Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Какво пишеше на камиона?

# 556
Гугъл го превежда така:
"Хей, пътешественик, в края на пътя е любовта"

Какво пишеше на камиона?

# 557
  • София
Яко преплитат реала със сериала.
Цитат
Ей пътнико, има любов в края на този път.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 00:24 от БлагаВест

# 558
# 559
И фрага какво каза

# 560
  • Кърджали
Ей, пътнико, в края на този път има любов.
Половината сррия пропуснах. Сега изгледах предложението, беше много хубаво. Много хубави думи. И Серкан направи топно каквпто трябва - направо да се женят

Аууу... Серкан последен нучава че е пред фалит.

# 561
  • София
Еда ще бъде истинска красива булка. Няма да се омъжва с тази рокличка и с тези слънчеви очила.

# 562
  • София
И ще видим сватбата в следващия епизод. И меден месец ще има. Няма да ги претупат. Доволна съм! Дръжте копчето на Бяла роза, гладете роклите и предлагам да има 7 дни яли, пили и се веселили. Grinning

# 563
Енгин казва на Серкан, че може Еда да се е омъжила за него, за да му отмъсти.😂Обаче в края на фрага Кираз казва, че Серкап ще продаде понито й , защото нямат пари и бизнесът му е фалирал.😨Вероятно заради проекта в Катар, за който говореха Енгин и Пъръл. Тъкмо си казах, че няма да има повече драма и то какво стана.🙄Надявам се да не задълбаят много.

# 564
  • София
Фрагът е разкошен, но хич не ми харесва това с пропадналия проект...и защо Айше активира така силно Дениз...

Но серията се беше суперска...

# 565
В турските сериали няма радост без драма, така че 5 еп ще ги запълнят.
Благодаря за компанията!

# 566
  • Кърджали
Тя Дениз скоро ще си ходои, тъй че няма какво да направи... Кой ли не си отиде от живота на Серкан, той само Еда си пожела да остане

# 567
За Дениз следващият 9-ти епизод е последен. Сигурно Кемал ще спасява положението. Може и 5 епизода да остават, но трябва да се случва нещо. Не вярвам драмата да е голяма, но трябва някак да затоплят отношенията на новоизлюпените баща и син.
Гледам и се наслаждавам максимално. Simple Smile

# 568
  • София
За мен е някак странно Серкан Болат да фалира. Имам предвид, досега са ни го представяли като изключително богат наследник на баща си и майка си, който отделно от това има свой, изключително успешен и печеливш бизнес. Айдан беше от богат род. Алптекин цял живот е градил име и кариера, остави холдинга на Серкан, преди да замине. Реално целият холдинг остана за Серкан, така де - като изключим 5-те процента на Ферит и 45-те на Еда, с тези на Селин не разбрах какво се случи. Арт Лайф фалира, но с холдинга какво става? Те нямат общо. А и се чудя в крайна сметка дали всички акции не са вече на Серкан. Защото Ферит го няма, Еда беше заминала. Мисля си, че всички са си продали акциите на него и в крайна сметка холдингът е негов. Но като цяло в този сезон холдингът не се коментира, та не разбрах какво е станало с него и с акциите.

# 569
Как им светят очите на Еда и Серкан /Ханде и Керем /, като звезди! 😘😘😘Само в очите им гледах на предложението! То игра, игра, ама друго си е като чувстваш любовта! ❤️❤️❤️
Ай да се вземат Ханде и Керем, та да мирясаме! 😁😆😇

Общи условия

Активация на акаунт