Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 926
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Силничък аромат са му сложили наистина, не всеки харесва чак така.
Като на течен сапун с аромат пъпеш ли го определяш?
Не е до 2-3-5 лева, но ако купя трябва да го изям. Правилото да не изхвърлям храна е сред тези, които не бих прекрачил.

# 1 801
Днес ходих до Лидл и взех смело бутчета Росо - няма никаква съмнителна миризма, съвсем нормално изглеждат.
И аз така, не ви бях прочела, че има проблем. Едната тарелка вече се изяде за обяд на домашни дюнери.

Взех си бонбоните трюфел от последната скреч карта, а днес ми се падна сладолед Страчатела на -50% 1 кг. за 2,24 лв. Simple Smile

# 1 802
За течния сапун с аромат пъпеш...сигурно се пита за аромата. Аз обаче упорито се опитах да си представя вкуса на течен сапун с пъпеш... 😆 Не сме го опитвали вкъщи. "Уплаших" се от мненията, че е твърде сладък- а останалите вкъщи и такъв щяха да го изядат вероятно...

# 1 803
Здравейте !
Да Ви попитам  дали сте видяли някъде да има таблета за рисуване ?
П.С минахме 5   магазина  в гр София и никъде го няма..

# 1 804
В Русе имаше много. Начесах си крастата Wink

# 1 805
Пийк,малкото драска ли по него?

# 1 806
Младост3 имаше таблет за рисуване.

# 1 807
Пийк,малкото драска ли по него?
Прибрала съм го за едно пътуване, че да си спечеля тишина. Ама като ги познавам ще се дракат кой да драска пръв

# 1 808
В Младост 2 видях след каса да се разглежда (от клиенти) такъв, мисля че мярнах и някъде по рафтовете бройки от него.
Здравейте !

# 1 809
Някой, който има уред за гофрети, може ли да сподели дали е нормално да загрява толкова много, че чак не може да се отвори така пари. За първи път използвам такова нещо. И също така като махнах плочите беше потекло отдолу, защото на първата не прецених количеството. Една част успях да махна, но точно под реотаните няма шанс. Това как се чисти?

# 1 810
Ей затова купих уред , на който не се махат приставките. Моя така се наклепа под реотана , че няма изчистване. Ама чак толкова да пари не ми се е случвало

# 1 811
Здравейте, вероятно сте коментирали машинките за вакуумиране.В момента има доста бройки,но  ми се струва,че  ватовете са малко. Последният път не успях да си купя и мисля, че бяха  с по-голяма мощност. Позвате ли и бихте ли препоръчали?
Ползвам лидълската и съм доволна,  но не мога да видя мощността до събота вечер

# 1 812
В Младост 2 видях след каса да се разглежда (от клиенти) такъв, мисля че мярнах и някъде по рафтовете бройки от него.
Здравейте !

Благодаря , сега ще отидем и дотам Simple Smile

# 1 813
Успех, Симонка, дано са останали, по-рано днес минах 🤞🏻

# 1 814
Как изглежда този уред за гофрети?
Имам 4 гофретника (единият е със сменяеми плочи) и наистина доста загряват, но не чак да не мога да отворя или да пипна дръжката...Не използвам ръкавици за целта. Пазя се обаче когато отварям, че често излиза пара (зависи и каква смес се слага вътре де). Според мен, под реотаните може да се почисти доколкото е възможно, евентуално с пластмасово ножче или друго подходящо да се махне каквото може. Другото вероятно при следващите плочи ще се изпече и ще може да се почисти още малко. Хубаво е да не се прекалява с набухвателите. 🙂 Основно от това зависи колко ще си увеличат обема гофретите.

Общи условия

Активация на акаунт