А, аз като порастна ще отворя.....

• 6 386
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
Их, това е супер! Ако е с безжичен Интернет, още по-супер! Grinning

# 91
А, аз като порасна ще направя ранчо със коне и училище за жокеи към него  Hug Ехххх мечти....  Whistling

# 92
Туристическа агенция и ще проверявам лично всички предлагани оферти,т.е ще стана професионална туристка  Mr. Green

# 93
А пък аз го направих, реших, казах и отрязах - направих детски център какъвто искам да бъде и да правя детски рождени дни така както съм си го представяла - с много декори, костюми, рисунки, танци, забавления и настроение.
И още повече ще направя, хич няма да стоя и чакам, ами ще действам. Simple Smile

Е, браво! Повече такива хора трябва да има - когато следваш мечтите си няма начин да се получат лоши неща  Grinning

# 94
  • Варна
Приют за бездомни животни съм искала някога, бях забравила за тази идея. Не е невъзможно да се осъщсетви, но не съм достатъчно амбицирана и разтропана, за да се захвана с такова нещо.  Crazy

# 95
Аз ще си отворя сладкарничка за ръчно произвеждани шоколадови лакомства Simple Smile
Като във филма "Шоколад" ако сте го гледали...
И ще подлагам на изкушения всеки, който пристъпи прага ми  Twisted Evil

Иначе фотографията и пътуването са ми слабост, затова също бих станала един странстващ фотограф Simple Smile
А, като остарея ще отворя галерия за моите произведения Simple Smile

# 96
аз бих си отворила книжарничка.........
...аз пък като порастна ще напиша (още една) книга, която ще се разпространява ексклузивно от твоята книжарничка...и после ще поливаме шеметния си успех в заведението на Небесната КрасТавица  Grinning

# 97
  • Countryside
Определено имам мечта....да си отворя малка спретната книжарница като Нисим-Колибри на Васил Левски. Малка, скътана с много книги, някои редки и малотиражни издания и с места за четене  Crazy  Heart Eyes
ех мечтииии другата ми мечта е за сладкарница със собствено производство като Романса в Симеоново или 100 грама сладки в Редута.
еь пусти парички, ама и аз съм млада още де имам 10тина години до 35 и още толкова до 45  Flutter знае ли човек може и да се свъдне поне едната ми мечта  Blush  Flutter

# 98
  • Boston, MA
Приют за бездомни животни съм искала някога, бях забравила за тази идея.
...

И аз това искам, май станахме няколко, айде да го почваме! Покрай приюта, и популяризация на идеята, че уличното котенце и кученце е също толкова сладко, колкото породистото такива, за което сума ти пари се дават.

# 99
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
аз бих си отворила книжарничка.........
...аз пък като порастна ще напиша (още една) книга, която ще се разпространява ексклузивно от твоята книжарничка...и после ще поливаме шеметния си успех в заведението на Небесната КрасТавица  Grinning

Аууу, супер.......подкрепям     Grinning

# 100
  • София
А пък аз го направих, реших, казах и отрязах - направих детски център какъвто искам да бъде и да правя детски рождени дни така както съм си го представяла - с много декори, костюми, рисунки, танци, забавления и настроение.
И още повече ще направя, хич няма да стоя и чакам, ами ще действам. Simple Smile

Каспър, клубът е страхотен  newsm10

# 101
аз пък си мечтая да отглеждам грозде и да правя вино, имаме няколко декара, останали от баба и дядо с лозя в Сунгурларско, та там ще си живея, като се пенсионирам
ама има бая време до тогава
на всички успешно реализиране на мечтите им

# 102
Аз си мечтая за моделиерна за кукленски рокли, или магазин за сръчковци и креативковци /като "Слънчоглед", но с повече момчешки занимавки/. Магазинчето за ръчно изработени сладки и лакомства ми го измъкнаха под носа  Crossing Arms

# 103
  • Има много детски смях.
Каспър, браво на теб!
Много успех ти желая! Hug

# 104
Поля, поздравления!  bouquet Успех!

Общи условия

Активация на акаунт