🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 806
  • 465
  •   1
Отговори
# 240
Сървайвър е много повече от игри. Съвкупност от игри, тактика, ходове, общуване, оцеляване.
На мен пък игрите не са ми интересни толкова, предпочитам да гледам/слушам разговорите между участниците.

# 241
И аз предпочитам стратегиите. Игри не харесвам.

# 242
  • София
Харесва ми и на мен съвкупността от игри и стратегия, но победител като Георги Кехайов за мен е нелеп.

# 243
Не не гладуване и аз не харесвам, харесва ми как си строят лагери, ама наистина го правят, а не просто отиват на уж пуст плаж и намират случайно подхвърлен кибрит. Има истински опасности, а не просто мухи на реката, брадясват и косата става дълга, а не като в Игрите. Като истинско приключение и в истинска джунгла са, това ми харесва.

# 244
  • Другата България
Красотата на Сървайвър е именно в стратегиите и социалната игра.
Който очаква силови битки само и единствено и такъв победител, ще остане разочарован.
Това е комплексна игра.

# 245
  • London
Не не говоря само за силова битка.....битката може да е за баланс, може да е за ловкост,точност, бързина и тн .....във всяка битка трябва и акъл и стратегия, това го виждам след доста изгледани битки. Та не е вярно, че някой с мускули или атлетизъм ама без мозък може да спечели. Но ако най-важно е дали умееш да манипулираш и харесваш на околните за да спечелиш то няма да съм доволна да, защото това не е умение, което според мен заслужава пари....но явно тук концепцията е друга. Ще погледам,ще видя....след 1-2 напуснали ще се ориентирам и кат не ми хареса живи и здрави не е края на света.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
Мотото на предаването е "Надхитри, надиграй, надживей". Печели най-приспособимият, а не най-силният, най-достойният, най-честният. Ако такива са ти очакванията, много е вероятно да се разочароваш от предаването.

Играта е комплексна: битки, взаимоотношения, стратегия, че и параноя. Не печели човекът с най-много спечелени битки, а този, който успее да стигне до финала и така да се представи пред журито, че то да гласува за него.

# 247
Някой може ли да ми припомни с две думи Георги Кехайов как спечели? Имам някакво бегли спомени, да не кажа никакви, че горкият хич го нямаше, и ей така мина между капките, защото никой не виждаше в него заплаха и силен играч и не го номинираха.

# 248
  • София
По мое мнение го нямаше в нищо- ни в игри, ни в стратегия, изречение дори не можеше да свърже и затова се промъкна на финала, където гласуваха наказателно против Ива Пранджева.

# 249
Нещо такова май имаше, защото не помня въобще с нещо да се е изявил. Сигурно накрая и сам на себе си се е учудил, че е победил.

# 250
  • Sunshine state
Ами същото за Квхайов казах малко по-назад. Този беше някакъв абсолютно невменяем тип.
Айде да започва вече, че няма какво да се гледа и е голяма скука.

# 251
  • Русе
На мен също ми беше любопитно как, аджеба, е спечелил човек, който не просто не блести с нищо, ами и меко казано не се стреми към победата (не че просто не я заслужава).
Мисля, че при него се получи същия феномен като в онзи US сървайвър (10 ли беше?), в който накрая бяха останали 5 жени и най-глупавият мъж. Жените се изпокараха жестоко. Мъжът спечели. Завеса.

# 252
  • London
Уффф ама като ви чета последните коментари почвам сериозно да се съмнявам, че ще имам нерви за такова нещо. Ми то жив Биг Брадър на плажа.🤣

# 253
Много различно е от ББ.
Трябва добра, бих казал отлична физическа подготовка за формата, но само тя е далеч недостатъчна за победата.
Сървайвър е преди всичко социална игра, игра на взаимоотношенията между хората.

# 254
  • София
Някой може ли да ми припомни с две думи Георги Кехайов как спечели? Имам някакво бегли спомени, да не кажа никакви, че горкият хич го нямаше, и ей така мина между капките, защото никой не виждаше в него заплаха и силен играч и не го номинираха.
Аааа,не така Simple Smile Аз го харесвах Кехайов.От визитката му още заяви,че е изучил Изкуството на войната-признавам си от него разбрах за Сун Дзъ.Изяви се точно в една игра-вид пъзел, в най-точния момент и спечели имунитет.
Беше само на 19г.,кротък и докато другите си мереха стратегиите Simple Smile,той обра гласовете и грабна 250к.
Дали пак толкова ще е наградата?

Общи условия

Активация на акаунт