💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 72 764
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна
Прецакаха Мани! Трябваше да иска освен имунитет 2 седмици и стая в резиденцията за 100те гроша! Все пак е главната актриса  в сериала!

# 1 126
  • Варна
Рейтинг дами и господа, в интерес на истината съжалих тези хора, че са принудени да участват в този цирк.

# 1 127
  • Варна/Лондон
Всичко сте казали, аз просто съм втрещена още. Тая мърда още 2 седмици ще я търпим.

# 1 128
Принцесата в самостоятелна стая ЛОЛ
Изгони Морунов Simple Smile

# 1 129
  • София
Що за предаване е това, в което правилата се измислят ден за ден, да не кажа час за час. Дано няма повече сезони.

# 1 130
Нахалница... Ама и ние колко сме зле, че гледаме! Пф,поне битката вече започва!

# 1 131
Значи това предаване ми стана толкова нагласено, че просто не е истина. Миналата година само 2 пъти предложиха имунитет и то в края, а сега веднага побързаха да предложат на Мани да не би случайно да я изпуснат с цялата й некадърност. Просто не мога.
Много съжалявам всички от племето й, че трябва да участват в такъв цирк. Това същество има само самочувствие без покритие. Жалко, а се надявах на интересен 3 сезон, а то се оказа, че ще е пълна пародия.

# 1 132
Това е подигравка и с хората вътре, и с нас пред телевизора. Май ще минавам на Фермата.

# 1 133
Аз минавам на фермата .. надявам се да е една идея по-добре. Просто ми е прекалено нагласено.  Яд ме е че именно такъв тип продукции създават такива същества. Правят известни некадърни и прости хора  и някак си славата им донася  финансово стабилно състояние без да имат нужните качества. В момента салона на Мани потръгна от излизането и , до колкото гледам качва снимки и на известни личности ползващи услугите и. Явно трябва да ходим по предавания да се правим на клоуни и да демонстрираме скандално поведение за да успеем в днешно време без да си даваме зор много много !

# 1 134
Аз хем знам, че Тупарев е дъното, хем пак се изненадвам. Няма такава простотия. Знаех, че ще има имунитет, но за 2 седмици...WTF?!?!?! Поне да беше циркаджийка, но с някакви умения, а тя лежи на гърба на останалите...Че и със самостоятелна стая. Думи нямам.

# 1 135
Тук е супер важно кой ще води хорото във въжения лабиринт.
Хубава игра, много отборна.

# 1 136
  • В светлината на слънцето
Имам чувството, че това чучело (без извинение) ще го държат още дълго, защото прави цирк (с извинение към изкуството цирк). То такова евтино шоу и в парламента няма.

# 1 137
  • Испания
"За цялата сума можеш да си купиш имунитет. Но това не е всичко. Той ще бъде за 2 седмици".

# 1 138
Чудя се на акъла на мъжете. Ще спят големи мъже заедно за да се шири тая дрисла

# 1 139
Как се е захилила като зелка МаниТУ

Общи условия

Активация на акаунт