Спам тема(Августовски Отпускарски Спам!) - от 01.08. до 31.08.21г.

• 27 271
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Жените с малки гърди са сигурни, че мъжете не са с тях, заради циците.

таа седмица става се по-гадна.

# 916
то с чучурчето се изневерява не с мозъко
Че аз и да си го помисли само го броя за изневяра Joy

# 917
Седя си край Дунава и гледам мойто да не падне в реката. И идват още пет броя, е, малко по-големи, но без родители, и се катерят по камъните.
Е, не мога да наглеждам толкоз деца, а и освен туй не мога да плувам, ако някое падне, да ги вадя. С две думи обтегнаха ми нервите. Къде са тия родители!

# 918
  • Euskal Herria
Норче, Пешо белгийски белгиец ли си е, или български белгиец? Grinning

# 919
Няма значение, ще става белгийски българин.

# 920
Белгиец, ма бял Grinning

# 921
Норо, що ги мислиш изневерите, не ги ли мислиш, не са се случили

# 922
Пусни фтичето да лети. Ку се върне, твое е било. Ку не се-начи не е било твое нивгаж...

# 923
А, не задълбавам аз в мислене, каквото такова, ама нали го знаеш този момент - един-два дни преди цикъл, ей тогава синтезирано мисля за всичко гадно дето съществува и не съществува. Остналите 29 дни в месеца всичко е наред Grinning

# 924
  • На Марс
А, не задълбавам аз в мислене, каквото такова, ама нали го знаеш този момент - един-два дни преди цикъл, ей тогава синтезирано мисля за всичко гадно дето съществува и не съществува.

топла бира, шми докараш удар ве ... добре че немам цикал Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 13:21 от с лед малко

# 925
Нищо не се мисли. Чиста работа. Joy Нали знаете за патката, дет мноу мислела. Joy

Лори, съчувствам. Откак ми порасна дитето - да излиза само и аз кат не знам како праи и ... почти съм ного спокойна. Grinning

Тетоо, пребори ли тапетите или остави битката за другата седмица? Grinning

# 926
  • Далече, далече
Седя си край Дунава и гледам мойто да не падне в реката. И идват още пет броя, е, малко по-големи, но без родители, и се катерят по камъните.
Е, не мога да наглеждам толкоз деца, а и освен туй не мога да плувам, ако някое падне, да ги вадя. С две думи обтегнаха ми нервите. Къде са тия родители!

Взимаш си твойто и бягаш надалеч, правейки се на ударена.
Евентуално се научаваш да плуваш, защото е полезно умение.

# 927
Зи, винаги си пълна с практични съвети Grinning

Tетоооо, верно е дошла есента. Опадали са ми листата на азалията:

# 928
  • Далече, далече
топла бира, шми докараш удар ве ... добре че немам цикал Simple Smile

Ако имаше ПМС, всичкият алкохол на света нямаше да ти помогне. Какво щяхме да те правим тогава?Grinning

На мен ми изсъхна орхидеята, но нямам сили да рева за нея.

# 929
Нороооо..що азалия ма, тя много претенциозна...и аз уморих една..два пъти. В смисъл първата умря, взех вгора..и тя умря. Мноо кекаво цвеке...то иска поливане, да го кепенеш...ай пък ся, как пък не ш го обикалям.

Ходих да видя тапета, ней паднал бе. И не е сбръчкан, поопънал се е. Доволен съм аз.

Още ходя като....нале.... ма ш мине де...

Ко стана ся, утре прайм ли ПП, или да... Joy

Общи условия

Активация на акаунт