Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сомера миналата година - Ози Долунай
Сомера 2021 Керем Бюрсин
Отговора на Диди :Сомера работи за мъженцата миии....
Да видим кой е следващия бебеим....
Диди, честито за млъжлетата ти. И двамата са големи сладури. Добре е така да си менкат наградите, заслужават го. А на теб трети не ти трябва. Тези двамата са достатъчни за петима.

# 256
Хайде, Керем, прибирай се. Стига вече снимки. Ще се намокриш и тогава още по-лошо. Тениската ще очертае тялото ти. Бързо в хотела.

# 257
# 258
Сомера миналата година - Ози Долунай
Сомера 2021 Керем Бюрсин
Отговора на Диди :Сомера работи за мъженцата миии....
Да видим кой е следващия бебеим....
Диди, честито за млъжлетата ти. И двамата са големи сладури. Добре е така да си менкат наградите, заслужават го. А на теб трети не ти трябва. Тези двамата са достатъчни за петима.
Как бе аз си имам трети сега пазаря му почва проекта.Голяма слабост ми е той с ойунджулук и майсторлък ме покори...

# 259
Долколкото си спомням, преди време писаха, че Ханде взима на епизод 60 000, а Керем 50 000 турски лири. Това беше преди година, съвсем в началото на сериала. Сега, предполагам са качили хонорара си, но е и съвсем нормално. Simple Smile

Симпатяга Blue Heart

# 260
Тези хонорари и простотий не трябва ли да са някъде на скрито и никой да не знае какво се случва? Що за малоумия са това някой да им позволява да ги коментират и говорят и нещото което ме погнуси с какво е повече един мъж от една жена за да взема повече пари от нея? Иначе парите не ги крадат тяхни са работят ги ама е грозно да коментират въобще по вестниците кой какво и колко взема работят вземат на теб като не ти е стискало на гащите да станеш нещо в тоя живот си в позиция на завистник - сори.

За Керем така не съм се притеснявала от първенствата в Русия.

# 261
  • София
Диди, ако не е тайна сподели кой е третият.

А тази италианка с красивите очи сигурно не е мигнала от вълнение, че се е снимала с Керем. В поста си пише, че това е най-ценната снимка, която има. "Много те обичам, Керем Бюрсин"

Ето и самата фенка с потребителското име 𝑹𝒆𝒃

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 20:41 от БлагаВест

# 262
Съвсем нормално е да се говори и пише за хонорарите им. Навсякъде е така. Дори на световните знаменитости им броят милионите. Колко са получили за филм, реклама, концерти и т.н. Не малко и са осъдени за неплащане на данъци. Впредвид времето, в което живеем е съвсем нормално. Сигурно не им е приятно, но няма какво да се направи.

# 263
Каан Урганджъоулу страхотен актьор и мъж.Много харесвам и Ураз и Арас ,но тях по скоро обичам да ги гледам хеле Арас за мен това е макса който трябва да има в една актьорска игра играта им ми е много близка с тази на Несли иншаллах да ги видя някога.

# 264
  • София
Каан Урганджъоулу страхотен актьор и мъж.Много харесвам и Ураз и Арас ,но тях по скоро обичам да ги гледам хеле Арас за мен това е макса който трябва да има в една актьорска игра играта им ми е много близка с тази на Несли иншаллах да ги видя някога.
Диди, май ще се окажем от една порода. Абсолютно съвпадение на мъжкия екип. Каан е един от най-харесваните от мен актьори. Каква роля само направи в КС, няма друг като него.  Да накара феновете да обикнат отрицателният герой. Ураз също ми е от фаворитите. А за Арас мнението ми напълно съвпада с твоето.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:47 от БлагаВест

# 265
Диди, май ще се окажем от една порода. Абсолютно съвпадение на мъжкия екип. Каан е един от най-харесваните от мен актьори. Каква роля само направи в КС, няма друг като него.  Да накара феновете да обикнат отрицателният герой. Ураз също ми е от фаворитете. А за Арас мнението ми напълно съвпада с твоето.
И Илкер Калели да не забравя с талант ми разгони фамилията много го уважавам и като човек него и като личност.Това ми е топа Къванч Т ми е първата любов от него не се отказвам.
Каанджъм е много многопластов актьор хора които са го гледали само в Севдата ще си кажат този човек освен Емир друго не може да направи е да ама не...И ми е удоволствие,че така игра в Севдата и прати всички дървета в девета глуха.
Ураз в Сеферина направи дебют за много хора ,но аз си го обичам още когато беше Джан Бургер с Кадир в Мръсната седморка. Арас още като го видях с запалката в Ойлето и викам това някой ден ще стане голям актьор и ето права съм....Примерно най-голямата причина да направим тема за Кире със Снежето преди години беше ШМ тогава не харесаха неговия избор и бойкотираха решенията му след ГБ получи се нещо като АФК и Хазал Кайа след АФК ,но Керем се доказа 26 епизода и ШМ за мен е нещо светлинно.Кефи ме какви суперлативи се леят за Озан сега като някой си пусне ЗИ примерно защото образа му премина в култова графа. Това са много важни неща.Един актьор накара ли ме да се замисля за нещо в дадена роля и да почна да защитавам героя му и да дълбая в него значи вече е моя човек навремето удома докато баба харесваше Баръш като гледахме ГБ аз и виках ти си луда Керем е много добро момче просто самотата го убива и го кара да прави такива неща ,а Баръш беше подмолен и завистлив ама трябваше да се стигне до половината сериал абе падам си по лоши момчетата и адвокатлък да им правя.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:08 от x BlackRose x

# 266
  • София
Спечели сърцата на италианките Керем. Вижте какъв кордон са направили за да го видят и да се снимат с него.

# 267
По информация на италианките Керем и Gunfer пътуват за Турция  утре
Знае ли се Керем колко дълго ще остане в Италия?

Gift Heart

# 268
Това което ми харесва в срещите на Керем с феновете, опс почитателките е здравословната дистанция и маските , които за сегашната ситуация е ок.
А дали Ханде ще го посрещне на летището?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт