На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Може ли да ми кажете къде в Лозенград мога да намеря кафе на зърна

# 211
  • Димитровград
Относно HES кода, виж първото изречение в първия пост от темата. Направете си, лесно е и става за минутка, въпреки мненията че уж никъде не го искали. И в Марги и в Ераста и в Кипа на входа го искат и само показваш снимката с QR кода от телефона да си го сканират. За адрес посочи този на някой магазин или хотел.

# 212
  • Най-красивата страна
Благодаря за отговора.

За Камфолина-облекчава болката при мускулно-скелетни заболявания.
Става и за дископатия
Плексит,шипове,болки в колена,стави,артрит,тендинит,

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:36 от -veni-

# 213
  • Пловдив
Аз направих днес HES кодове - елементарно е, наистина отнема не повече от минута-две. Веднага се генерира кода и може да се разпечата. Аз си го свалих и на телефона за всеки случай.

# 214
Ако има някой, минавал Капитан Андреево със сертификат за преболедувал, искам да го питам дали има някакво значение, че при ваденето на сертификата се иска номер на лична карта, а не номер на паспорт?

# 215
  • Русе
Ако има някой, минавал Капитан Андреево със сертификат за преболедувал, искам да го питам дали има някакво значение, че при ваденето на сертификата се иска номер на лична карта, а не номер на паспорт?
През Лесово съм минавала със сертификат, но мисля, че няма значение коя граница минаваш. Никой нищо не ми каза. Може би сверяват имената и ЕГН.

# 216
  • Ропотамо
Чай- Lipton -купувам от Мигрос-
Аз взимам на dogus i dogadan. Много ароматни и са си турска марка.

# 217
  • Русе
Чай- Lipton -купувам от Мигрос-
Аз взимам на dogus i dogadan. Много ароматни и са си турска марка.
А защо си мислиш, че Липтън не е турски? Марката може и да не е, но чаят е произведен в Турция. Чаят, който се продава по магазините в Турция е местно производство.

# 218
Взех няколко кутии Lipton билкови и не ми харесаха. Много обичам чай от лайка и техния беше блед.

# 219
  • Най-красивата страна
Аз направих днес HES кодове - елементарно е, наистина отнема не повече от минута-две. Веднага се генерира кода и може да се разпечата. Аз си го свалих и на телефона за всеки случай.
Предварително ли правиш кодовете или след като влезеш в Турция?
И достатъчно ли е само аз да си направя или трябва и мъжа ми и детето-12г. да имат?

# 220
Относно автомобила, какви документи трябват за преминаване на границата. От юли месец, били отпаднали проверките за Гр.отговорност. Зелената карта и голям талон изисква ли се?
Има ли някой с актуална информация?

# 221
Кодове за всеки един до 72 ч преди отпътуване.
За автомобил - зелена карта и малък талон. Ако талонът е от старите и голям талон. Ако е изтекла ГО , няма как да е валидна зелената карта. Скоро четох във ФБ , че при изтекла се е наложило да правят турска и е по-скъпа, така че си проверете документите преди отпътуване.

# 222
  • моята мила родна страна
От къде купувате хубави тулумбички?

# 223
Здравейте, може ли някой да ми каже, дали на Капитан Андреево, ако закупя сирене и масло няма да ми го вземат? Минавам винаги от Малко Търново и вече изгорях с 3 кг  сирене и 2 масло...

# 224
  • Най-красивата страна
Минавали сме  и през Капитан Андреево и през Малко Търново,не се е случвало да ни накарат да вадим багажа..Отваряме багажника,поглеждат и толкоз.
Но е въпрос на късмет според мен.

Общи условия

Активация на акаунт