Любители на кучета - 121

• 32 047
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

имам съмнения, че шушаците на Шошото не работят - навън не иска да изпълнява нито Седни, нито Погледни ме...
Трансформацията куче/магаре е на 90%.

# 526
  • Sofia
Иланг, нещо кашкавалчета, саламчета не помагат ли?
На нашия само така му се отпушват ушите

# 527
  • Пловдив
Давам котешки гранули с кодово име бонбончета - муша му ги под носа, а той демонстративно върти глава и не иска да сяда...

# 528
С любима играчка също се получават команди навън. Само като хвана фризбито и Вълчан е готов на челна стойка да застане. Joy

# 529
  • София
С любима играчка също се получават команди навън. Само като хвана фризбито и Вълчан е готов на челна стойка да застане. Joy

За НОК /и за нашето също - голдън/ не е добре да хваща фризбито във въздуха. Заради ставите. Ако има игра с фризби е добре да се хвърля ниско "по земята".

# 530
Аааа, не хваща във въздуха. Не е толкова бърз. Много иска, ама желанието надхвърля възможностите. Joy Тича и го взима, когато е паднало.

# 531
  • София
При нас възможностите надхвърлят желанието. Досега е поискала да скача само по падащи листенца.😁
Другите хора учат кучето да не се тегли, а аз я уча да ходи поне с нашето темпо.🤣

# 532
  • Sofia
Деспи,вярно си е опитно зайче Grinning
То не бе ровАва на цвят,то не бе завивана/увивана докато спи,сега вече и с прическа,а за капак и ушаците й като на овца рязани Flushed

# 533
  • София
Да се похваля, че ни се размина упойката. Успяхме да го удържим,  докато му чисти ушите и му капа капки.
Баща му му купи кокали и  копита. Вика, спести ни 600 кинта бебето, заслужава.

# 534
Някой назад беше питал за разхлабено куче. Аз понеже съм се парила бих препоръчала тест за Гиардия. Дано не е това де! Иначе при нас много добре работи смесеното хранене - сутрин ориз с някакво месо, вечер гранули. На изхода е идеално от както яде и ориз, освен гранули.
Имам въпрос - давали ли сте цели орехи на кучетата? Полезно ли е, има ли опасност да си счупят зъб. Все пак зъбите им са достатъчно здрави за кокали и сигурно орех не е проблем, но все пак ако имате наблюдения. Хари като намери черупки обича да ги яде. Аз я спирам, понеже се притеснявам. Супер твърди ми се струват.

Ето я и нея, дебнеща приятелката си на поляната. Имат си традиция, като се видят да се дебнат преди да се втурнат една към друга Simple Smile

# 535
  • о`майна лунна нощ е
Швепса скоро се научи да троши орехи и да яде ядката им. И мен малко ми е притеснено, но все си мисля, че има достатъчно акъл да не дъвче и гълта черупките, а да се ограничи само до изваждането на вкусната част.

# 536
Не бих разчитала, че ще простят на черупките. Вълчан не прощава нито на черупки, нито на зелените обвивки на бадемите. После всичко излиза непреработено.

# 537
Ре, много се радвам за хайвана, дано бързо минава, много проблемни ще излязат тия неговите уши. Гъби ли си отглежда, какво казва вета?
И Кая яде черупките и до 10-15мин ги повръща, не мисля, че може да ги преработят, най-много някое остро парче да се забие някъде по пътя към изхода..

# 538
  • тук-там
Ние имаме орех в градината и от бебета ги трошат и ядат. В началото повръщаха черупките, после се научиха. Нъки като бебе чакаше Мокка да му счупи ореха Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:40 от mtz

# 539
  • Sofia
Виждали ли сте куче идиот? Ако не сте-те ви в пълен блясък

Лежа си мирно на дивана и като я обзе лудостта да се търкаля на ляво-гръб-дясно...че като се разхълца,сви уши,отиде и легна до вратата и си изяде пелената. Изведох я вън да върши нещо,тя пасе милата вече 10мин и само уригва и пак пасе.
Куче идиот,само си направи нещо на корема !

Общи условия

Активация на акаунт