На море в Гърция 2021 - V

• 53 817
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой влизал ли е в Гърция през Илинден? В декларацията нямам опция да избера този пункт, мога ли да напиша друг?
Не може да се пише друг пункт, а да влезете през Илинден. Пункта се казва Έξοχη.

# 181
Благодаря, ама и такъв няма в опциите?

# 182
  • София
А на английски? Exochi.

# 183
А на английски? Exochi.
Ето какво ми дава:

# 184
  • София
Какво е това e-travel, което попълвате? Оттук влезте, от официалната платформа https://travel.gov.gr/#/

# 185
Чак после видях, че съм на грешното място. Ами това е първото, което излиза в гугъл за greece plf ...Close

# 186
  • софия

Пунктът си го има.

# 187
  • Горна Оряховица
Минахме за 2 мин през Маказа към Гърция в сряда в 13 часа. Не ни погледнаха даже сертификатите. Рапид тест на всяка кола на шофьора за 4 мин - действаха бързо. В Неа Карвали ( до Кавала) сме и днес вече е малко по приемлива температурата. Сряда и четвъртък си беше много топло.Засилих се към Zara, но тази година не хванахме точния момен и няма никакви намаления, а се бях наточила да напазарувам за децата и мен по някое парцалче. Усеща се липсата на туристи определено. Миналата година бяхме тук в началото на Юли. Сега има доста по-малко хора.

# 188
Минахме за 2 мин през Маказа към Гърция в сряда в 13 часа. Не ни погледнаха даже сертификатите. Рапид тест на всяка кола на шофьора за 4 мин - действаха бързо. В Неа Карвали ( до Кавала) сме и днес вече е малко по приемлива температурата. Сряда и четвъртък си беше много топло.Засилих се към Zara, но тази година не хванахме точния момен и няма никакви намаления, а се бях наточила да напазарувам за децата и мен по някое парцалче. Усеща се липсата на туристи определено. Миналата година бяхме тук в началото на Юли. Сега има доста по-малко хора.

За сметка на това, в Ситония е фул с хора. Бяхме се запътили към Лефкада, но решихме да си спестим преживяванията с тестовете насам-натм по фериботите и избрахме така познатото ни и любимо Каламици. И тук е доста топличко, въпреки вятъра. Но пък няма медузи и морето е кристално чисто и спокойно Smile

# 189
  • София
Любимите ми курабии и любимият ми къмпинг. Завиждам ви неблагородно.

# 190
Ами успех на всички в жегите! Sweat Ние сме в Никити след 22 септ, ако не ни мине черна covid път, де..

# 191
  • София

За сметка на това, в Ситония е фул с хора. Бяхме се запътили към Лефкада, но решихме да си спестим преживяванията с тестовете насам-натм по фериботите и избрахме така познатото ни и любимо Каламици. И тук е доста топличко, въпреки вятъра. Но пък няма медузи и морето е кристално чисто и спокойно Smile
До Лефкада нямате нужда от ферибот, преминава се по мост - понтон. Тази година даже е подменен и се върти за да пропуска лодките по канала

# 192
Затворени са магистралите Атина-Ламия и Триполи-Каламата в Пелопонес заради пожарите. В област Атика въвеждат и режим на тока.

# 193
И тече евакуация на Мани, в момента опразват Гитио в посока Скала.

# 194
Четох, ужас. 118 пожара имало в последните два дни. Дано скоро захлади и при вас, че да утихне тоя ад.

Общи условия

Активация на акаунт