Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 643
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
lady25, успех!

Shantii, не помня резултата си от предния път. Беше много висок, т.к бременността стартира като двуплодна и тествах в пета г.с.

Днес е 115! Не вярвам на очите си.

Каква прекрасна новина! Много се радвам за теб! Ето, че може и от раз ❤

# 496
Честито на всички. Дано повлечете крак.

# 497
ШОК - ЧХГ днес (13ти ден) - 50!
Направо съм в потрес....не го очаквах след резултат 9 на 8ми ден.
шанс има ли?
цялата треперя...

# 498
шанс има ли?
цялата треперя...
Пресмятайки на ум се удвоява перфектно, но нека по- опитните да изкажат мнение. Аз не смея, но все пак ми се вижда положителлно. Това ембрионче явно не се дава лесно и ще се бори до край.
 Какво казват от клиниката?
  Стискам всички видове палци и продължавам да следя.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 15:45 от lady25

# 499
шанс има ли?
цялата треперя...
Пресмятайки на ум се удвоява перфектно, но нека по- опитните да изкажат мнение. Аз не смея, но все пак ми се вижда положителлно.
 Какво казват от клиниката?
  Стискам всички видове палци и продължавам да следя.
Казват, че е ниско, но като имат предвид стойност 9 на 8ми ден и днес на 13ти 50 им се струва добре.
Искат тест в петък, като очакванията са за 100. (Тогава ще ми е 15ти ден).
Казаха да продължавам лекарства и че за тях в момента бременност има, но понеже е малко ниско, трябва да повторя в петък.
Обаче толкова инфо има тук за БХ и за момичета с ниски стойности и лош изход, че направо не смея да се надявам.
Чудех се дали ЧХГ зависи от телесно тегло, или дали има връзка с мазнини примерно или друго (а аз съм доста кльющава с нисък Боди Масс индекс), ама само на чудене си седя.
Дано, дано оцелее въпреки ниския резултат!
Аз в петък на 08.10 го бях отписала…и го бях преживяла сякаш…ама днес всичко се върна мощно…и сега пак тревоги.

# 500
Знам, че това ще са най- дългите 2 дни в живота ти, но се опитай да мислиш позитивно, за да му помогнеш до колкото е възможно. То се бори, бори се и ти. Явно е късна имплантация. Не мисли за БХ и всички други гадни неща, за които си чела тук. Дай му шанс. Успех момиче!

# 501
Шанти , не зависи от тези неща, които си изброила. Специално заради теб се върнах да търся из темата тази снимка :

# 502
Знам, че това ще са най- дългите 2 дни в живота ти, но се опитай да мислиш позитивно, за да му помогнеш до колкото е възможно. То се бори, бори се и ти. Явно е късна имплантация. Не мисли за БХ и всички други гадни неща, за които си чела тук. Дай му шанс. Успех момиче!

Не знаех, че е възможна късна имплантация след трансфер…мислех, че или се имплантира до 5 ден или отпада.
Сърдечно благодаря за топлите думи! Благодаря!!!

Шанти , не зависи от тези неща, които си изброила. Специално заради теб се върнах да търся из темата тази снимка :

Да, знам я тази таблица. Дано съм нейно изключение. Благодаря ти!!!

# 503
Шанти, стискам ти много палци. Мисля, че резултата ще е позитивен, ще видиш!
Успех и пиши да ни държиш в течение! 🙏

# 504
Ранната имплантация е 6-7 дни от зачеването до ембрионалната фиксация в маточната кухина. Средният срок на имплантиране е от 7 до 10 дни, а късният - 10 дни. Ранното имплантиране е рядко, а късно, напротив, често се случва, особено при IVF.

# 505
Ранната имплантация е 6-7 дни от зачеването до ембрионалната фиксация в маточната кухина. Средният срок на имплантиране е от 7 до 10 дни, а късният - 10 дни. Ранното имплантиране е рядко, а късно, напротив, често се случва, особено при IVF.

Ах....от твоите ръце на клавиатурата в ушите на който трябва! Благодаря ти за позитивните мисли и емоции и куража!

# 506
Според така написаното имплантацията би трябвало да е на 4-5 ден най-късно на 5-дневен ембрион, което си е обичайното при ин витро и според написаното на първа страница.

# 507
Според така написаното имплантацията би трябвало да е на 4-5 ден най-късно на 5-дневен ембрион, което си е обичайното при ин витро и според написаното на първа страница.

и аз така го разчитам, иренка!
И тук идва гатанката, ако се е имплантирало на 5ти ден след ЕТ, нормално ли би било ЧХГ на 8ми да е 9...

# 508
#shantii аз пък бях сигурна,че ще се покачи 😁,за петъка също съм сигурна,може да се обзаложим,ако искаш Grinning

# 509
#shantii аз пък бях сигурна,че ще се покачи 😁,за петъка също съм сигурна,може да се обзаложим,ако искаш Grinning

в петък ти и твоя оптимизъм + лошата акушерка, която ми се караше по телефона, бяхте двете най-дразнещи същества за мен, да не кажа, че ви считах за луди.
Днес обаче точно пред вас съм ниска и тиха...както казах на моята приятелка, която вчера ми каза - "нямам против утре да ти се посмея на повишеното ЧХГ" - ще се замисля преди да се готвя за скандал Grinning днес бях твърдо решена, че ще се карам с акушерката. Звъннах й, говорейки тихо и мноооооого мило. Grinning
Благодаря ти. Твоят оптимизъм явно има магически сили.

Общи условия

Активация на акаунт