Спам тема(Августовски Отпускарски Спам!) - от 01.08. до 31.08.21г.

• 27 270
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 735
Не се отплесвай, продавай илачи на ората.

# 736
Мали, лоша Тета, ни дава съ мечтае. Joy
А аз цял изоставен хотел ви снимах там. Щях да ви го предлагам за замък. Па е и ноф, ти да видиш. Wink Дайсче, Рейче, дей Братан? Grinning

# 737
  • София
Инчееее, де го морето на Боровец??

Не знам къде е Братан, но ми липсва...много.

# 738
  • Euskal Herria
Ух, добре, че е понеделник... имам време да напазарувам Wink.

# 739
Братанче ми липсва и на мен....... 😔

Дайсче, и аз имам нужда от нов телефон. Нещо тъча ми се гаври напоследък.... Много мразя пари за телефони да давам.........

Лори, кво ще правиш в отпуската?

Зи, ти па все ходиш при ЛЛ и все не влизаш при него хъхъхъ.

Аз бех по морската градина. Хапнахме, пийнахме по бира. Много приятно, времето вече не е толкова ужасно жегаво. Преображение мина....

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 06:30 от Реа

# 740
И аз трябва да си взимам телефон, сега ще преподписвам и гледах,че има идеални за около 200 лв. с договор. Ама не бързам, нека ми предложат нещо по на оферта Grinning
А тая Ина - пак смокини... цял ден са ми в главата, а напоследък не вечерям и сега за смокини си мисля Sad

# 741
Мъж показва, че мисли за бъдещето, като купува 2 каси бира.

# 742
Добро утро!

# 743
Добро утро. Grinning

# 744
  • София
Утро. Кафе!
Мързи ме.
Аз една моторолка чакам да пуснат на бг пазара...ама май няма 😔.

# 745
Добрутро, тапетовден е Joy

Норе, зако не сравниш тоя телефон, който ти предлагат, как върви като цена на други места..емаг например, и др.сайтове.
Да не се окаже че не е толкова изгоден при оператора.

Лек ден на всички. Особено на менИ си Joy

# 746
Сравних, с 200 лв. по-евтин излиза, но аз по-скоро за плана се циганя, че искам промо някакво.
И добро утро! Едва гледам.

# 747
Аз съм доволна от телефона, който взех от оператора си. Взех го към плана си. Не съм затваряла пари кеш. По удобно ми е така, отколкото да ги наръся наведнъж. По сравнение изглеждаше изгоден. Изобщо не съжалявам. Само ме е яд, че Тръмп тогава се заяде с Хубавея и ги прецака. Дано да се спогодят, защото мисля следващия пак да е Хубавей.

# 748
  • София
Ш***ните китайци трябва да ги вкарат във всички черни списъци и да не продават нищо извън техните предели. Отворковци.
Тръмп много хубаво направи даже! Отдавна трябваше да се случи. И малко им беше.

# 749
Норо, къв е тоя тел за 200 лева уе? Къде ги намирате тия евтинии и що аз не попадам на тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт