Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ред е на Керем да качи нещо .... Wink

Gift Heart

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 19:59 от mi_si

# 616
Финални сцени на някои наши любими епизоди, които са довели до прекрасни събития в историята на сериала:

# 617
Финални сцени на някои наши любими епизоди, които са довели до прекрасни събития в историята на сериала:

Ето така се постигат 9 милиона. Sparkling Heart Flowers Hibiscus Two Hearts

# 618
Много ми хареса рекламата!
Отново с мото и послание близо до Кер и описващо го.
Браво на фенките и неуморността им....
Искам да ви кажа че имам познати в Италия и Капъто върви там
Моята позната ми каза че е голям фурор и много ги харесват а нашия бил по долюбван от Мистър Грешен въпреки успеха на Птичката.

Сега чакам Керем в нови амплоа и дано не ни мъчи много ама пък да си починат заслужено.

# 619
  • София
Искам да обърна специално внимание на това, как Ханде изигра раждането. Чудесно се справи. Беше много истинско. Браво на Бамби. Може би в това изпълнение е помогнал и факта, че тя присъства на раждането на сестра й, Гамзе. Видяла е с очите си как трябва да се преодолее болка. Пожелавам й при нейното раждане болката да бъде по-малко.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 21:02 от БлагаВест

# 620
  • Dupnica

Прекрасни финални сцени от сериите! Sparkling Heart
Привет за тази вечер!
Исках да ги повторя още един път! Flowers Hibiscus

Затова приказката остава в нас и ще продължим да обсъждаме и припомняме въпреки финала!
Момичета, нямам време да пиша често, но при всяка възможност ви чета и се радвам на информацията, която споделяте.Благодаря ! Sparkling Heart

Спокойна вечер! Nature Sparkles

# 621
Малко нежни ласки от Ханде и Керем 💛

# 622
Ново

Wink

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 21:22 от mi_si

# 623
Вижте на какво попаднах

# 624
Здравейте момичета, тези дни не бях активна и като влизам , вие сте почти изписали темичката, ще се започва скоро нова. Браво на вас. Не съм успяла а изчета всичките ви коментари ще наваксвам, но малкото което прочетох и ме зарадва страшно много е че сме скъсали рекорда над 9 милиона ? Страхотно.
Минаха едва два дни от финала а сериала продължава да ми липсва страшно много. Много се надявам нашите телевизии да се осъзнаят и да го закупят?
Нека сега след края на сериала отношенията между Керем и Ханде се доразвият още, да си  останат само те двамата без папараци, телевизии и темподобни. Семействата им вече се запознаха, да очакваме и задълбочаване във връзката им.
Имало е и лайф с нашите по време на финала, да се надяваме , че и за напред ще се включват.
Да ви попитам някой има ли информация дали Керем или Ханде или и двамата заедно ще коментират заминаването си за САЩ нали бяха казали че ще коментират към средата на септември, има ли някаква яснота по този въпрос.

Знам че са публикувани вече , но реших и аз да ги публикувам още веднъж.

# 625
Какво може да има между нас, Еда?

Какво ли, Серкан Болат?!

# 626
  • София
Чаровникът Керем. Дори Ханде не е останала равнодушна.

# 627
Силве, пак се появи навреме. Благодаря за изчерпателния отговор. Ще ми послужи. Heart Eyes

Фили, ако при появата си не ни наречеш "лудите", а на сериала заглавието не го изпишеш така както ти идва отвътре, а именно в съкратен вариант Вратата - значи не си ти. Все успяваш да ме разсмееш Joy
Да , мили дружки вие сте си луди , но и аз споделям тази лудост Grinning
Вратата се отвори за мен и ме пусна в магията на Ханде и Керем , които се превъплатиха в Еда и Серкан , а тук намерих нови ( и някои стари Simple Smile ) приятелки Heart
Ханде и Керем са актьори , те ще ни държат в живота си чрез соц. мрежи , особено Ханде , която е Инстаграм феномен не само в Турция , а и в световен мащаб . Има ги Гамзе и нейното хубаво семейство , които ни открехват вратата на другия живот на Ханде ( а сега и Керем ) извън снимачната площадка .Така ,че аз не страдам , а гледам напред към новите им проекти , но вече по  нещо и за двамата -по сериозно и качествено , но със подобен успех .

# 628
  • София
Фили, съгласна съм за нещо по-сериозно и качествено. В никакъв случай не искам да омаловажавам или принизявам нашия сериал, но:
- първо, всички знаем отношението на масата зрители към турските летни сериали. Това, че са по-евтини продукции, с по-слаб сценарий и т.н.
- второ, действително в нашия сериал имаше доста пропуски и в сценария, и в режисурата.
Но благодарение на Ханде и Керем “Почукай на вратата ми” се превърна в световен феномен. Не е случайно това, че е толкова обичан по цял свят. Завинаги ще остане и в моето сърце. Все пак смятам, че и двамата имат нужда от по-сериозни и качествени проекти. В никакъв случай не визирам турски телевизионни драматични сериали обаче. Иска ми се да ги поканят в някой международен проект или такъв за международна платформа, в който да изиграят сериозна роля. Ако се сетя за конкретна роля, която да дам за пример, ще пиша отново. Simple Smile

# 629
Бро, по-добра версия на "365 дни" устройва ли те? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт