Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 313
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 570
Сладоледът на skk007 дали би се получил с неподсладеното кондензирано мляко в картонена кутийка, което показахте неотдавна в темата?
Рядко е, получава се нещо, но... не знам как да го опиша, не е нашето.

# 571
Взех последните 2 бройки намалени подправки от мексиканската седмица, намалени малки сметани със срок до 17.09., и за проба сирене пилос.

# 572
  • In transit
В нашия филиал сметаната 36% беше намалена на 2,49лв, с изтичащ срок на годност - 28.08. Заредих няколко за сладолед...до края на месеца даже ще бъде изяден. Grinning
Заредих от прясното сирене и другото, което харесвам, че лятото заминава бързо.

Не знам дали сте коментирали, но се зарадвах много, че ориз Арборио вече е в постоянния асортимент.

# 573
  • Русе
Вчера  и аз взех сметана, също и тук беше намалена на 2,49, взех и прясното сирене на Пилос- огрмонооо разочарование- солена, мазна Дунавия- ще го мажа на филиийки за работа с домат, като огладнея не придирям много, но наистина очаквах повече.
 Домашното сирене на Родна сраха беше свършило, ако днес има, ще взема. Ще взема и едно кондензирано мляко, ще ме запалихте по този сладолед. Сметаната да я разбивам ли с миксера? Както винаги съм неразбрала Simple Smile

# 574
  • Велико Търново
От понеделник за всеки 25лв покупка участие за ваучер

# 575
На нас вкъщи прясното сирене Пилос ни харесва, прилича ни на Салакис в правоъгълната кутия, но на много по-добра цена. Сега каква партида е, не мога да споделя като впечатление, купих, но още не сме го отворили.

# 576
А какво ще кажете за това сирене?

# 577
  • Sofia
... Ще взема и едно кондензирано мляко, ще ме запалихте по този сладолед. Сметаната да я разбивам ли с миксера?
Разбива се.

# 578
  • в кукувиче гнездо
Прясното сирене на Пилос е разкошно.

# 579
Аз си мисля че тя е взела някакво друго, подведена от това, че коментираното в темата прясно сирене на Пилос, всъщност трябва да се изписва "прясно", защото не е прясно по същността си, а само по името си.

Тя говори за меко мажещо се сирене. Друго е взела, не вашето Simple Smile

# 580
  • в кукувиче гнездо
Е, то също може да се маже лесно. А и прилича наистина на Дунавия.

# 581
  • Русе
Прясното сирене на Пилос е разкошно.

Сега ме замислихте..очаквах прясно сирене като някакъв вид моцарела, като това дето го правят на село и го продават на третия ден...може ми затова толкова се разочаровах...

# 582
Ето, Цвете се е подвела по некоректното наименование на сиренцето...

Цвете, не, не е такова. Няма нищо общо с прясното сирене, които всички знаем, освен името му...

# 583
За това сирене писах , прилича ми на Салакис, този:

# 584
Да, знам. Комчентирахме го не много отдавна, точно този въпрос, по мое "настояване" за изясняване на конкретиката с името и  съдържанието в кутията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт