Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 794
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Велико Търново
Tiffany А, те "крадат" на разменни начала. Laughing

# 316
  • Другата България
Те щото от ИВ не крадат, хич, от където и каквото сварят, последното е с острова на отшелника - "Сървайвър".
Пламенчо засега е топ, атеист, вкаран е да провокира - това е ясно, точно в този формат и манастира.
Мариян....със смесени чувства съм, отивам да се срамувам, че не знам кой е Джиджи.

# 317
  • София
Хареса ми началото, но нещо участниците засега не ме заинтригуваха по двете думи, които казаха. Надявам се акто им покажат пълните визитки да ме грабнат.

# 318
Много ми харесва гласът на Мариан Маринов!
Направо настръхнах честно, винаги той е гласът зад кадър, но сега като го показаха е по ефектно

Бъркаш, Мариан е гласът на БТВ за анонсите (авторекламите), но във Фермата гласът зад кадър е на Христо Узунов (сега той звучи на визитките), а женският глас в предните сезони беше на Надя Иванова в дейли епизодите. Да видим дали и сега ще е така.
Мариан Маринов го дадоха в началото днес и това е. Той ще озвучава анонсите.

# 319
  • Великобритания
Силно начало за мен поне
Харесаха ми засега мъжете, ще видим кой ще се открои по натам

Може да бъркам.. Не споря изобщо.. Ама беше яко

# 320
  • Другата България
Това са визитките, няма да има други.

# 321
Доста крадено от Игри на волята ми е Grinning
Кой от кого е крал не е ясно. А и не забравяй, че в България Фермата започна няколко години преди Игри на волята

# 322
На работа съм и не мога да гледам. За какво се борят мъжете
И здравейте

# 323
Поукъснях,но пускам сега.Надявам се на интересен сезон.
На интерактивна (IPTV) връщаш отначало и гледаш с леко закъснение, а после превърташ на рекламите и наваксваш

# 324
  • SF
Кой къде да спи. Има навес с дюшеци и родопски одеала, има и навес с постелки за йога (туристически шалтета), където ще легнат останалите и ще сървайварстват там.

За сега са някакви чужди правила. Аз не съм гледала много Ферми, но последните 2 започваха по друг начин.
Джолева, изпускаш представянето на някакви тъмни личности. Сигурно са свестни момчета, но ги представят като хора с криминално минало, които съжаляват за постъпките си.
Битката е обичайното сечене на ритловици.

# 325
  • Велико Търново
djoleva, за територия Smiley

Победителят ще живее в къща, вторият - в колиба, а третият - под навес.

# 326
Привет, дами! 🙂
Влитам набързо, ама тази бивша мутра, дето всяка вечер целувал Библията и зареждал пистолета, барем да се беше научил, че човек се кръсти с три пръста, не с два...Тия визитки за нищо ги нямат, еййй! 😁

# 327
  • SF
Нека, нека не са чак толкова режисирани визитките, а да има повече самоучастие на представящите се в тях.
Ето, направи ти впечатление кръстенето на религиозния човек.

# 328
  • Другата България
Опа, мутрата ми влезе в черния списък. Много бързо стана, така или иначе не обичам мутри, дори и да са бивши и да са се разкаяли. Горкият издъхна още след второто дърво, падна и от младока, ама това било стратегия!!! Joy
Много ми е смешно, когато са слаби и глупави - нарочно не искал ръкавици, да се оправдават със стратегия.
Той и Илиянчо готвача така убеждаваше колко е силен, цял сезон го слушахме, накрая кой не го добара, тоя не го млати....ейййй, аман от мъже с его, а всъщност гОла вОда.

Джоли, кой къде ще спи.
Първия в къщата с всички удобства, втория в колиба, третия под навес.
Така ще е и с останалите предполагам.
Тоест, мешано ще спят, мъже и жени, или поне аз така го разбирам.

# 329
  • Пловдив
Изглежда ще е интересно. Нещо по-различно тази година.

Пламен е симпатяга 😉

Общи условия

Активация на акаунт