Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честито, Агент, за хубавите подаръци!

Сега ще си изгледам видеото аз!
Изгледах го! Имам въпрос, понеже съм невежа, тази жена с филтри ли го е правила това видео, според вас, или не?

И аз съм по - добре сега, благодаря!:)

Аз помня като беше влязла в Burberry серия, че освен от базата и стика, много беше доволна и от червилата - но всеки път, когато търсих нещо по нюд и не беше налично… дай, моля те, съвет за червило/балм/глос (your lips but better colour:) на Burberry като за консерви:)

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 01:38 от Happythought

# 586
Сега ще си изгледам видеото аз!
Изгледах го! Имам въпрос, понеже съм невежа, тази жена с филтри ли го е правила това видео, според вас, или не?

Аз помня като беше влязла в Burberry серия, че освен от базата и стика, много беше доволна и от червилата - но всеки път, когато търсих нещо по нюд и не беше налично… дай, моля те, съвет за червило/балм/глос (your lips but better colour:) на Burberry като за консерви:)
Категорично да! И не е да има нужда, но филтър има Wink

Моето най-ползвано нюд Бърбъри е това 505 Nude, но в момента не го виждам на американския им сайт, т.е. спрени са, но на Ягодата още ги има.
https://britishbeautyblogger.com/makeup/burberry-full-kisses/

https://www.strawberrynet.com/en-lv/makeup/burberry/

От "глосоподобните" тази серия е хубава (аз имам Dark Russet и Rosewood):
https://ie.burberry.com/burberry-kisses-lip-lacquer-creamy-rose-no07-p40807241

Това също в Cinnamon много го ползвам за небрежен, бърз, всекидневен:
https://ie.burberry.com/lip-velvet-crush-cinnamon-no25-p40628061

Но колкото и да си ги харесвам са си овърпрайсд Grinning it goes without saying!

Тази формула е чудесна, но нямам този конкретен цвят:
https://ie.burberry.com/liquid-lip-velvet-fawn-no05-p40363581

# 587
Агент, с кои Лисени червила се запаси?

Черна точка за Дъглас - ходих днес, но тестери на ФДТ на Ланком имаха само на два цвята, т.е нищо не свърших.

# 588
Velvet Affair & Velvet Cinnabar

Още не съм ги пробвала... аман от маски!

Щях да пробвам Клиника...

# 589
Тези ги нямам, ноо казват, че Cinnabar е по-тъмната версия на Dragon, който цвят имам и много харесвам.

# 590
Здравейте! Помня, че имаше много доволни от ББ крема на Миша, но все пак да попитам дали е подходящ за нормална, склонна към омазняване кожа и лъсва ли бързо?

# 591
Здравейте! Помня, че имаше много доволни от ББ крема на Миша, но все пак да попитам дали е подходящ за нормална, склонна към омазняване кожа и лъсва ли бързо?
Аз съм с нормална кожа, но бб кремът изчезва бързо. Още преди да разбера дали съм лъснала.

# 592
Ако ББ на Миша се носи с матиращ праймър по Т-зоната под него според мен ще си се държи съвсем прилично и на смесена кожа. Но сам по себе си не е продукт предназначен да контролира мазна кожа.
Сега през зимата, когато всяка кожа е доста по-суха, отколкото през лятото може да е по-подходящ в сравнение с топлите месеци.

# 593
Точно през зимата исках да пробвам, понеже лятото лъсвам много бързо. Миша беше с добра покривност, нали?

# 594
  • София
Благодаря ти, Агент! Аз ги изяждам червилата за нула време:) Като ми кажат, че им стои по цял ден и … просто не зная как става. Да не говорим за маските.

Аз не мога да разбера защо правят ревю на фдт и си показват лицето в близък план на видео с филтър? Как на мен ще ми свърши работа едно такова ревю? Никак. Моята дъщеря ако минава покрай мен докато гледам нещо подобно в YouTube и и трябва един бърз поглед и ми казва - това е с филтър!:)

# 595
А преди филтрите да станат толкова популярни пък си бластваха светлините, та пак резултатът беше супер нереалистичен Simple Smile От друга страна аз лично никога не вярвам на визуални референции, повече се впечатлявам от описания и словесни излияния Grinning
A пък знаете ли какво огромна разлика има в зависимост от това какъв обектив се използва Wink Защото аз съм снимала портрети със макро обектив и де що е над 13 годишно изглежда страшно!

Скрит текст:
Онзи ден си намерих случайно снимка без филтър на облака (моята тийнка твърди, че моят телефон прави по-хубави селфита от нейния и редовно ми променя настройките), та се сетих, че бях обещала на Ния, която е един от малкото хора, на които им стиска да плесне в публичното пространство снимка без филтър. Та така - снимала съм си петната  в колата. Обаче в какво циганче се превръщам лятото въпреки шепите сънскрийн Grinning

ДА, покритието на ББ крема на Миша си е доста сериозно - средно към пълно!

https://beautygeekuk.com/2019/04/foundation-files-missha-m-perfe … -cream-spf42.html

PS Хахахаха, сега се загледах в листовката от Миша, че нещо ме притесняваше и ми беше странно - тези пичове са написали "works better in oilier seasons" и "works better in drier seasons" Grinning

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:45 от Agent Provocateur

# 596
Прекрасен тен защитен! Обаче вземи виж в Гугле що е то петна, ти къде видя на себе си?
Подариха ми лампа/Стойка за Коледа с различни настройки. Ще взема да си направя кратко видео защо да не избираме ФДТ нагледно в YouTube, без филтър.
Светлината наистина има огромно значение, то да се чуди човек защо изобщо да ми ходи зян ФДТна за някаква си снимка.
Едно старо гадже ме снима обаче есента за нещо си- е, такова мустакато, брадясало, поресто и набръчкано създание няма. Нося си очилата докато се гримирам от тогава. Какъв е този адски обектив и защо Бога ми някой би снимал човек с него не разбирам.
С влизането в последна фаза на прекрасната ми, дебела за разлика от миналата, бременност, ми се запушиха разни пори, изпопадаха мигли и се появиха наново гадости по кожата- плюс разкошно петно по средата на еврейския шнозъл. Joy to the world, вадя ФДТните 🥳.

# 597
Новина ли имаме?
Честито и успешен финал!❤♥❤

# 598
Имаме, от женски пол.
Благодаря, финалът се вижда, за разлика от пръстите на кратата ми 😃. Много съм дебела, та и затова ми се поизпънаха бръчките.

# 599
Честито, Ния.
Агент, аз няма да се снимам, за да ти покажа какво аджеба са петна.

Общи условия

Активация на акаунт