Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде в Европа...
Рали, накара ме да погледна в архива със снимки 😃. Наистина там е било. Поразена бях - от обслужване, поднасяне и цени. Ето, този коктейл струваше от рода на 4 лв и нещо - предполагам е бил с уиски, защото предпочитам този алкохол...Много, много ми хареса мястото:

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:47 от AIR

# 391
  • София
Ама как обичам коктейли. Сега и до Ловеч да си търся причина да ходя. А сме го минавали като дестинация. При нас преваля, ама не беше много страшно, но поизми колата за моя радост, че страшно беше прашасала, а после беше чудесно за разходка с кучо, само дето комарите искаха да вечерят с мен. Но още като си легнахме се стопли пак.

# 392
  • София
Ох, рязко ми се допи коктейл. Довечера ще взема да си спретна нещо.
Печката в тези горещини гледам да не я включвам. 😊

Юли и август са за релакс. Децата само книги четат ( с подканяне). Морето ще ни е в края на месеца, но дотогава и ремонт на едната детска стая трябва да вместим.
Този уикенд сме на вилата. Определено разхлади снощи след дъжда, имаше и дребена градушка.

# 393
  • о`майна лунна нощ е
Не е срамно да изядеш 1 литър сладолед. Срамно е детето да те хване и да попита "И това всичкото ти ли го унищожи?!" - гледайки укорително празната кутия. Едно време аз ги излавях така  по омазаните с шоколад усти. Дойде ред мен да ме разкрият по издайническите следи, щом не си заметох  местопрестъплението.

Едва си подадох носа навън преди обед днес. Със зверска мигрена съм от три дена и ми е черно пред очите. Сега съм се олепила и с пластири, защото нищо не помага. Още само ден, надявам се, и ще премине.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 18:24 от `ТуиГ

# 394
  • София
Момичета, според вас трябва ли да се пазят някои от учебниците за 8 клас за ДЗИ в 12 клас?

# 395
Ако евентуално някой има намерение да се яви на ДЗИ по желание по предмет, който не му е бил профилиращ. Но четири години са доста време, така че по-скоро не.

# 396
  • Между гори и планини
Вероятно български за граматика, че се забравя. Не знам дали произведения които учиха по литература участват.

# 397
  • у дома
А продадох всичко-нищо не съм оставила-както пише Дидева 4г са много време-ако нещо му затрябва ще го купя пак...
Големият тази година за ДЗИ по бел и ае не са му трябвали учебници от предишни години,да не кажа,че и тези за 12кл не са отваряни много.
Децата,които са ориентирани към медицина по принцип си пазят учебниците по биология и химия.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 23:34 от svetlaem

# 398
  • София
Не дава никакви признаци да има интерес към медицина. И биологията хич не я долюбва. А и той в 8 клас нямаше разказвателни. По-скоро математика, български се чудя има ли смисъл да пазим.

# 399
О, заведението за коктейлите го посетихме. Страхотно е и страхотно обслужване! Препоръчвам! Също и в Драката бяхме, но на обяд, над реката, много хубаво също!

# 400
Луднах от притеснения да го мисля, докато се прибира. В крайна сметка реши с нашите приятели. Аз съм малко смахната и предпочитам да съм в една кола с децата, докато пътуват. Не съм шофьор и нищо не зависи от мене, но да съм в колата. А приятелите ни са много спокойни хора, но това не ми пречи да лудвам. Стигнал е до любимото вкъщи.
Снощи надникнах тайно в телефона му. Някаква девойка го вика да се прибира. Безсилни бяхме да го задържим на морето.
Направих опити да му направя морски снимки, но положението беше страшно, когато  ме види с телефона. Снимала съм само тайно и отдалече.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 21:29 от Amanda.D

# 401
Аманда, ама виж какъв е изпълнителен. Мъж на място.🙂
Хубав младеж, мнооого хубав! Пу- пу!

# 402
  • о`майна лунна нощ е
Еха! Много готина снимка! Личи, че се забавляват здраво Simple Smile

# 403
  • Между гори и планини
Любов ли бе да я опишеш... Поне разбра причината за скоростното му прибиране 😉
Ние си имахме гости. Двама бъдещи 9 класника се срещнаха, че дори и си допаднаха, че и моя се изчагърта от стола пред компютъра и излезе и се забавлява. Жалко , че гостите бяха за кратко. Но срещата беше изключително приятна.

# 404
Доня, да не е среща със съфорумка?🙂

Общи условия

Активация на акаунт