💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 670
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Изобщо не харесвам Андрей
Има нещо в него дето ме отблъсква и тънките му уста са за капак. И мазната му усмивка

# 1 306
  • София
Странно,този сезон нямам силни дразнители като миналата година от ден 1 Simple Smile
Стоян може би ми идва като такъв.Между Мани и Красима има известна разлика.Красима за кампанията си винаги търси "помощ от публиката", пък и "опонентът" й изобщо не влиза в диалог.
Докато Мани е свободен електрон,втурва се смело в словесни битки -доста нива е над другата.По тази причина искам тя да поостане.
Има и четвърти човек-Габриела-не знам по какви причини,но ми е дразнител също Simple Smile

# 1 307
На мен Габито леко ми простее, но няма как да мисля нещо за нея след като изобщо не я дават. Визуално е красива и показа добра игра до момента. Коментарът за Неделчо ми се стори селски.

# 1 308
Мислих, че се шегуваш, като питаш. Да, Мани-Мани е.

А ето любимката на Братоев как се е увлякла и си е изпилила носа като Майкъл Джексън /светла му памет!/. Намалила си е устните. Надуват ги в действителност, а на снимките ги смаляват. Шантава работа!

Скрит текст:

По снимките ги дооправят, че бюджетът не е стигнал за качествени устни. Joy

# 1 309
  • London
Някой беше писал нещо във фейс за някаква Прасима и докато зацепя.....та един смях падна. Joy

Е тя Мани има опит .....из Кипър, Прасима сигурно още е доста назад с материала та няма как да стигне скоро Мани, Мани.Joy

# 1 310
  • Пловдив
Андрей, Паулина и Морунов са ми любимци. Неделчо ми е супер забавен.
Не харесвам Красима, Мани и Стоян.
Братоев леко ме разочарова, но засега го понасям.

# 1 311
  • Испания
Елизабет

Не ми харесва, че се води по акъла на Красима.

# 1 312
Не следя редовно формата.Едно и също по време на игрите ми писва.Аз харесвам Андрей,дано не ме разочарова.
Също държа да отбележа,че водещите са ми много симпатични.В 99% от всякакви формати,вечно са ми противни точно водещите.

# 1 313
Аз многоооо харесвам Стратимир. Много е секси Heart Eyes Снощи на халките като беше.... Ееее гледах без да дишам-уникален.

Иначе харесвам като играчи пожарникарят, маратонецът и от жените Паулина и може би Милена, но за втората съм на кантар. Смятам, че Елизабет е скрита лимона, та ще гледаме.

# 1 314
Морунов изглежда много точен човек, но си признавам, че Валентин ме впечатли снощи.
Надявам се, че момъка ще издържи дълго в надпреварата.

# 1 315
Много глупаво за мен беше когато Поли насърчи Милена да има повече самочувствие. Не обичам такива поучаващи коментари.

# 1 316
  • Испания
Борис какви глупости говори? Сега го чух. "Ако играта не е индивидуална, а групова...". Как на елиминация ще дадат групова игра!

Станислава да я пращат вкъщи. Няма защо да се връща във формата.

Мартин номинира единия дънер, който влачеше.

# 1 317
Честно ли номинират Елия

# 1 318
Явно ще са Мани и Елия номинирани.

# 1 319
Добре обоснавана номинация на Морунов.
Жалко за Елия. Бързо забравиха, че мина през халките за разлика от "силната" Соня.

Общи условия

Активация на акаунт