Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 194
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
А най-показателният белег за ниска хигиена е факането с повече от един човек, пък ако ще и с пароструйката да се миеш всеки ден и да ползваш една торба козметика.

# 121
  • София
Айде бе, все едно не изникнаха сто магазина за еко-, безопасни и съвсем натурални алтернативи на почти всяка козметика. Наистина в поведението на този човек има нещо маниакално, не бих се занимавала. Вярно, че всеки си има недостатъци, но поне намери някое по-малко зло... Толкова хора има, не си струва от самото начало да започваш с компромис.

Да, наистина май има нещо маниакално в този човек, мога да добавя, че работи home office и почти не излиза, освен да ходи на село да копае градинката с мама и тати.
Аз му викам "времето е хубаво, хайде да се разходим след работа", не та не, като че ли кой знае какво го карам да прави.
Направо ума ми не го побира, цяло лято мина, той веднъж не се съгласи да излезе с мен на разходка.
Абсолютен манияк.
Ще му кажа да отиде на психолог, не е нормално да се държи, като старче.
Не е лошо и ти да посетиш такъв, че като те гледам как се залепяш за хората и се мъчиш да им дадеш посока в живота, не е добре работата. Това, че някой няма интерес към теб, не значи, че е за психолог.

Кой няма интерес, че нещо пропуснах май, явно вие знаете повече за мен от ровене по теми, пусната една след друга, но за съвсем различни хора.
Наистина се чудя кога имате време да следите толкова теми, че и причинно-следствени връзки да правите?

А най-показателният белег за ниска хигиена е факането с повече от един човек, пък ако ще и с пароструйката да се миеш всеки ден и да ползваш една торба козметика.

Миришещият е бивш, това е опит, който споделям с вас.
Никъде не пише, че случващото се трябва да е от в момента, нали така?

# 122
  • София
Мъже, които да ми замиришат ей така, не съм имала (нито партньори, нито в обкръжението ми). Но повечето ми приятели и ММ, дори и аз определено имаме нужда от душ след работа. Случвало се е да "отстъпя" банята ни на приятели, ако се събираме непосредствено след работния ден, налагало се е и на мен да ползвам банята на приятелки, поради същата причина. Лято е, не е страшно в торба да си замъкнеш чисто бельо, къси панталони и тениска!
Тренирам редовно, потя се доста! Тренирам на открито. САМА, защото мириша жестоко после! Обаче, ако предната вечер съм прекалила с хапването (предимно мръФки) и най - вече с бирата (у дома се пие много бира и това да прекаля означава да съм изпила наистина много) потта ми направо смърди, чак аз не се трая...., ама нали съм си САМА!
Така, че за мен лошата миризма идва от лошите навици...., и поне при мен никакви дезодоранти и парфюми НЕ помагат...., само сапун и топка вода.
Храната най-много влияе. Също и проблемни бъбреци.
Аз като по-млад ядях по малко и не миришех почти никак, дори и няколко дена да не се къпя. Сега, на по-стари години ям повече месо и съвсем мъничко намирисвам, ако не се къпя. Ако съм на някакво гладуване, миризмата съвсем изчезва.
Затова и индийците миришат толкова. Имат си специфични миризливи подправки, и те им излизат после отвсякъде.
Знам и за хора с проблемни бъбреци, които много миришат, много се къпят и перат.
Аз, например, по 1 път нося тениски и бельо, ризи. Но по-връхни дрехи, пуловери, дънки, пера доста по рядко. А тези хора перат всичко непрекъснато.

# 123

Кой няма интерес, че нещо пропуснах май, явно вие знаете повече за мен от ровене по теми, пусната една след друга, но за съвсем различни хора.
Наистина се чудя кога имате време да следите толкова теми, че и причинно-следствени връзки да правите?
Именно - теми, пуснати една след друга, но за различни мъже. Та не е много сложно човек да си направи изводите за автора.

Време имам в момента предостатъчно, проблем ли е?

# 124
  • София
Всъщност даже и сапунът не е необходим толкова често. И чистата вода измива потта без проблем.
Не е винаги така. Ако има някъде косми, се мият по-трудно.
Освен това, потта си има степени на мазнина. Зависи от храната, килограмите.
Ако не е мазна потта, ще се измие. Но някоя мазна пот, има да чакаш да се отмие без сапунка Simple Smile

# 125
  • София

Това да не е девата дето само иска да яде, да пие ракия и после се увива, че да не му бръкнеш под завивките Joy
Или е трети?
Интересни мъже си подбираш.

Скрит текст:
За мен най- тежък случай и непробиваем е стар ерген Дева. Раците поне са семейно ориентирани, можеш да ги прилъжеш с нещо, а това ни се води, ни се кара. Ни любов му трябва, ни секс,  живее си като монах отшелник, трупа пари, чисти и това е. Радост и щастие за наследниците.

Ааа, Нина, направо ми напълни душата с това описание на Девата.
Абсолютно точно е!
Вечер иска само да вечеря, да гледа новините, да пие 2 ракии и да ляга да спи, обърнат на другата страна и завит, да не би случайно да му бръкна под завивката Smile
Иска разбира се и да му се готви, да си хапне сладко и ако може манджа по два пъти да не се яде, само веднъж, че после му омръзва. Кой е длъжен да готви всеки ден различна манджа и то след работа, когато човек е изморен и се прибира в 19.30 ч. В колко часа ще стане това ядене?
А и на мен не ми ли писва, че той не иска нищо друго да прави, освен да яде и спи???
Няма ласка, няма погалване, няма докосване, няма целувки, само докосване по устните за 1 секунда, че аз с приятелките си по-страстно се целувам Sweat Smile
Направо е ужас!
Старческа скука на квадрат. Не иска и да излиза на разходки, на пазар, иска само да си седи вкъщи да чисти, да храни рибките и да си говори с тях безмълвно Wink
Ако пусна някое предаване, веднага то е феминистично и/или гейско и не може да го гледа, иска да сменя канала.
На море по цял ден чете книга, обърнат на другата страна.
Викам "абе ей, човек, защо не си дойдеш сам на почивка"? И без това си имаш индивидуална програма...

# 126
  • София
Е, не, вече станаха трима. Тази flower не си губи времето. Ама те пък едни - хвани единия, удари другия, зашлеви третия Joy

# 127
Айде бе, все едно не изникнаха сто магазина за еко-, безопасни и съвсем натурални алтернативи на почти всяка козметика. Наистина в поведението на този човек има нещо маниакално, не бих се занимавала. Вярно, че всеки си има недостатъци, но поне намери някое по-малко зло... Толкова хора има, не си струва от самото начало да започваш с компромис.

Да, наистина май има нещо маниакално в този човек, мога да добавя, че работи home office и почти не излиза, освен да ходи на село да копае градинката с мама и тати.
Аз му викам "времето е хубаво, хайде да се разходим след работа", не та не, като че ли кой знае какво го карам да прави.
Направо ума ми не го побира, цяло лято мина, той веднъж не се съгласи да излезе с мен на разходка.
Абсолютен манияк.
Ще му кажа да отиде на психолог, не е нормално да се държи, като старче.
Не е лошо и ти да посетиш такъв, че като те гледам как се залепяш за хората и се мъчиш да им дадеш посока в живота, не е добре работата. Това, че някой няма интерес към теб, не значи, че е за психолог.

Миришещият е бивш, това е опит, който споделям с вас.
Никъде не пише, че случващото се трябва да е от в момента, нали така?
Мен пък изобщо не ме вълнува бившите ми колко се къпят и на какво миришат. Даже не би ми хрумнало да го обсъждам, че и съвети как да го променя да искам.
Това да не е този същия от съседната тема, с натоварнеия график, че иначе какво те вълнува някакъв си бивш..?! Освен, ако не е съвсем бивш, де...

# 128
  • София
Чакай сега...подаряваш козметика на бивш, питаш го кога се е къпал и го каниш на разходки.
Нещо много се омота.
Или си в грешка кой е за психолог.

# 129
Аз нещо не се връзвам на тази версия, че е различен от ракът-старче. Още не е оправила сегашния, пък да чопли бивш…  И какво толкова странно има да “проследиш” бълване на теми от един и същ човек във форум с по една-две нови теми във седмицата?

# 130
  • София
Мерси, Tuali. Сега видях, че е обяснила, че поне единият от мъжете е бивш. Ама от 10.09. (т.е. отпреди три дни) е записала и запускала теми за различни мъже и за всичките говори в сегашно време, та човек не може да им "хване края". Joy

# 131
Бе не е за жалене, ние я мислим тука..

# 132
Бивш друг път!
Просто се усети, че не е много красиво в очите на коментиращите гастролирането ѝ ту при един, ту при друг. Спокойно, авторке, анонимна си, тъй че давай смело трета тема, сигурна съм, че има още някой.

# 133
  • France
Бе не е за жалене, ние я мислим тука..
Напротив, при такива екземпляри Joy🤢🤮

# 134
Ако всичките господа са такива типажи, не ме учудва, че са повече... Но не разбирам това канско търпение, с което авторката се върти около тях и се опитва да ги "очовечава". Като така е решил да си живее живота, а на теб не ти харесва, адиос и толкова. Големи хора са, неуважително е да се държиш с тях все едно си майка им.

Общи условия

Активация на акаунт