Истанбул [тема 55]

• 64 055
  • 826
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Здравейте!Искам да попитам,ще ходим за нова година в Истанбул за 5 нощувки може ли,информация къде има заря на 31/12/2021? Благодаря!

# 691
  • Варна
Здравейте!Искам да попитам,ще ходим за нова година в Истанбул за 5 нощувки може ли,информация къде има заря на 31/12/2021? Благодаря!
От 2020година.
https://www.youtube.com/watch?v=Pmy-za0-ZzY
Весело посрещане на Новата 2022 Nature Stars

# 692
Здравейте! Да ви питам как мога да стигна до Истиние парк и има ли нещо друго интересно около мола?
Нещо ми се върти в главата, че с тур по Босфора до третия мост, се стига до Саръйер и мола е там някъде или бъркам нещо.
Иска ми се да направим дългата разходка по Босфора, да слезем някъде да разгледаме, да хапнем, да посетим мол  и да се върнем. Някакви предложения?

# 693
  • София
Здравейте! Да ви питам как мога да стигна до Истиние парк и има ли нещо друго интересно около мола?
Нещо ми се върти в главата, че с тур по Босфора до третия мост, се стига до Саръйер и мола е там някъде или бъркам нещо.
Иска ми се да направим дългата разходка по Босфора, да слезем някъде да разгледаме, да хапнем, да посетим мол  и да се върнем. Някакви предложения?
Алина, за бъркането бъркаш, защото Истиние парк се намира до парка Емирган, а Саръйер е на десетина километра по-надалеч и ако отидеш с ферибота до Саръйер ще трябва да се връщаш обратно. Но ако искаш може да видиш в Гугъл мапс обектите, които те интересуват и връзките, които можеш да направиш с фериботи и градски транспорт. Не е трудно, и ще можеш след това като си в Истанбул сама да си търсиш транспортните връзки между отделните обекти...

# 694
От  спирката на корабчетата на Емирган пеша на около 1 км максимум има спирка на автобуси, от която аз съм хващала автобус до Истение парк, малко спирки бяха, не помня точно, не помня и номера на автобуса. Но като цяло е доста близо, наистина едно око на картата ще ви ориентира. Продължава се по кея, после пътя тръгва леко нагоре, вие по него, и на един разклон недалеч се хваща левия път, там има спирка от където се хваща автобуса.
И няма нужда от тур, с корабчетата редовна линия си слизате на Емирган.

# 695
Роже, Палечка благодаря ви! Да разбирам ли, че можем да отидем с ферибот до Саръйер, там да се разходим (какво бихте препоръчал за там) и след това пак с ферибот до Емирган и Истиние парк?

# 696
  • Варна и...духом на Босфора
Роже, Палечка благодаря ви! Да разбирам ли, че можем да отидем с ферибот до Саръйер, там да се разходим (какво бихте препоръчал за там) и след това пак с ферибот до Емирган и Истиние парк?
Може.
Но са много разредени.
Погледнете разписанията.
В делничен ден най- добре.
Може и комбинация,аз така си правя.
Вапурчик до Саръйер.Автобус до Истиние./ спирката/не Мола.
И оттам Ринг Хаттъ за Азия сайд.
Или пък погледнете от Саръйер кой автобус отива до Истиние парк.

Роже,видя ли майка на Пазартесито как изядофми фъркатуту ут Разград:kissing_heart:

# 697
  • София

Роже,видя ли майка на Пазартесито как изядофми фъркатуту ут Разград:kissing_heart:
Видях, майка, видях, бяФ пУд кузирката, как бат Стойчу скинъ главатъ на поганците и изядофми фъркатуту сокол.
Жива и здрава да си майка по празниците и да илядиш.
Айде че и Рафича вече шъ съ опраий за Австралията и шъ ги млати наред, само Марийка да не му изпий силата Simple Smile Simple Smile

# 698
Добро утро ....

След пиенето на сутришно кафе

въпреки, че Турция и само кафе някак си, не ми се връзват, та и малко сладичко / да подсилим за АОупъна/

.... да продължа с темата къде да заведем детето си, така, че хем то да е доволно, хем да не сме затрили цял ден за това, хем да го съчетаем с още полезни неща. Имам няколко набелязани такива теми, но да започнем с една от тях, и тя ще е в ....

...да , да ... до болка познат на всички, особено пътуващи с ТА мол Форум. Защо той? защото се стига за половин час от централната част на Истанбул, с червената линия на метрото и 6 спирки. Защото самият мол изобщо не е лош и съдържа целият необходим минимум магазини, а и защото там се намира

Истанбулският леголенд.... Ако имате около или под 10годишно дете, особено ако е момче. Отделете 2-3 часа и 145лири х2 или х3 в зависимост от тома колко човека сте /колкото в момента е билета/ купете си един пуловер по-малко, а заведете лапето там.  Няма да остане разочарован и ще е щастлив, дори да е бил в хо-хубав такъв от веригата.

На нас ни отне 3часа, но бяхме до затварянето на центъра в 17.45, спокойно можехме да се ровим из частите и да правим състезателни коли поне още един час, но средно 3 часа са нормални за посещението му.

# 699
Шебече, този пост на Паф Паф може би е подходящо  да влезе в първа страница на следващата тема, че често има.въпрос за детските забавления.
Как смяташ? 😍
https://bg-mam.ma/p/1361679/44025668

# 700
Здравейте! Бих искала да попитам нещо за  HES кода. Тези 72 часа трябва да бъдат преди приблизителното преминаване на границата или преди тръгването?

# 701
Здравейте! Бих искала да попитам нещо за  HES кода. Тези 72 часа трябва да бъдат преди приблизителното преминаване на границата или преди тръгването?

Може ли пак въпроса?

# 702
  • Димитровград
The form must be filled in within the last 72 hours before travel.

# 703
  • Sofia
PafPaf, кой е десертът на снимката?

# 704
PafPaf, кой е десертът на снимката?

Халва със сладолед е това. Аз препоръчвам тази до Галата.
https://www.instagram.com/p/CTWTnPhNgP2/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт