Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • виртуално
и двата комплекта на Lancome според мен са на добра цена с кода
аз поръчах този
https://www.notino.bg/lancome/renergie-multi-lift-ultra-podarche … omplekt-za-zheni/
има и
https://www.notino.bg/lancome/genifique-podarchen-komplekt-za-zheni/#tabAnchor

# 226
Добра е цената, но наскоро взех два комплекта от лилавата серия и хидра зен за 20 лв
Ето поръчката на единия сет:

# 227
  • Пловдив
С код излиза на цената на крема от 15 мл. Има доста  неща по 2-3 лв за безпл. доставка (някои по 2-3 бройки)
https://www.notino.bg/estee-lauder/beautiful-eyes-firm-smooth-br … komplektza-zheni/
Големи благодарности, поръчах го😘🍀

# 228
Елинор, а кои са кодовете, които използва?

# 229
В момента е активен set20, но за този от 53 лв, хваща 15sale. Поръчката с хидра зен е от преди месец. Тогава и цената беше по-ниска както се вижда. И лилавия беше на 25 лв и имаше код за всичко на lancome. Спирам, че не сме по темата. Simple Smile
И на плажа за оферти следя 😆

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 15:11 от Ellinor*

# 230
# 231
код за Parfimo - SAVEBG115 - отстъпка 6 лева при поръчки над 115 лв.

# 232
Валиден до 15.08.2021г.

# 233
  • Стара Загора
Получих мейл от makeup, че пак са заредили Mancera Pearl, но 192 лв за непознат аромат... Тц. 😊😁

# 234
Да се похваля, пуснах първа поръчка към Делириум. И да подшушна, че дават подарък чанта MICHAEL KORS за поръчки над 120 лв. Поръчах си Jo Malone London PEONY & BLUSH SUEDE COLOGNE (мале как ми влезе под кожата само още с първо душ) от 50 мл., за да грабна и чантата и вече нямам търпение. Ползвах код Welcome10 и мисля че се получи повече от добре цена/продукти - 134 лв. и 10 ст.Това ще е подаръкът ми от мен за мен за РД, който предстои този месец и мисля да се спра за известно време. Всъщност към момента, освен този, остава само един парфюм, който искам много много.
Чантата е изкушаваща, сега се чудя какво да забърша, за да я взема. Вероятно от любимите ми Джо Малоун и аз ще избирам. Или грим на Том Форд.

# 235
Тази чантичка получи ли я някой вече или не? Защото пише, че е за смартфон, та какъв и е размера?

# 236
Тази чантичка получи ли я някой вече или не? Защото пише, че е за смартфон, та какъв и е размера?
Утре ще я получа и ще се опитам бързо да дам отзиви за размери. За мен чантичката е просто бонуса, ритника да поръчам че се колебаех между Делириум и Парфимо Simple Smile.

# 237
  • София
Предполагам е такъв размер. Пуснах поръчка от Делириум. Чакам и от Нотино.

# 238
Зачудих се, защото всички тук сме куку и за една чанта ще купим неща, дето може и да не ни трябват, ама и Estée Lauder подаряват чанта, та коя си струва, се запитах! Grinning

# 239
Мен чантичката на Estee Lauder веднага ме грабна (розовко куфарче, какво да не му харесаш 😂), та не мислих дълго какво да поръчам. Тази на Michael Kors изглежда симпатично, но вече съвсем нищо не ми трябва, а самата чанта дали ще я нося изобщо или директно щеше да е за подарък, по-скоро второто. Да бяха намалили Трусардитата, сигурно щях да се метна...

Общи условия

Активация на акаунт