Къде в Бургас....

• 108 265
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Сетих се, благодаря и на двете ви  bouquet

# 406
  • Бургас
Момичета, някой от вас знае ли от къде мога да получа срещу протокол от социалните - батерии за слухов апарат?

В краен случай в Агенцията имаше извадени списъци с фирмите вносителки или производителки на помощни средства за инвалиди, повечето са софийски .... можеш да звъннеш директно на фирмата и тя да те ориентира имат ли представител за Бургас ....

Благодаря. Две години ги получавах от една жена, която предлага слухови апарати и батерии за тях, намира се до клиниката на Михайлов. Чолакова се казва, много говори таз` жена, а и батерии които предлага издържат малко време. В социалните от където взех протокола, не знаеха. Имаше един мъж някъде в центъра, но му загубих координатите Thinking

# 407
Момичета, може ли някой да ми каже къде в Бургас е магазина на Caliope, не мога да се сетя а съм виждала момичета по центъра с такива торбички с неща....

# 408
  • у дома
Момичета, някой от вас знае ли от къде мога да получа срещу протокол от социалните - батерии за слухов апарат?
На ул. "Ал. Стамболийски" № 5 има магазин за инвалиди. Това е отстрани на ДНА. Мисля, че има и батерии

# 409
Момичета,моля ви препоръчайте ми фризьор,че вече имам нужда от подстригване,а не знам къде да отида.. newsm78Не съм доволна от този,при който ходех до сега ...Rolling Eyes

# 410
Мога да ти препоръчам своята, но не е някое известно име в нафукан салон Simple Smile

# 411
  • Бургас
На ул. "Ал. Стамболийски" № 5 има магазин за инвалиди. Това е отстрани на ДНА. Мисля, че има и батерии

Благодаря, днес ще проверя.

П.П. Предлагат батерии, утре ще занеса протокола.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 15:49 от Миленика

# 412
Момичета помагайте Wink
От къде мога да намеря това Praynig Praynig Praynig

Моята приятелка го търси под дърво и камък
(крем против стрии)

# 413
  • Бургас
Полием,Синди няма ли го  newsm78  ? По детските магазини има такива продукти на Чико.

# 414
Полием,Синди няма ли го  newsm78  ? По детските магазини има такива продукти на Чико.
Приятелката ми е обиколила детските магазини но не го е открила.
Дори преди малко тръгна от нас и  ми каза ,че ще мине край аптеките.
Дано да си го открие,понеже чула много положителни мнения за този продукт.

# 415
  • По света и У нас
Момичета помагайте Wink

(крем против стрии)

Ако не бъркам   Thinking видях да продават серията на Чико в аптеката Сейба на Метро, но все пак не съм много сигурна  newsm78 ...
Приятелката ти може да пита и да види дали в Полием или в Синди не може да си поръча например  newsm78, в краен случай съществуват и интернет магазините като този http://family-bg.com/catX_67_100_134.htm?osCsid=197bef8eeccf6b4a9e120f268de57beb

# 416
  • Бургас
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър хомеопат, защото точно в Бургас не зная къде има такъв лекар.Благодаря предварително.

Здравей , надявам се да  ти помогна понеже и аз си тъсех хомеопат в Бургас и дълго се рових във форума и съм си записала тел. им обаче все още не съм се намотала да отида ,но тези който ги преписах Бургаски майки ги препоръчваха.
д-р Пейчев ул.Оборище тел.0888/206 704 ; д-р Маринела Корнел ул.Сливница 4 тел.0888/426 715;
д-р Валентин Вълков тел.0888/302 023
 и за тримата бях чела добри отзиви - надявам се да съм ти била полезна  Wink

# 417
Момичета помагайте Wink

(крем против стрии)

Ако не бъркам   Thinking видях да продават серията на Чико в аптеката Сейба на Метро, но все пак не съм много сигурна  newsm78 ...
Приятелката ти може да пита и да види дали в Полием или в Синди не може да си поръча например  newsm78, в краен случай съществуват и интернет магазините като този http://family-bg.com/catX_67_100_134.htm?osCsid=197bef8eeccf6b4a9e120f268de57beb

# 418
  • у дома
А ако някой може да ми каже, от къде да си купя панталони - спортни, елегантни и спортно-елегантни № 48, бълг номерация или № 34 - дънкена, ще съм много благодарна,   bouquet защото ми омръзна продавачките да ме третират все едно съм някоя цоцолана,  Twisted Evil пък мойто дупе е досущ като на JLo  Laughing

# 419
  • Бургас
Валя,ако не ти е много скъпо погледни в Бианка - има в Трия на 2 етаж в дъното в ляво и малко по-надолу от х-л България,след китайската храна.Аз от там спасявах положението.Панталоните повечето са по 99 лева,но има и по-евтини и по-скъпи.Има и дънки.

Друго , ако имаш път към Сливен - там има магазин на Мотиви,има и дрехи с по-големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт