Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 68 969
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Стара Загора
Току що от пощата ми донесоха мострите от Нотино Simple Smile

# 617
Току що от пощата ми донесоха мострите от Нотино Simple Smile

Късметлийка.Честити Simple Smile. Благодаря за споделеното. Аз предния път нищо не получих Sad и този път нямам големи очаквания. На домашен или служебен адрес ги получихте?

# 618
  • by the sea
Точно тези искам да тествам!!
Дано дойдат скоро и моите.. предния път случайно видях плика в една саксия пред входа Grinning добре, че съм любопитна и погледнах кой е получателя..

# 619
  • Стара Загора
До служебен адрес е пусната.
Предния път с Воче Вива пак така ми я донесе пощальона със служебната поща.

# 620
До служебен адрес е пусната.
Предния път с Воче Вива пак така ми я донесе пощальона със служебната поща.
Уффф и аз уж така до служебния адрес ама йок а не е като да не ни знаят от пощата адреса носят ни писма. Как да е. Ще видим този път какво ще стане Simple Smile. Дано повече хора да си получат мостричките Simple Smile Може после да споделите в другата тема мнение за ароматите Simple Smile

# 621
Момичета,  има ли някоя от вас Orchidee vanille VCA продукт, чиито бач код да не е гравиран на гърба на шишето ?

# 622
Момичета,  има ли някоя от вас Orchidee vanille VCA продукт, чиито бач код да не е гравиран на гърба на шишето ?
При мен е гравиран. Доста отдавна съм го купувала.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 18:59 от bubanka

# 623
Този, който е само на дъното, го дават март 2020г. Чудя се дали има някаква промяна при изобразяване на кода в тази серия VCA, понеже не съм виждала такива шишета сред моите.

# 624
И сестра ми е получила току що мострата. Да видим аз кога Simple Smile

# 625
На моят не е гравиран, по-скоро са отпечатани цифрите на гърба. Купуван е миналата есен от доверен сайт, а парфюма си е 100% ок.

# 626
  • Стара Загора
И моята мостричка дойде , на домашния адрес .

# 627
  • Стара Загора
И аз получих мострите. Grin Дамският аромат не ми харесва, защото е сладък. В/у моята кожа се усеща като карамелизирана захар. Нооо мъжкият ми харесва супер много и малко ми напомня на Montale Aoud Night.

Взех си и последната пратка от Нотино, която поръчах в неделя късно вечерта.
Скрит текст:

# 628
Карамелизирана захар Heart При мен още ги няма мострите.

# 629
Ей, обезкостили сте от Старкорп всичките Burberry The Beat edp, само споменах, че го търся! 😃 И една много скъпа моя приятелка ми отмъкна тестера под носа снощи докато се натуткам да поръчам. 😝 Но господинът се обади, любезен както винаги и ми предложи продукт с безплатна доставка за компенсация, че нямат тестер вече... The Beat изчезна повсеместно, ако някой го харесва и го намери някъде, да си вземе, че май приключи този парфюм.
Утре ще е при мен! 🎉

Общи условия

Активация на акаунт