се гледам обаче, на горната устна все едно има топчета. Моля, който има повече опит да ми каже ,да правя ли масажи или друго за да стане по равномерно. Мнение за самия филър, според вас, хубав ли е ?

# 306
Не прави масажи, стават такива неравномерни като топчета по края на лигавицата .Ако усещаш топче вътре в устните, то иди лекарят да го види.
Той нареждал ли е масажи?

# 307
Питах я, каза да не правя масажи, но тук съм чела, някои да правят...

# 308
Това с масажите никога не съм го разбирала. Много противоречиви мнения има и от доктори, и в интернет и от познати.
Първата ми докторка казваше да правя масажи (за Filorga, ако има значение от самият филър), втората категорично забраняваше (Juvederm), а сегашната също казва да се масажира (пак Juvederm), но аз тайничко от нея никога не го правя. Не знам кое е правилното.

# 309
Аз винаги правя, с тях устните стават по-пухкави.

Обаче аз не масажирам в познатия смисъл на думата (няма разтриване) а просто стискам устната между палец и показалец.

Никога не съм имала топчета.

# 310
Кой лекар ще ми препоръчате за ботокс?

# 311
  • в 1001-та нощ
За първи път ли ще слагаш? Аз от Михайлов съм доволна Simple Smile

# 312
Към Момичетата от Русе - освен в Диас къде ще ми препоръчате да ида за ботокс? 💓

# 313
Пиша ви, за да видите устните ми с 0,4 .Предният път правих началото на декември 2019, Сейфа филър,1мл. и имах още досега.В момента Рестилейн Кис на 07.08.Абстрахирайте се от състоянието на кожата ми.На море сме и от слънцезащитата се пъпчосвам ужасно винаги.
Утре съм на ретуш и ще видим дали ще допълваме още или така ще останат.Май това ще е.
Скрит текст:

Правих и брадичка с 1мл. Волукс и цяло лице ботокс.1мл. Сейфа , разпределен волюм в назо и скули.
По повод на инфото,че филърите не се стопяват, а остават в тялото ни, то смятам да огранича на макс поставянето им, а да слагам само ако е наложително и няма други опции.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 15:35 от ДХ3

# 314
ДХ3, има проблем със снимката. Не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт