Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 658
  • 868
  •   1
Отговори
# 600
Бях решила да ходя само на ток, но след един такъв ден, по нашите улици, освен кървава пришка, нокътя на големият ми пръст е като отлепен, държи се само в едното крайче на пръста, но не мога да го махна целия.В чуденка съм дали да отида на хирург или ще си израсте...
Абе, жена! Бетер децата си! Извини ме, ама...

Ще израсте - за година, година и половина! Питай ме как знам! Ски обувки под наем и маратонки, на които толкова ми е харесал дизайна, че съм пренебрегнала удобството. Някои педикюрстки са достатъчно добри, че да могат да ти изградят изкуствен нокът като се покаже базата на твоя естествен и не само да го изградят, а и той да си стои на крака ти повече от седмица.

# 601
  • Sofia
Нокът, който ще пада, трябва  да се запази максимално дълго на пръста, за да не се деформира леглото.

# 602
Агент, критическата ме хвана с цялата си сила😂😂😂.Всички лудости, които съм искала, но не съм правила сега са в сила😂😂😂.
Karen,не знаех, Благодаря.

# 603
А, този месец и аз имах пореден пристъп за елегантност и станах горд собственик на поредните обувки на ток ..... красив чифт Donna Italiana - сиво-бежов нюд в предната част и черни на петата не мога да сваля снимка от нета, затова описвам .... Е ....., пак не са ми удобни за ходене. Зарязах ги в офиса и обувам там през деня. Мисля с още един-два чифта нови и неносени да направя същото. Интересното е, че с боти и ботуши с ток проблеми нямам. Само със затворените обувки е таз мъка .... За компенсация и точно за дънки и панталони си взех поредния чифт Imac - черни, тип сникърс.

Очилата за четене започнах да слагам всеки ден напоследък. Имам ги втора година, но не носех, защото си виждах добре. От известно време очите ми се зачервяват и напрягат много и в късния следобед фокусирам трудно .... Тъмносиня рогова рамка Версаче, японски стъкла и защита от УВ са моите, диоптър 1.25. С отстъпка 50% при закупени 2 чифта струваха малко над 400 лв. Не знам какви защити имат мониторите на компютрите, но след десетина часа на компютъра аз съм с кървясали очи. Забелязах, че ако съм била с очила този проблем го няма.

За панталоните, дънките и т.н., аз май съм със същите предпочитания като Стрина Калина - пейпърбаг талия, бойфренд и някои мамски. Тип цигара също ми стоят добре. Аз не съм дългокрака, още по-малко тънкокрака и за сметка на това съм ниска Joy Въпреки това не обичам да нося панталоните с високи токове - сникърси, средно висока обувка или бота, която не се подава изпод крачола. Дължина около и малко над глезена ми изглежда съвсем добре и за по-нисички жени, дори се харесвам, харесвам и на друга жена.
Любимият ми модел дънки, от който имам най-много чифтове в различни цветове, са едни slim fit denim chinos на Бенетон. Имат модела от 100 години, само дебелината на плата и цветовете променят. Е, този модел ми лепва буквално. Стават ми идеално и в ханша, и в талията, и на дължина - съвсем малко над кокалчето на глезена при мен. Не са нито впити, нито прекалено широки. Може би това е light slim fit, за който някой спомена.
Най-трудно се възприемам с дълги крачоли, които се разширяват от коляното надолу. При мен стоят странно и се чувствам зле.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 23:31 от Light Beam

# 604
Лайт, забелязвам същия проблем и при себе си - с боти и ботуши на ток всичко е ОК, много ми е удобно, но със затворени обувки - не, все нещо ми убива.
Би ли качила снимка на дънките Бенетон, моля!
Имам два чифта дънки слим мам, доста по- прибрани са от обикновените мам. Стават и за по- елегантна обувка, докато другите само с кецове нося.

# 605
  • В градината...
И аз с боти и ботуши високи съм ОК. Това е заради укрепването на глезена, ботите и ботушите "държат" крака по-здраво. И са по-широки надолу. А обувката е много по крака и затова все убиват.
Аз сменям диоптър вече през година, безумие е да давам много пари. А с диоптрите се налага и смяна на рамката понякога. На 40 си върнах далекогледството, та сега не виждам наблизо, до 2-3 метра.

# 606
Момичета, в Малта цените на диоптричните очила ми излизат много по-скъпо. Ако тук дам 300 евро, в България ще са ми 300 лв. Прогресив отказвах защото последните години ми растеше диоптъра, а наистина са безумни пари. Имам си любима оптика във Варна и ми направиха добра (за мен) цена. За близо +3,5, за далеч +1,75. С всички въможни защити и покрития, хелиоматик, и рамката платих 740 лв. Тук щяха да минат 1000 евро с немаркова рамка. Не държа на марка, но за стъкла прогресив е добре да е здрава и стабилна, а прадата беше точно такава. Постоянната смяна за близо/далеч, ми е сериозен проблем затова реших да опитам. Дано наистина са ми удобни, доверявам се на лекаря си изцяло. Всъщност самосиндикално си бях направила едни с които да виждам на близо и на далеч +2, обаче много ми се накараха. Защото за близо не бяха достатъчни, за далеч пък бяха силни. Да не говорим, че понякога слагах по два чифта на носа си и ММ откачаше. Simple Smile Бабешки неволи Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 14:14 от MagniМ

# 607
vuv, този е модела:  https://bg.benetton.com/slim-fit-denim-chinos-blue-4NF1558U4_901.html На мен ми идват по-дълги.
Още една колежка в офиса носи същите. Тя е по-висока от мен и малко по-пухкава. Стоят и много добре.

Магни, ти в каквото и да се обуеш краката ти все ще са стройни и дълги Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 08:43 от Light Beam

# 608
Отдавна не съм носила червено, освен аксесоари - шал, ръкавици, шапки. Шаловете все пускат, последния също, оцветил ми е чантата. А, и едно червено яке имам - естествена кожа, мека, червена - пуска.
Сега си купих червен панталон.
/Сакото се е изкривило малко, но се добива представа/. След малко ще трия.

Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 22:06 от Sweta

# 609
Light beam, аз си купувам от цветните чино панталони на Бенетон и също съм много доволна. Следващия път ще погледна и тези които си показала.

Магни изобщо не ти видях Ниро краката, нито патъците ами се загледах в сладура в ръцете ти. Очила с диоптри купувам веднъж на 10-Ина години. Последно преди 3-4 години ходих на преглед защото не виждах с очилата на близо и все трябваше да ги свалям. Направих си с прогресив стъкла като си избрах възможно най- скъпите е магазина. Излязоха ми 40 паунда за рамка на Хуго Босс и 360 паунда за стъкла. Сложих ги и ми паснаха идеално и не съм имала никакъв период на свикване.

Света, личи си че панталони ти седят добре, но този не е твоя панталон. Широк ти е в бедрата, а на долу много тесен.

# 610
Такъв му е модела, и това не е най добрата поза нито най добрата снимка. Бързо селфи пред входното огледало.

# 611
  • София
Не мога да не се похваля, че след месец ще мачкам черното дяволче на Магни Heart

# 612
Такъв му е модела, и това не е най добрата поза нито най добрата снимка. Бързо селфи пред входното огледало.
Може да е от позата наистина, но така изглежда просто лошо скроен и виси на бедрата. Имаш хубава фигура и този панталон не ти прави добра услуга.

# 613
Исках да покажа повече комбинацията, цветовото съчетание - тези неща. Горе завършва с широк колан и аз харесвам как ми стои, кройката е добра. Пак казвам снимката не отразява истинската реалност.
Всъщност те /снимките/ рядко го правят, без значение в каква посока.

# 614
  • София
Мацки, в дилема съм. Днес мерих едни джинси с по-скоро едър рипс. В светло бежаво, почти слонова кост. Много силно изразен чарлстон - като от 70те. Правят ми ханша невидим и почти не очертават дупето.

Обаче май не са за нисички хора. И ще трябва да ги скъся малко, че ми идват дълги.

От НМ са и не са много скъпи, ама... чудя се трябва ли ми такава дреха?!? Подчертано винтидж са и на младо момиче биха стояли сладко, но на лелче ... де да знам.

Някой добър човек да ме разубеди, че ми са се впили в ума тези щури панталони.

Общи условия

Активация на акаунт