Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Прочетох един много як коментар в Инстаграм, споделям ви го: “Да благодарим на Ханкер, че ни дадоха Едсер и на Едсер, че ни дадоха Ханкер.” Heart

# 601
Снимки, снимки, снимки гледам ги с любов, но и с тъга. Мили момичета аз не съм добре с техниката много ви моля ако нещо разберете за живота  на Ханде и Керем и за в бъдеще споделете го. Ако не го прочета от вас няма да го знам. А толкова ги обикнах, тяхната любов, щастието им, което се вижда от очите им, от усмивките им е заразяващо и успокояващо. Сякаш гледам собственият си живот.

# 602
Здравейте, момичета! Много се радвам, че открих тема, свързана с най-любимият ми сериал ♥

Редовна съм и съм част от фандома в Twitter, в който се събрахме с още момичета от България и изпратихме подаръци до офиса на MF YAPIM, потвърдиха, че е пристигнал, но Анъл, Сарп и Неслихан ни потвърдиха, че не са получили нищо. Силно се надявам да намерят кашона ни, който твърдят, че е там някъде, и дори да не е днес, някой ден да им изпратят подаръците (все пак). Керем и Ханде получиха сладкиши от нас в последния си снимачен ден, Неслихан имаше история със сърчице, на което пише Hande x Kerem ♥

Исках да Ви споделя, че и ние от България успяхме да се разпишем по някакъв начин, нямам търпение за следващите епизоди и ми е малко тъжно, че финалът наближава ♥

# 603
Тези дни съм затрупана с ангажименти и предимно ви чета.😝 По темата за Murex-днес организаторите са дали интервю и са обяснили, че тази година награждаването е единствено за знаменитости от Ливан. Изключително тъпа постъпка от тяхна страна. Тогава защо са добавили и чуждестранни личности в класациите? Най-вероятно за ПР. Аз още от началото на гласуването имах някакво чувство, че нещо ще се случи и нашите няма да присъстват. Нищо де, сигурна съм, че ще получат много други награди. С нетърпение очаквам тези на Altın Kelebek, мисля, че награждаването се провеждаше някъде есента май. Там съм сигурна, че поне в една категория ще спечелим.😊🤞

# 604
Копирано от фейсбук
Една дама във фейсбук е публикувала това:
Д -р Fady helou и Zahy helou, основатели на Murex d'or, в интервюто си тази сутрин по местна телевизия казаха, че тази година наградите ще са само за Бейрут и няма да има международни или турски знаменитости. Извиняват се, че в последните дни са променили правилата, обстановката и обстоятелствата са ги накарали. Те са били поканени заради масовата истерия ХанКер, и новината от вчера за дисквалификацията им.

# 605
Нова снимка от еп. 48 Gift Heart

Снимката на Керем с Ханде на Малдивите достигна над 3 милиона харесвания в Instagram Sparkling Heart

# 606
Еда, ненавижда Серкан Болат! 🔥💖
Еда се влюби в Серкан и го осъзна! 🔥🦋💖

Серкан не иска да пусне феята да си тръгне, но трябва и да го каже! ✨🦋🔥💖

💖РоБо!💖

💖Робот Болат!💖🤩

🥰😍🤩

# 607
Скрит текст:
Нова снимка от еп. 48 Gift Heart
Снимката на Керем с Ханде на Малдивите достигна над 3 милиона харесвания в Instagram Sparkling Heart

Такива числа и на половината дори, друга турска знаменитост трудно достига. Керем върви средно около 1,5 М на пост, а Ханде 2,5 M. А ако са двамата заедно избухват. Сега за някои не са важни последователите и числата, но на мен пък ми е интересно и ми е хубаво, че сме недостижими. Stuck Out Tongue Closed Eyes Smirk

# 608
Тази седмица ще има ли втори фраг?

# 609
Би трябвало да го пуснат между 21.30 и 22 часа.
Тази седмица ще има ли втори фраг?

# 610
Диамант, тъкмо се замислих над същото и аз. Обикновено не пропускат съботите и пускат фраг...

Габриела, wavey

Керем и Ханде получиха сладкиши от нас в последния си снимачен ден, Неслихан имаше история със сърчице, на което пише Hande x Kerem ♥

Радвам се, че се разписа и задоволи любопитството ми. Значи поне за сладкишите със сигурност се знае, че са достигнали до тях. Вероятно сте ги усмихнали Heart

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 21:10 от Margarita N.

# 611
И докато чакаме може да подкрепим Ханде и Керем в различни класации:
Ханде в “Global Actress Of The Year Award” :
https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

Керем:
https://tutelenovela.es/gran-final-mejor-galan-elige-a-tu-galan- … ngin-akyurek-vota

# 612
Струва ми се, че май вече изобщо не им се занимава да го рекламират, както преди

# 613
Продуцентите са писали, че фраг 2 на 49 еп. ще го пуснат утре...

# 614
Много несериозно от тяхна страна

Общи условия

Активация на акаунт